Πτήσεις με ανταπόκριση

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Επιστροφή από νέα Υόρκη Θεσσαλονίκη με Κωνσταντινούπολης με Turkish air .Εχω μόνο 1:15 λεπτά ανταπόκριση .θα προλάβω υπάρχει κάποιος ν σε κατευθύνε.ιευχαριστω
....παρακάλα να έχει καθυστέρηση η πρώτη πτήση για να είναι δικό τους το πρόβλημα.

Giannisk1995

New Member
Καλησπέρα σε όλους! Έχω μια πτήση από Λισαβόνα για Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό την Μαδρίτη (tap portugal και Aegean). Δεν έχω ξαναταξιδεψει ποτέ με ανταπόκριση και αγχώνομαι λίγο(έως πολύ) γιατί φτάνω 00:20 Μαδρίτη και πετάω για Αθήνα 01:20. Έχω μια βαλίτσα 8 κιλη η οποία θα είναι στην καμπίνα και απ' ότι βλέπω φεύγω από το ίδιο Terminal. Υπάρχει περίπτωση να μην προλάβω και να βρίζω στα Ισπανικα;😂 Ευχαριστώωω!

mourohavlos

Member
Καλησπέρα σε όλους! Έχω μια πτήση από Λισαβόνα για Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό την Μαδρίτη (tap portugal και Aegean). Δεν έχω ξαναταξιδεψει ποτέ με ανταπόκριση και αγχώνομαι λίγο(έως πολύ) γιατί φτάνω 00:20 Μαδρίτη και πετάω για Αθήνα 01:20. Έχω μια βαλίτσα 8 κιλη η οποία θα είναι στην καμπίνα και απ' ότι βλέπω φεύγω από το ίδιο Terminal. Υπάρχει περίπτωση να μην προλάβω και να βρίζω στα Ισπανικα;😂 Ευχαριστώωω!
Αν δεν έχει καθυστέρηση ή πρώτη πτήση δε θα έχεις θέμα. Στη χειρότερη θα σου πληρώσουν ξενοδοχείο και θα φύγεις το πρωί - ελπίζω να είναι ενιαίο εισιτήριο

Giannisk1995

New Member
Αν δεν έχει καθυστέρηση ή πρώτη πτήση δε θα έχεις θέμα. Στη χειρότερη θα σου πληρώσουν ξενοδοχείο και θα φύγεις το πρωί - ελπίζω να είναι ενιαίο εισιτήριο
Είναι εταιρικό το εισιτήριο οπότε δεν το έκλεισα εγώ. Αν αυτό φαίνεται στον κωδικό κράτησης (ο οποίος είναι ίδιος και στις 2 πτήσεις) τότε ναι , είναι ενιαίο. Ευχαριστώ πολύ όπως και να έχει!😊

Boban

New Member
Καλησπέρα. Είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύω εκτός Σένγκεν κ θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Θα παω μια εβδομάδα στις ΗΠΑ(έχω ESTA) και γυρίζοντας Αθήνα έχω πρώτα ανταπόκριση στην Ζυριχη.Εκει θα εχω διαθέσιμο χρόνο γύρω στις 8 ώρες. Μπορώ να βγω εκτός αεροδρομίου και να κάνω μια βόλτα στην πόλη ή θα έχω πρόβλημα επειδή έρχομαι από ΗΠΑ;

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Την ESTA δεν θα τη χρειαστείς κάπου, αφότου φύγεις από τις ΗΠΑ. Ο χρόνος σου μια χαρά είναι! ;)

I love NY

Member
Επόμενο Ταξίδι
new york-montreal ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Υόρκη-Καλιφόρνια οδικώς
Χαιρετώ την παρέα!!! Πτήση Αθήνα Μόντρεαλ με επιστροφή. Στο "πήγαινε" με αυστριακές και στάση 3 ώρες Βιέννη και στο "έλα" με United και στάση μιάμιση ώρα στην Ουάσιγκτον. Αφορά ενιαίο εισιτήριο και η ερώτησή μου είναι αν χρειάζεται να ασχοληθώ με τις αποσκευές εγώ ή θα πάνε μόνες τους στην νέα πτήση και εάν ο χρόνος στην Ουάσιγκτον με φτάνει για την επιβίβαση στην επόμενη πτήση και όλα τα σχετικά, αν δηλαδή θα χρειαστεί κάποιος έξτρα έλεγχος διαβατηρίων - esta λόγω εισόδου στις ΗΠΑ. Ευχαριστώ πολύ.

πήγαινε" με αυστριακές και στάση 3 ώρες Βιέννη και στο "έλα" με United και στάση μιάμιση ώρα στην Ουάσιγκτ
Σχετικά με το πρώτο σκέλος της ερώτησής σου, τα εννιαία εισιτήρια οι βαλίτσες πηγαίνουν κατευθείαν στον τελικό προορισμό σου και εσύ δε χρειάζεται να ασχοληθείς. Μπορείς φυσικά να ρωτήσεις και όταν παραδώσεις βαλίτσες, αν θες επιβεβαίωση.

lantwnis

New Member
Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα να σας ρωτήσω μήπως με κατατοπίσει κάποιος.ειχα κλείσει πριν 5 μήνες αεροπορικά από Αθήνα για αγιο Δομήνικο με ανταπόκριση Μαδρίτη.πριν 3 μέρες έστειλε μειλ η εταιρία ότι ακυρώνεται το δρομολόγιο Μαδρίτη-Δομήνικο.τελικα είχα ασφάλεια ακύρωσα την πτήση και έκλεισα καινούργια εισητηρια μόνο που τώρα είναι Αθήνα-Κένεντυ-Δομήνικο αλλά επειδή είναι με ανταπόκριση πιστευα δεν ήθελα χαρτιά για την Αμερική .ειμαστε 3 άτομα με ελληνική ταυτότητα οποτε θελουμε απλά μια εστα ,αλλά ένα άτομο είναι με δομινικανικο διαβατήριο ,θα χρειαστεί βιζα διέλευσης ;λογικά δεν προλαβαίνουμε να τη βγάλουμε σε 6 μέρες είναι η πτήση.

Eva Dreamer

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΡΙΣΙ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ
Παιδιά με 1ωρα κ 45 λεπτά σύνδεση στο αεροδρόμιο αλλά με αυτό μεταφορά πιστεύετε υπάρχει περίπτωση να προλαβαίνω; Πόση ώρα θεωρείτε είναι καλή για σύνδεση;

Παιδιά με 1ωρα κ 45 λεπτά σύνδεση στο αεροδρόμιο αλλά με αυτό μεταφορά πιστεύετε υπάρχει περίπτωση να προλαβαίνω; Πόση ώρα θεωρείτε είναι καλή για σύνδεση;

Σε ποιο αεροδρόμιο; Γενικά με αυτομεταφορά μου φαίνεται αρκετά ριψοκύνδυνο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος