fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
δηλαδη δε μπορω να παρω ενα σακιδιο και μια μεσαιου μεγεθους τσαντα ??
καλα που μου το ειπες γιατι θα την πατουσα
το ιδιο ισχυει για την ιζι ?
ειδες , δε το γνωριζα, ευχαριστω κοριτσια !Στην easy θεωρούν χειραποσκευλη την προσωπική σου τσάντα.Πρέπει να κρατάς μόνο μια τσάντα η μικρή βαλίτσα. Το έπαθα στη Ρώμη και δεν ήξερα τι να κάνω τη τσάντα μου.
Και γιατί δεν μπορείς να πάρεις ούτε laptop?Χωράει άνετα στην χειραποσκευή αλλά θα στερηθείς να πάρεις κάτι άλλο μαζί σου,είναι θέμα προτεραιοτήτων.ειδες , δε το γνωριζα, ευχαριστω κοριτσια !
αρα ουτε και λαπ τοπ μπορω να παρω
ηρθε η ωρα για notebook ή ακόμα καλύτερα για i-pad, θα προτιμησω ρουχα παρα λαπ-τοπ, θα μεινω αρκετες μερες στο ΒερολινοΚαι γιατί δεν μπορείς να πάρεις ούτε laptop?Χωράει άνετα στην χειραποσκευή αλλά θα στερηθείς να πάρεις κάτι άλλο μαζί σου,είναι θέμα προτεραιοτήτων.
Δεν ξέρω αν ακόμα το σκέφτεσαι πάντος τις ίδιες ημερομηνίες έκλεισα εγώ για 5 άτομα 120 ευρώ τελική τιμή , (χωρίς αποσκευες και άλλα), νομίζω οτι άργησες λίγο αν δεν έκλεισες ανεβαίνουν οι τιμέςπαιδια να ρωτησω κατι? μπορει να ειμαι λιγο οφ τοπικ αλλα εχω την εξης απορια :
εχω κλεισει με ραιαν αιρ για ρωμη 5-6-7-8 μαιου και ενω δειχνει οτι εχω πληρωσει τσεκ ιν, μου λεει οτι 15 μερες πριν την πτηση πρεπει να κανω ον λαιν τσεκ ιν
τι θελει να πει ο ποιητης?