fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
μα το γελας?συγκλονιστικο
μα το γελας?συγκλονιστικο
για την easyjet.... το θεμα ειναι οτι οσοι εχουν priority boarding μπαινουν απ'τους πρωτους χωρις να περιμενουν στην ουρα και φυσικα διαλεγουν κι οποια θεση θελουν. Οι υπολοιποι περιμενουν στην ουρα μεχρι να επιβιβαστουν και αν εισαι τελευταιος υπαρχει πιθανοτητα να μη βρεις θεση μαζι με τη παρεα σου, ωστε να ειστε διπλα διπλα. Αυτοι που εχουν priority ειναι λιγοι, οποτε για να αποφυγεις τα παραπανω και να βρεις μια ωραια θεση προσπαθεις να στηθεις απ'τους πρωτους στην ουρα.η απορια μου ειναι αυτο το priority boarding αξιζει να το παρεις ή δεν υπαρχει λογος;
στην easyjet μου ειπαν φιλοι οτι δεν χρειαζεται....(δεν εχω πεταξει ποτε)
Η μονη επιβαρυνση που θα εχεις ειναι τα 12 ευρω για την πιστωτικη καρτα.Εγω εκλεισα 68 ευρω για Ρωμη Πασχα με μια βαλιτσα.Να ρωτήσω κάτι.
Έβαλα κάποιες ημερομηνίες και μου έβγαλε Θεσσαλονίκη Ρώμη με επιστροφή 46 Ευρώ.Μέσα σε αυτή την τιμή περιλαμβάνεται και το online checking και μία χειραποσκευή.
Εκεί που γράφει συνολικό κόστος όμως από κάτω γράφει αυτό το πράγμα.
Excluding administration fee (if applicable)
Τι ακριβώς σημαίνει αυτό περί εξόδων διαχείρισης;
Είναι η τελική τιμή τα 46 Ευρώ εφόσον κάποιος δεν έχει βαλίτσα η μπορεί να υπάρξει και κάποια άλλη χρέωση που θα ανεβάσει την τιμή;
Συγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη η ερώτηση σε άλλο θέμα αλλά έψαξα λίγο και δεν βρήκα κάτι.