Προσωπικά πιστεύω ότι δεν χρειάζεται το priority boarding στην Ryanair τουλάχιστον που έχω ταξιδέψει, γιατί δεν είχε και καμιά μεγάλη διαφορά στην εξυπηρέτηση.βολικες οι πτησεις για φρανκφουρτη...
αλλα ρε παιδια 50 ευρω για μια τσαντα 20 κιλων...τελος παντων.
η απορια μου ειναι αυτο το priority boarding αξιζει να το παρεις ή δεν υπαρχει λογος;
στην easyjet μου ειπαν φιλοι οτι δεν χρειαζεται....(δεν εχω πεταξει ποτε)
Θα πρέπει να μπεις και να κάνεις online check in 15 μέρες έως και 4 ώρες νομίζω πριν πετάξεις. Είναι πολύ εύκολη η διαδικασία, απλά συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και έπειτα εκτυπώνεις το εισιτήριο σου και....καλό ταξίδι!!!!παιδια να ρωτησω κατι? μπορει να ειμαι λιγο οφ τοπικ αλλα εχω την εξης απορια :
εχω κλεισει με ραιαν αιρ για ρωμη 5-6-7-8 μαιου και ενω δειχνει οτι εχω πληρωσει τσεκ ιν, μου λεει οτι 15 μερες πριν την πτηση πρεπει να κανω ον λαιν τσεκ ιν
τι θελει να πει ο ποιητης?
πολλή απλά, 15 μέρες πριν το ταξίδι θα ξαναμπεις στην σελείδα της FR κι θα δώσεις τα στοιχεία του εισιτηρίου σου για να εκτυπώσεις το Boarding Pass σουπαιδια να ρωτησω κατι? μπορει να ειμαι λιγο οφ τοπικ αλλα εχω την εξης απορια :
εχω κλεισει με ραιαν αιρ για ρωμη 5-6-7-8 μαιου και ενω δειχνει οτι εχω πληρωσει τσεκ ιν, μου λεει οτι 15 μερες πριν την πτηση πρεπει να κανω ον λαιν τσεκ ιν
τι θελει να πει ο ποιητης?
ελεος!!!!!!! καλυτερα να αγορασω καινουριο εκτυπωτη !!!!Αν δεν το εκτυπωσεις εσυ, θα πληρωσεις 40 ευρω να στο εκτυπωσουν αυτοι
40 ευρώ!!!!σοβαρά????Αν δεν το εκτυπωσεις εσυ, θα πληρωσεις 40 ευρω να στο εκτυπωσουν αυτοι
συγκλονιστικοελεος!!!!!!! καλυτερα να αγορασω καινουριο εκτυπωτη !!!!