mariagl
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αυστραλία
Σ'ευχαριστω πολυ!!! και για την προταση!
Πιστευω απο 4 εως 6 γεματες ειναι καλα! αναλογως και την αδεια..Για πόσες μέρες μιλάμε?
Κοίταξε αν δεν μας πεις τι περίπου θέλεις, ο καθένας μας θα σου προτείνει ό, τι να ναι. Π.Χ Απορώ πως δε σου έχουν προτείνει ακόμη Ρώμη ή Παρίσι. Τι ψάχνεις περίπου;
Εναν προορισμό με πολλά μουσεία και αξιοθέατα; (Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη κλπ)
Μια μικρή και ατμοσφαιρική πόλη που θα την γυρίσεις και θα την περπατήσεις εύκολα; (Πράγα).
Κάτι απόλυτα ρομαντικό; (Βενετία)
Μια πόλη που θα σου δίνει τη δυνατότητα περιηγήσεων σε γύρω περιοχές; (Μόναχο και πέριξ Βαυαρίας, Τοσκάνη στην Ιταλία)
Εγώ για άνοιξη αρχές καλοκαιριού π.χ θα σου πρότεινα Φλωρεντία και εκδρομές στη Σίενα, Σαν Τζιμινιάνο και την ευρύτερη περιοχή της Τοσκάνης, η οποία την περίοδο του ταξιδιού σου είναι υπέροχη.
Η συμβουλή της Ευας είναι πολυ χρήσιμη. Διάβασε δες πάνω κάτω τι σου κάνει κλικ και εδώ είμαστε πάλι.
Εχω μια ακομα απορια ..αν εχεισ χρονο και γνωριζεις.Κάστρα θα χορτάσεις στην Βαυαρία, αλλα εγώ θα επιμείνω για Τοσκάνη.
Προτείνω βάση τη Φλωρεντία που έχει κάποια υπέροχα μουσεία (Η Πινακοθήκη είναι must) και παλάτια και εκκλησίες. Επίσης είναι μικρή και ατμοσφιρική. Για κάστρο θα πας στο Σαν Τζιμινιάνο, ενώ σίγουρα θα εντυπωσιαστείς και από τη Σίενα.
Για την περιοχή υπάρχουν πολλές ιστορίες γραμμένες στο φόρουμ.
Σ'ευχαριστω πολυ! η Ιταλια ισως να ειναι καλη επιλογη τελικα!!!Κάστρα θα χορτάσεις στην Βαυαρία, αλλα εγώ θα επιμείνω για Τοσκάνη.
Προτείνω βάση τη Φλωρεντία που έχει κάποια υπέροχα μουσεία (Η Πινακοθήκη είναι must) και παλάτια και εκκλησίες. Επίσης είναι μικρή και ατμοσφιρική. Για κάστρο θα πας στο Σαν Τζιμινιάνο, ενώ σίγουρα θα εντυπωσιαστείς και από τη Σίενα.
Για την περιοχή υπάρχουν πολλές ιστορίες γραμμένες στο φόρουμ.