• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Πρώτο ταξίδι στη Νέα Υόρκη

_antonis_

Member
Λοιπόν, αξίζει να πάρεις κράνος, μάρκες λέει καλές είναι η Arai και η Shoei. Αλλά τα μεγέθη είναι διαφορετικά και παίζουν στον πόντο. Οπότε αν κάποιο κράνος είναι για άλλον, να μετρήσεις απο εδώ με μεζούρα το κεφάλι και να έχεις την μεζούρα και εκεί να ξαναμετρήσεις.
Αξίζει με χίλια λέει... Καταστήματα, καλό θα είναι να ψάξεις ιντερνετ, τι βρίσκεται ΝΥ και εκεί κοντά που θα μείνεις...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
σορυ, αλλα που κολλάνε τα τρόφιμα;
Οντως ετσι ειναι!
Στο εντυπο που συμπληρωσαμε μεσα στο αεροπλανο πηγαινοντας ,ειχε διαφορες περιεργες ερωτησεις για μεταφορα τροφιμων και σα να θυμαμαι ανεφερε και τη λεξη insects!!!!:shock::shock::shock:

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
ok, θα κοιταξω! Ετσι κι αλλιως για εμας ειναι, οποτε θα τα δοκιμασουμε!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
σορυ, αλλα που κολλάνε τα τρόφιμα;
Οντως ετσι ειναι!
Στο εντυπο που συμπληρωσαμε μεσα στο αεροπλανο πηγαινοντας ,ειχε διαφορες περιεργες ερωτησεις για μεταφορα τροφιμων και σα να θυμαμαι ανεφερε και τη λεξη insects!!!!:shock::shock::shock:
Πληροφορίες και λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο παρακάτω:
Bringing Food into the U.S. - CBP.gov

like23

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΜΕΡΙΚΗ
Ταξίδι-Όνειρο
LAS VEGAS
Πληροφορίες και λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο παρακάτω:
Bringing Food into the U.S. - CBP.gov
κ εγω αυτην την απορια ειχα αλλα αν ακουσεις ποσοι ελληνες που γυριζουν πισω τι εχουν μαζι τουσ απο την ελλαδα θα πεις ο ελληναρας ο κλασικος απλα!!

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
To Μagnolia ειναι εμπειρια!! Να πας σε αυτο στο Village στην Bleecker.
Οπωσδηποτε cupcakes (οχι σαν μερικους , μερικους που φαγανε cheesecake..)
Find Us : Magnolia Bakery
Με το μπαρδόν αλλά την επόμενη φορά που θα πάτε δεσποινίς να σας πούμε καλύτερα μέρη από το Magnolia. Και εξαιρετικά cupcakes να είχε (που εμένα δεν μου άρεσαν - αλλά αυτό δεν λέει κάτι μιας και γενικότερα δεν μου αρέσουν), δεν μπορώ να αντέξω τις ουρές απο κοπέλες που την έχουν δει Carrie. Αν και ίσως αυτό είναι που το κάνει εμπειρία τελικά ;).

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Εγώ όταν σκέφτομαι ΝΥ φαγητό το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο νου είναι ΝΥ Deli. Και απο αυτά έχει πολλές καλές επιλογές αλλά για ιστορικούς και τουριστικούς λόγους θα διάλεγα του Katz. Εκεί γυρίστηκε και η διάσημη σκηνή του Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι.

Katz's Delicatessen New York

Και για όσους θέλουν Hot Dog, μην φάτε στα βρώμικα αλλά να πάτε στο Dogmatic στη Union Sq.

DOGMATIC

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Με το μπαρδόν αλλά την επόμενη φορά που θα πάτε δεσποινίς να σας πούμε καλύτερα μέρη από το Magnolia. Και εξαιρετικά cupcakes να είχε (που εμένα δεν μου άρεσαν - αλλά αυτό δεν λέει κάτι μιας και γενικότερα δεν μου αρέσουν), δεν μπορώ να αντέξω τις ουρές απο κοπέλες που την έχουν δει Carrie. Αν και ίσως αυτό είναι που το κάνει εμπειρία τελικά ;).
Υπάρχει λύση και γι αυτό. Εγώ, τη μοναδική φορά που το επισκέφτηκα ήταν κατά τις 22:00. Εκείνη την ώρα, στην ουρά υπήρχαν μόνο άντρες που έπαιρναν takeaway σε μεγάλα κουτιά (για να τα πάνε στις κοπέλες που την έχουν δει Carrie, υποθέτω)....

Εγώ όταν σκέφτομαι ΝΥ φαγητό το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο νου είναι ΝΥ Deli. Και απο αυτά έχει πολλές καλές επιλογές αλλά για ιστορικούς και τουριστικούς λόγους θα διάλεγα του Katz. Εκεί γυρίστηκε και η διάσημη σκηνή του Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι.

Katz's Delicatessen New York
Ακόμη θυμάμαι εκείνο το συμφορουμίτη που πήγε στο Katz' και πήρε μια τονοσαλάτα... :shock:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Στο Magnolia καταληγαμε παντα βραδυ,οπως λεει ο taver μετα τις 22:00. Ποτε δεν πεσαμε σε ουρα. Εμενα με τρελλαινουν τα cupcakes!!!
Οσο για το Katz's ...απλα προσκυνω.... Κλασεις ανωτερο απο το Carnegie Deli

Attachments

_antonis_

Member
Συγνώμη παιδιά, αλλά και γω κουβάλησα φαγητό στην Αμερική. Όχι για μένα φυσικά, αλλά έχω συγγενείς και δεν ήξερα τι να τους πάρω απο Ελλάδα. Εκτός τσιγάρα και κόκκινη βότκα και oreo με λευκή σοκολάτα που εκεί δεν έχει, τους πήγα και κάτι τις απόλυτα ελληνικό........... :rolleyes:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88