• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Πρώτο ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Joanna

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Καλησπέρα..έκλεισα κι εγω εισητηρια με την προσφορά της LUFTHANSA με 390 ευρω..βρισκομαι κι εγω τωρα στη διαδικασια αναζητησης ξενοδοχειου.φυσικα Μανχαταν.καλυτερα να πληρωσεις κατι παραπανω για ενα ταξιδι που, νομιζω, δεν το κανεις συχνα η δεν το κανεις τοσο ευκολα, οσο ενα ταξιδι στην Ευρωπη..εχω διαβασει ηδη αρκετες προτασεις σας (οχι ολες ακομη) για ξενοδοχεια..καποια μου αρεσαν, καποια αλλα οχι..ο καθενας ομως μπορει να λεει τη γνωμη του και τιποτα δεν θεωρειται δεσμευτικο..θα ηθελα να σας ρωτησω αν, εκτος απο midtown, μπορω να ψαξω και chelsea η greenwich village η soho..ψαχνω τριων και τεσσαρων αστερων ξενοδοχειο..ευχαριστω.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
To Greenwich village ειναι η αγαπημενη μου περιοχη στο Μανχαταν. Αλλα δεν θα εμενα εκει αν βρισκομουν για πρωτη φορα στην πολη.
Η συμφορουμιτισσα mary_a εμεινε σε ενα χοτελ στο Chelsea και εμεινε υπερευχαριστημενη.
Να προτεινω το Chelsea hotel , λοιπον . Στην καρδια της συνοικιας ενα ξενοδοχειο με ιστορια.. Εδω πληρωνεις λιγο παραπανω. Αλλα τα αξιζειιιιιι
Chelsea Hotel: Manhattan New York boutique hotels near Times Square Union Square Central Park and Greenwich Village NYC vacations
To Soho ειναι TO ΜΕΡΟΣ για εναλλακτικο shopping.. τα ξενοδοχεια εκει ομως ειναι πανακριβα.
Εδω αντι για χοτελ σου ριχνω ενα λινκ απο αγαπημενο μαγαζι
Callalilai

Joanna

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Σ΄ευχαριστω πολυ Ευαγγελια για τις πληροφοριες, ήδη τα σημείωσα..τι μου κανεις βραδυατικα..:D:D:D..πρώτο ταξιδι στη Νεα Υορκη..το ονειρευομουν πολυ καιρό..:clap:

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
για ενα ταξιδι που, νομιζω, δεν το κανεις συχνα η δεν το κανεις τοσο ευκολα, οσο ενα ταξιδι στην Ευρωπη..
Τί 200 τί 400 ευρώ... δεν έχει και τόσο μεγάλη διαφορά...

Joanna

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
συμφωνω μαζι σου..αν θελεις να ταξιδεψεις, δεν σε σταματουν τα διακοσια η τετρακοσια ευρω..εγω ηθελα παρα πολυ, να κανω ενα ταξιδι στη Νεα Υορκη..κι ενω ειχα ηδη κλεισει εξαημερο ταξιδι για Κωνσταντινουπολη τον Απρίλιο, μολις ειδα τη προσφορα της lufthansa, εκλεισα και για Νεα Υορκη το Μαιο..:DΒέβαια, ήδη το σχεδιαζαμε με μια φιλη μου, οποτε μας ηρθε γαντι !!!και τωρα, οπως καταλαβαινεις ψαχνω στο forum τα παντα!!!διαβαζω πληροφοριες, ιστοριες και εμπειριες,σχολια κ.α...καθε συμβουλη σας παντως θα μου ηταν χρησιμη !!!

kateP

Member
Αχ, δεν με βλεπω να βρισκουμε με 100, το πολυ πολυ πολυ 120ευρω κεντρο.... Και δε ζηταω πολλα, μονο μπανιο ιδιωτικο...
Πηρα και οδηγο "explorer"! Μια χαρα φαινεται! ΠΟλυ καλος! Μαζι με τις πληροφοριες απο το φορουμ, θα ειναι ολα οκ!

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Αχ, δεν με βλεπω να βρισκουμε με 100, το πολυ πολυ πολυ 120ευρω κεντρο.... Και δε ζηταω πολλα, μονο μπανιο ιδιωτικο...
Πηρα και οδηγο "explorer"! Μια χαρα φαινεται! ΠΟλυ καλος! Μαζι με τις πληροφοριες απο το φορουμ, θα ειναι ολα οκ!
ποιες ημερομηνιες πηγαίνεις?

kateP

Member
Παμε 28 Απριλιου, για 5 βραδια!
Βασικα, επειδη δεν βρισκω με τιποτα στο μανχαταν φτηνα αι ολα εχουν απο 170 και πανω (εχουν αι καποιους φορους μαλιστα, οποτε παμε στα 180),
σκεγτομαι για το Best Western Plazza http://www.booking.com/hotel/us/best-western-plaza.en.html , επειδη ειναι 3 στασεις με το μετρο.... και 8 λεπτα απο την ταιμς σκουερ.... Ηδη αι αυτο ερχεται στα 100 ευρω αν κανω σωστα τους υπολογισμους στο νομισμα αι τους φορους. Ειναι και καθαρο, οποτε μου φαινεται οτι ειναι η μονη λυση.
Πολυ θα ηθελα να μεινω μανχαταν μεσα αλλα δεν μπορω να δωσω τοσα πολλα χρηματα.... Μιλαμε για 400ευρω διαφορα δηλαδη, καθολου αμελητεο ποσο.... Θα υπαρχουν πολλα αρνητικα; Μεχρι τι ωρα λειτουργει το μετρο; Ακομα, απο το να ειμαι στο μανχαταν τερμα κατω και να θελω παλι μετρο για να ανεβω πιο κεντρικα, καλυτερα δεν ειναι λιγο πιο δεξια στο χαρτη αλλα εκτος νησιου;
Παντως σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τις πληροφοριες, χωρις το φορουμ ισως να μην τολμουσα ενα τετοιο ταξιδι....:clap:!

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Παμε 28 Απριλιου, για 5 βραδια!
Βασικα, επειδη δεν βρισκω με τιποτα στο μανχαταν φτηνα αι ολα εχουν απο 170 και πανω (εχουν αι καποιους φορους μαλιστα, οποτε παμε στα 180),
σκεγτομαι για το Best Western Plazza Booking.com: Best Western Plaza Hotel, Queens, United States of America - 534 Guest reviews. Book your hotel now! , επειδη ειναι 3 στασεις με το μετρο.... και 8 λεπτα απο την ταιμς σκουερ.... Ηδη αι αυτο ερχεται στα 100 ευρω αν κανω σωστα τους υπολογισμους στο νομισμα αι τους φορους. Ειναι και καθαρο, οποτε μου φαινεται οτι ειναι η μονη λυση.
Πολυ θα ηθελα να μεινω μανχαταν μεσα αλλα δεν μπορω να δωσω τοσα πολλα χρηματα.... Μιλαμε για 400ευρω διαφορα δηλαδη, καθολου αμελητεο ποσο.... Θα υπαρχουν πολλα αρνητικα; Μεχρι τι ωρα λειτουργει το μετρο; Ακομα, απο το να ειμαι στο μανχαταν τερμα κατω και να θελω παλι μετρο για να ανεβω πιο κεντρικα, καλυτερα δεν ειναι λιγο πιο δεξια στο χαρτη αλλα εκτος νησιου;
Παντως σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τις πληροφοριες, χωρις το φορουμ ισως να μην τολμουσα ενα τετοιο ταξιδι....:clap:!
δες λιγο εδώ
New York Inns, affordable boutique hotels in Manhattan, New York, USA
σε καλή γειτονιά (έχει μεινει συγγενής μου και έμεινε ευχαριστημένος)
εχει για τις μερες που θες 655 δολαρια + φορους..μικρο δωματιο με μπανιο...είναι στα λεφτά που δίνεις..
μείνε στο μανχαταν μιας και πας για τοσες λιγες μέρες...δεν αξίζει να μείνεις εκτός...

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
καλό φαίνεται...η περιοχή δεν είναι η πρώτη που θα σου πρότεινα να μείνεις αλλά από το να μείνεις εκτός μανχάταν εγώ θα προτιμούσα αυτό...
η τιμή είναι αυτή που σου λέει το site..

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
βασικά προσωπικα αν δεν μπορουσα να διαθεσω πάνω απο 120 ευρώ θα έμενα στο Χάρλεμ...με 120 ευρώ μένεις σε πολύ καλό Β&Β εκεί..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα