• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Πρώτο ταξίδι στη Νέα Υόρκη

kateP

Member
ωραιο αλλα ακριβο.... 240δολ ειναι πολλα.... Αν γινοταν κατι με 100ευρω???? Απλα να εχει δικο του μπανιο εννοειται και να ειναι σε καλη περιοχη (κεντρο - κοντα σε σταση).... Μαλλον δεν υπαρχουν με 100 εεε... Αντε ας παμε στα 120 ευρω???
Δεν κοιμηθηκα απο τη χαρα μου!!!!! Παμε αρχες μαιου!!!

_antonis_

Member
Φοβερη παρασταση... εγω βεβαια τους ειδα Λονδινο μονο με 25 λιρες:bleh:
Εγώ τους είδα στο Broadway όμως! Ξέρω, ξέρω...για σένα δε μετράει μπροστά στο Λονδίνο, ε; :haha:

Οι STOMP πέραν του ότι έχουν έρθει 250 φορές στην Αθήνα, το πιο ακριβό εισητήριο της παράστασής τους κόστιζε 65 ευρώ και το πιο φθηνό 25 ευρώ!
Δεν μένω Αθήνα... Επίσης πλήρωσα σε δολάρια, δεν ξέρω πόσα ευρώ ήταν ακριβώς, κάπου εκεί πάντως 65-70. Αλλά ήμασταν δεύτερη σειρά βέβαια.

varioAthens

Member
Να αλλά για κάποιον που ζει Αθήνα θεωρώ λίγο άκυρο να του προτείνουμε να πάει Broadway για να δεί κάτι που άνετα το βλέπει και εδώ και μάλιστα στην ίδια, πάνω-κάτω, τιμή...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Να αλλά για κάποιον που ζει Αθήνα θεωρώ λίγο άκυρο να του προτείνουμε να πάει Broadway για να δεί κάτι που άνετα το βλέπει και εδώ και μάλιστα στην ίδια, πάνω-κάτω, τιμή...
Εγώ πάντως ήμουν στη ΝΥ όταν STOMP έπαιζαν στην Αθήνα, και την ίδια μέρα είχαν κι εκεί παράσταση... Μήπως αυτό που βλέπουμε στην Αθήνα δεν είναι ακριβώς το ίδιο?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εγώ πάντως ήμουν στη ΝΥ όταν STOMP έπαιζαν στην Αθήνα, και την ίδια μέρα είχαν κι εκεί παράσταση... Μήπως αυτό που βλέπουμε στην Αθήνα δεν είναι ακριβώς το ίδιο?

Λες να στελνουν στα tour τη Β΄ομαδα;:haha::haha: Παντως και αυτοι της Νεας Υορκης ειναι διαφορετικη απο του Λονδινου.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εννοείται ότι βλέπουμε τα δεύτερα.

iliangelo

Member
Επόμενο Ταξίδι
??Το σκεφτομαι
Στο Μανχατταν ειναι ακριβα τα ξενοδοχεια,δειτε ομως και λιγο πιο εξω.Εμεις (ζευγαρι με μωρο)μειναμε Οκτωβρη στο Κουινς στο Best Western Plazza με 80 δολλαρια το βραδυ.Διπλα ειχε σταση Μετρο (ολιγον βρωμερη ομολογουμενως-πολλες ειναι ετσι αθλιες στη ΝΥ) και σε 5 λεπτα μετα απο 3 -4 στασεις ησουν Τaims Square.Ετσι κι αλλιως το μετρο θα το χρησιμοποιησεις λιγο πολυ.βρες ενα ξενοδοχειο λιγες στασεις εξω απο το Μανχατταν απλα λιγο προσοχη στη περιοχη ,μη πας σε κανενα Χαρλεμ..

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
αυτό που λες είναι πολύ σοβαρό και θέλει έρευνα.

γιατί τα καλοκαίρια μας έρχονται και στην επαρχία, κάτι Κίροφ, Μπολσόϊ, όπως μας τα διαφημίζουν...παρακλάδια με μαθητές, ή χορευτές γ κλάσης θάναι

kateP

Member
Στο Μανχατταν ειναι ακριβα τα ξενοδοχεια,δειτε ομως και λιγο πιο εξω.Εμεις (ζευγαρι με μωρο)μειναμε Οκτωβρη στο Κουινς στο Best Western Plazza με 80 δολλαρια το βραδυ.Διπλα ειχε σταση Μετρο (ολιγον βρωμερη ομολογουμενως-πολλες ειναι ετσι αθλιες στη ΝΥ) και σε 5 λεπτα μετα απο 3 -4 στασεις ησουν Τaims Square.Ετσι κι αλλιως το μετρο θα το χρησιμοποιησεις λιγο πολυ.βρες ενα ξενοδοχειο λιγες στασεις εξω απο το Μανχατταν απλα λιγο προσοχη στη περιοχη ,μη πας σε κανενα Χαρλεμ..
λεει δηλαδη να μεινουμε εκει; Ετσι κι αλλιως θα παρουμε καρτα για ολες τις μερες.... Το βρισκω στο booking 120 UDS, με πρωινο.
Αφου εχει διπλα σταση μετρο δεν θα ειναι προβλημα ε; Και ας μεινουμε λιγες μερες (μονο 6)...

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
βρες ενα ξενοδοχειο λιγες στασεις εξω απο το Μανχατταν απλα λιγο προσοχη στη περιοχη ,μη πας σε κανενα Χαρλεμ..
γιατί τι θα πάθει στο Χάρλεμ? μια χαρά περιοχή είναι...
εγώ θα έμενα ανετα...
πάντως αν πάει κάποιος στη Νέα Υορκη και δεν μείνει στο Μανχάταν είναι πραγματικά κρίμα...
δεν είναι τυχαίο το ότι τα ξενοδοχεία στο Μανχαταν έχουν τόσο ακριβότερες τιμές από αυτά που βρίσκονται εκτός του νησιου..

giorgosk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο Κόμο Λέκο
Ταξίδι-Όνειρο
Los Angeles
Με το καλό να πάτε και είμαι σίγουρος πως θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία το ταξίδι αυτό.
Πάτε και στην Αστόρια αν θέλετε μια βόλτα.
Όταν ήμουν εκεί πήγα και κάθισα για φαγητό σε μια ελληνική ταβέρνα.
Και πως έτυχε ο ιδιοκτήτης της να είναι κοντοχωριανός μου.
Ήπιαμε μπυρίτσες και ήταν όλα κερασμένα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα