• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Πρώτο ταξίδι στη Νέα Υόρκη

mariaki

Member
Καλησπέρα, έχω κλείσει αεροπορικά για Νέα Υόρκη το Πάσχα και είμαι σε αναζήτηση ξενοδοχείου....έχω κλείσει το wolcot μέσω booking με δωρεάν ακύρωση στα 230 δολάρια τη βραδιά. Θεωρείτε ότι είναι καλή επιλογή ή να το ακυρώσω και να ψάξω κάτι άλλο;;;

mariaki

Member
Πολύ καλό και αυτό που μου έστειλες αλλά βγαίνει αρκετά πιο ακριβό, περίπου 310 δολάρια τη βραδιά και ξεφεύγουμε....έλεγα αν μπορούσα να βρώ κάποιο φθηνότερο από το wolcott που όπως ήδη είπα είναι στα 230 δολάρια τη βραδιά (με τους φόρους)....

marquis

Member
Πολύ καλό και αυτό που μου έστειλες αλλά βγαίνει αρκετά πιο ακριβό, περίπου 310 δολάρια τη βραδιά και ξεφεύγουμε....έλεγα αν μπορούσα να βρώ κάποιο φθηνότερο από το wolcott που όπως ήδη είπα είναι στα 230 δολάρια τη βραδιά (με τους φόρους)....
Δε μας λες και τις ημερομήνιες σου για να προτείνουμε κάποιες εναλλακτικές; Η τοποθεσία του Wolcott είναι βολική, αλλά το ξενοδοχείο φαίνεται κάπως μέτριο.

mariaki

Member
Λοιπόν, ημερομηνίες 30/4-7/5, ένα δίκλινο, κάπου βολικά για να γυρίσω στην πόλη, αν γίνεται μέχρι 230 δολάρια τη βραδιά...με καλό value for money!
ευχαριστώ!

marquis

Member
Μια πολύ πιο budget πρόταση με φυσιολογικές κριτικές είναι αυτή:
Booking.com: Tribeca Blu Hotel, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες - 160 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!

Στο Cheap hotels and apartments, low cost flights, and cheap holidays worldwide with alpharooms.com υπάρχει και το Grand Union, σε βολικότερη τοποθεσία, αρκετά απλό 2 αστέρων με νορμάλ κριτικές επίσης, στα 700ευρώ συνολικά με πρωινό.

Τώρα για τις ημερομηνίες σας είναι δύσκολο να βρείτε κάτι καλύτερο σε ξενοδοχείο απ αυτό που διαλέξατε. Πάνω κάτω στην ίδια περιοχή με εκείνο που κλείσατε αυτό φαίνεται ενδιαφέρον:
Booking.com: Ξενοδοχείο King & Grove New York, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες - 87 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!

mariaki

Member
Τα δύο τελευταία που μου έστειλες είναι πολύ καλά αλλά ακριβά...το Tribeca Blue ωραίο φαίνεται κ είναι φθηνότερο από το Wolcott...είναι σε βολική τοποθεσία για τα αξιοθέατα και για την μετακίνηση στην πόλη; Να το προτιμήσω;

Boxeraki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χαβάη
Ταξίδι-Όνειρο
Αλασκα
Τα δύο τελευταία που μου έστειλες είναι πολύ καλά αλλά ακριβά...το Tribeca Blue ωραίο φαίνεται κ είναι φθηνότερο από το Wolcott...είναι σε βολική τοποθεσία για τα αξιοθέατα και για την μετακίνηση στην πόλη; Να το προτιμήσω;
Είναι λίγο χαμηλά..αλλά αν σου αρέσει η τιμή..μετρό τρέχει κοντά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...

Τα αξιοθέατα και το κοντά σε μια τέτοια πόλη..είναι λίγο σχετικό..αλλά αν σου αρέσει το περπάτημα που είναι απαραίτητο σε συνδυασμό με το μετρό που έχεις κοντά θα είσαι μια χαρά..

Την άλλη εβδομάδα έχω μια δουλειά αρκετά κοντά..δεν το υπόσχομαι αλλα αν τα καταφέρω θα μπω να τους κάνω παζάρια:p

giorgosk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο Κόμο Λέκο
Ταξίδι-Όνειρο
Los Angeles
1500 μαζί με τα αεροπορικά;

Ναι.
Κάποιες φορές έτρωγα στο σπίτι.
Επίσης μια μέρα πήγα στην Αστόρια. Μετά από μερικές βόλτες στους εκεί δρόμους την αράζω για φαγητό σε μια ταβέρνα.

Και όταν ήρθε το αφεντικό αποδείχθηκε πως ήμασταν κοντοχωριανοί.

Κερασμένο λοιπόν το γεύμα και οι μπύρες.

nikolakis12

Member
Επόμενο Ταξίδι
κως
παιδια για να μην ανοιγω αλλο post ηθελα να ρωτησω,τον οκτωμβριο θα παω ξανα νεα υορκη και το διαβατηριο μου ληγει τον νοεμβριο...χρειαζετε να βγαλω και νεο διαβατηριο?ισχυει μηπως οτι το διαβατηριο πρεπει να εχει ισχυ τουλαχιστον 6 μηνες πριν ληξει η οχι στην αμερικη?

ko_ve

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Χαβαη
μπορει να μου πει καποιος ποια ειναι τα πιο σημαντικα μουσεια και αξιοθεατα που μπορει να δει κανεις σε 10 μερες στην νεα υορκη?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα