έχεις τόσα άλλα υπέροχα πράγματα να δεις και να κάνεις στη Νέα Υόρκη,που πίστεψέ με πραγματικά, δεν θα σε πειράξει στο τέλος που δεν θα ανέβεις στο στέμμα..κι εγώ δεν ανέβηκα και δεν με ενοχλεί καθόλου που έχασα αυτή την εμπειρία!!!Όντως δεν είναι μεγάλη η διαφορά. Αλλα σήμερα που κοίταξα δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα για τον Σεπτέμβρη!! Δεν πειράζει..να έχω λόγο να ξαναπάω στη Νέα Υόρκη!! (γιατι εσύ που ανέβηκες και στο στέμμα, φαντάζομαι δε θές να ξαναπάς) χαχαχα!!
Λογικό,αφού στην Αθήνα έπαιζε η ομάδα των περιοδειών.Εγώ πάντως ήμουν στη ΝΥ όταν STOMP έπαιζαν στην Αθήνα, και την ίδια μέρα είχαν κι εκεί παράσταση... Μήπως αυτό που βλέπουμε στην Αθήνα δεν είναι ακριβώς το ίδιο?
Όχι,αλλά έχουν 2-3 ομάδες για τις περιοδείες.Κάνουν και franchising???
...και την Γ και την Δ...Λες να στελνουν στα tour τη Β΄ομαδα;
Μπα,επίσημα γίνεται.Μπες σε οποιοδήποτε site παράστασης και θα διαπιστώσεις του λόγου το αληθές.αυτό που λες είναι πολύ σοβαρό και θέλει έρευνα.
Δεν ξέρω πως ξεθάφτηκε το θέμα, ούτε που θα βρώ το ποστ του taver για το STOMP, αλλά χαίρομαι που μαθαίνω ότι αυτό που παίζεται στη ΝΥ απο αυτό που έρχεται Ελλάδα είναι διαφορετικό. Γιατί όταν έλεγα σε ποιά παράσταση πήγα, όλοι έλεγαν, σιγά αυτό έρχεται και εδώ... (και περάσαμε περιπέτεια για να φτάσουμε τότε στο Broadway!!!)Λογικό,αφού στην Αθήνα έπαιζε η ομάδα των περιοδειών.
Τα περισσότερο ξενοδοχεία, αεροδρόμια και ο σταθμός του penn station παρέχουν αυτήν την υπηρεσία επί πληρωμή. Για ξενοδοχεία συνήθως είναι δωρεάν όταν μένεις εκεί, αλλιώς τους δινεις κάποιο καλό φιλοδώρημα.