FRIDA08
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???Covid Era
- Ταξίδι-Όνειρο
- Διάστημα
Πήγαμε με το Tulico Train, το budget για το Victoria ανέβαινε πολύ. Πάντως το handspan τα αξίζει τα παραπάνω χρήματα που δίνεις σε σχέση με τις παροχές.
Υπάρχουν μέλη στο forum -κατά τη γνώμη μου πολλά- που έχουν χάρισμα στο γράψιμο. Συντάσσουν ολόκληρα κατεβατά, τα "ανεβάζουν" αμέσως και δεν χορταίνεις να τα διαβάζεις. Εγώ σίγουρα δεν ανήκω σε αυτά. Έχει περίπου 20 μέρες που γράφω, σβήνω, διορθώνω και ξαναδιορθώνω την ιστορία μέχρι να φτάσω στο κείμενο και τις εικόνες που θα "ανεβάσω". Και μου δίνει μεγάλη χαρά ότι σας αρέσει.
Ευχαριστώ πολύ.
Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια.FRIDA08 πολυ καλογραμμενη και κατανοητη η ιστορια σου.
Sapa δεν εχω παει ακομα και σε ευχαριστω για τις πληροφοριες και ολο το στορι που εγραψες.
Εχει ξενωνες η περιοχη?
παρακολουθώ την ιστορια σου με πολύ ενδιαφερον !Υπάρχουν μέλη στο forum -κατά τη γνώμη μου πολλά- που έχουν χάρισμα στο γράψιμο. Συντάσσουν ολόκληρα κατεβατά, τα "ανεβάζουν" αμέσως και δεν χορταίνεις να τα διαβάζεις. Εγώ σίγουρα δεν ανήκω σε αυτά. Έχει περίπου 20 μέρες που γράφω, σβήνω, διορθώνω και ξαναδιορθώνω την ιστορία μέχρι να φτάσω στο κείμενο και τις εικόνες που θα "ανεβάσω". Και μου δίνει μεγάλη χαρά ότι σας αρέσει.
Ευχαριστώ πολύ.