karfitsa
Member
Ειχα κανει και φανουροπιτα...επιασε φαινεται
Οι τιμές πάντως δεν είναι κανονικά σ' αυτά τα επίπεδα, αλλά χαμηλότερα. Δεν ξέρω σε τι ημερομηνίες του οκτωβρίου πάτε, αλλά υποψιάζομαι ότι είναι πάνω στις Γαλλικές σχολικές διακοπές (Μόνο το Καλοκαίρι, 2 εβδομάδες τον Οκτώβριο και τα Χριστούγεννα έχουν όλα τα σχολεία στη Γαλλία διακοπές σε κοινές ημερομηνίες).Και ξαναλεω 425 ευρω τρικλινο για 5 μερες τον οκτ δεν υπηρχε τιποτα καλυτερο.
Δεν πρόσεξα αν απάντησε κάποιος άλλος στην ερώτηση σου για τα αξιοθέατα ! Άμα είστε κάτω από 26 να ξέρεις ότι στα περισσότερα μουσεία κτλ έχει δωρεάν είσοδο ! Τώρα για τα σημαντικότερα νομίζω ότι η άποψη του καθενός θα διαφέρει ! Εγώ θα σου γράψω κάποια όχι από προσωπική εμπειρία αλλά από αυτά που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής στον ταξιδιωτικό μου οδηγό!Καλησπέρα σε ολους,
Λοιπον παω πρωτη φορα στην γαλλια.
Θα μεινουμε στο Kyriad Paris Sud - Arcueil Cachan . Δεν ξερω αν η περιοχη ειναι η καλυτερη η οχι και δν ξερω σε ποια ζωνη ανηκει.
Εχω μπερδευτει πολυ με τις ζωνες , τις μεταφορες και τι πρεπει να δω.
Οποιος μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ.
Ευχαριστωωω!!!!
τι εννοείς 300 ευρώ δέσμευση?? 300 ευρώ + το ποσό του δωματίου?Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Θα κοιταξω τα αξιοθεατα και θα σας πω που θελω βοηθεια. Ειμαστε ολοι πανω απο 26.. Οποτε φρι δεν παιζει τιποτα.. χαχα.. Για τα διαμερισματα κοιταξα και εγω που λες αλλα στους κανονισμους σχεδον σε ολα οσα ειδα ζηταγε 300 ευρω δεσμευση σε περιπτωση που γινει κατι να σε χρεωσουν. Οποτε τα απερριψα εξ αρχης/
Οτι εσεις ας πουμε με λιγοτερο απο 55 ευρω τη βραδια θα μεινετε σε λουξ διαμερισμα στο κεντρο του Παρισιου!!! Τι να σου πω; Τα δεδομενα σου με τρομαζουν και ευχομαι να μη φατε καμια φολα. Μακαρι να εισαστε τυχεροι και να ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπες το καταλυμα.Η τιμή όπως είπε και ο taver δεν την λες και χαμηλή ! Ίσως θα έπρεπε να κοιτάξετε για διαμερίσματα! Με αυτά τα λεφτά και κέντρο και "lux" διαμέρισμα θα είχατε !Όμως αφού το κλείσατε δεν χάθηκε και ο κόσμος! θα προσαρμόσετε το πρόγραμμα με αυτά τα δεδομένα!
εμείς κλείσαμε για 3-12 Μαρτίου με 490 ευρώ διαμέρισμα!
https://www.google.gr/maps/dir//48.8666022,2.3333043/@48.8660274,2.3358533,16z/data=!4m3!4m2!1m0!1m0
Αυτή είναι η τοποθεσία του!
δεν ανέφερα πουθενά ότι το δικό μας διαμέρισμα είναι λουξ! Όπως και για τον φίλο που του ανέφερα το διαμέρισμα , έγραψα "λουξ" (τρόπος του λέγειν δλδ)! Με 90 ευρώ την βραδιά που τους βγαίνει θα μπορούσαν να βρουν κάτι αξιοπρεπές !Οτι εσεις ας πουμε με λιγοτερο απο 55 ευρω τη βραδια θα μεινετε σε λουξ διαμερισμα στο κεντρο του Παρισιου!!! Τι να σου πω; Τα δεδομενα σου με τρομαζουν και ευχομαι να μη φατε καμια φολα. Μακαρι να εισαστε τυχεροι και να ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπες το καταλυμα.
Ξενοδοχείο 5 αστέρων καρντιά μου πολύ δύσκολο να σου βγει μούφα...Εξάλλου και ξενοδοχείο 5 αστέρων μπορεί να σου βγει μούφα! Μακάρι να είχαμε λεφτά για κάτι καλύτερο !και πίστεψε με μου βγήκαν τα μάτια να ψάχνω και να διαβάζω κριτικές για ξενοδοχεία!
Γιατί το λες αυτό; Πχ αυτό λες είναι πατάτα; Δεν είναι 55 αλλά πάλι είναι κοντά στην τιμή αυτή. Ομολογώ ότι δεν ήξερα αυτό με τα διαμερίσματα και το κοίταξα τώρα και ενθουσιάστηκα με αυτό, καθώς και με το στούντιο που έβαλε πριν (νομίζω) ο Βασίλης.Οτι εσεις ας πουμε με λιγοτερο απο 55 ευρω τη βραδια θα μεινετε σε λουξ διαμερισμα στο κεντρο του Παρισιου!!! Τι να σου πω; Τα δεδομενα σου με τρομαζουν και ευχομαι να μη φατε καμια φολα. Μακαρι να εισαστε τυχεροι και να ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπες το καταλυμα.
Δεν λεω τιποτα. Απλα επειδη εχουν δει πολλα τα ματια μου κι εχω δει παρα πολλα σπιτια και δωματια στο Παρισι που δεν εχουν καμια σχεση με τις φωτογραφιες κι επειδη η τιμη και για μπουντρουμι σε τετοια τοποθεσια ειναι εξαιρετικη, φοβαμαι λιγο... Μακαρι να ειναι καλο!Γιατί το λες αυτό; Πχ αυτό λες είναι πατάτα; Δεν είναι 55 αλλά πάλι είναι κοντά στην τιμή αυτή. Ομολογώ ότι δεν ήξερα αυτό με τα διαμερίσματα και το κοίταξα τώρα και ενθουσιάστηκα με αυτό, καθώς και με το στούντιο που έβαλε πριν (νομίζω) ο Βασίλης.