• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πρώτη φορά νέα Υόρκη με SAS AIRLINE !

Σμάρω

New Member
Καλησπέρα σας από την όμορφη ρόδο.
θέλω τη βοήθεια σας..
πάω πρώτη φορά νέα Υόρκη ( το ταξίδι των ονείρων μου!!! ) έχω κλείσει ενιαίο εισητηριο από Αθήνα προς κοπεγχαγη με Aegean και έπειτα από εκεί νέα Υόρκη με SAS. Οι 2 εταιρείες συνεργάζονται, έχω κλείσει ενιαίο εισητηριο όπως προ είπα .
θέλω αν κάποιος γνωρίζει Στα σίγουρα ή έχει κάνει αυτό το δρομολόγιο , να με διαβεβαιώσει ότι οι βαλίτσες που θα παραδώσω το Βενιζέλος θα καταλήξουν νέα Υόρκη και δε θα χρειαστώ να τις παραλάβω από κοπεγχαγη καθώς δε προλαβαίνω καν .
Παρακαλώ να μου πείτε μόνο αν γνωρίζετε 100%.
εχω μιλήσει και με Aegean και με SAS , μου είπαν ότι θα πάει τελικό προορισμό αλλά για 100% θα μάθω την ώρα του check in..
Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
έχω κλείσει ενιαίο εισητηριο από Αθήνα προς κοπεγχαγη με Aegean και έπειτα από εκεί νέα Υόρκη με SAS.
Όταν το εισιτήριο είναι ενιαίο τότε οι παραδοτέες αποσκευές φτάνουν στο τελικό προορισμό χωρίς να κάνεις κάτι άλλο εσύ. Κατα τη παράδοση των παραδοτέων αποσκευών σου στο Ελ.Βενιζέλος θα σου δώσουν ένα χαρτάκι που θα αναγράφει τους κωδικούς των αεροδρομίων απο τα οποία θα ξεκινήσουν, θα περάσουν και θα φτάσουν οι αποσκευές σου. Φρόντισε να μην το χάσεις μέχρι να πάρεις τις παραδοτέες αποσκευές σου στο τελικό προορισμό. Αν τυχόν συμβεί κάτι στραβό με αυτό το χαρτάκι θα τις αναζητήσεις.

Σμάρω

New Member
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση .
Ωστόσο αν κάποιος έχει κάνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο και γνωρίζει σίγουρα από την εταιρεία , να με ενημερώσει για να μου φύγει το άγχος.. ευχαριστώ!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.682
Μέλη
39.424
Νεότερο μέλος
ilias1984

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom