Πρώτη φορά εξωτερικό

Peruvianos17

Member
Γερμανια παει, μια χαρα θα εχει κινητο και ευρω. Τι τον αγχωνετε με revolut και e sim. Τελειως αχρειαστα.
Φιλε κινητο και λεφτα αν εχεις μαζι και μετρημενη την αποσκευη σε κιλα και ογκο δεν χρειαζεσαι τιποτε. Ο,τι σου λειψει θα το παρεις κι απο κει, δεν πας Αφρικη.
Ναι σωστά,αυτά τα έχω ψάξει και δε χρειάζεται να αλλάξω κάτι.

Peruvianos17

Member
Πας σε ευρωπαϊκή χώρα που εχουμε το ιδιο νομισμα και μπορεις να κάνεις κανονικά χρηση των δεδομενων σου σχεδον στο σύνολο. Ρωτα την εταιρεία σου να σου πει ακριβως. Οταν εχεις δεδομένα εχεις ολη την πληροφόρηση στο κινητό σου οπότε μην φοβάσαι τίποτε. Το μονο που θα σου έλεγα ειναι να εχεις βγαλεις ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης. Το κάνεις και μονος σου απο το link που σου γραφω παρακάτω ή αλλιώς πας σε ενα ΚΕΠ. Ταυτότητα και το ΑΜΚΑ σου χρειαζεται μονο. Καλα ταξίδια!!

https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/asphalise/europaike-karta-asphalises-astheneias
Whats up εχω και ναι γίνεται να τα χρησιμοποιήσω κανονικά τα δεδομένα.Και για την ευρωπαϊκή κάρτα εννοείται ότι θα τη βγάλω.

Peruvianos17

Member
Πας σε ευρωπαϊκή χώρα που εχουμε το ιδιο νομισμα και μπορεις να κάνεις κανονικά χρηση των δεδομενων σου σχεδον στο σύνολο. Ρωτα την εταιρεία σου να σου πει ακριβως. Οταν εχεις δεδομένα εχεις ολη την πληροφόρηση στο κινητό σου οπότε μην φοβάσαι τίποτε. Το μονο που θα σου έλεγα ειναι να εχεις βγαλεις ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης. Το κάνεις και μονος σου απο το link που σου γραφω παρακάτω ή αλλιώς πας σε ενα ΚΕΠ. Ταυτότητα και το ΑΜΚΑ σου χρειαζεται μονο. Καλα ταξίδια!!

https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/asphalise/europaike-karta-asphalises-astheneias
Για το διαβατήριο χρησιμοποιείται κάποια θήκη διότι βρήκα μια που προτείνει το Σκρουτζ αλλά δε ξέρω αν είναι η σωστή

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Για το διαβατήριο χρησιμοποιείται κάποια θήκη διότι βρήκα μια που προτείνει το Σκρουτζ αλλά δε ξέρω αν είναι η σωστή
Δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις το διαβατήριο σε κάποια θήκη όταν ταξιδεύεις, οπότε δεν υπάρχει σωστό ή λάθος σε αυτό. Συνήθως χρησιμοποιούμε θήκες για προστασία από τυχόν φθορές και για λίγο έξτρα στυλ :lol:

Billouk

Member
Whats up εχω και ναι γίνεται να τα χρησιμοποιήσω κανονικά τα δεδομένα.Και για την ευρωπαϊκή κάρτα εννοείται ότι θα τη βγάλω.
Προσοχή όπως σου είπα προηγουμένως με τα token και το reload του whats up. Αυτά τα δύο δεν ισχύουν στην Ε.Ε., μόνο τα αγορασμένα πακέτα.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.826
Μέλη
39.587
Νεότερο μέλος
Rodo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom