Τι γίνεται με το κάπνισμα, στο εξωτερικό...

duty_free

Member
συγγνωμη, ειχα την εντυπωση οτι στη γερμανια αν το μπαρ δεν εχει κουζινα και δηλωσει καπνιζον στον αρμόδιο φορέα, μπορει να το κανει. οχι;

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Το έχω δοκιμάσει αλλά σε κάποιο άλλο σημείο συνήθως αναφέρεται πως το καπνισμα απαγορεύεται σε ΟΛΟΥΣ τους χώρους του ξενοδοχείου (άρα και στο μπαλκονι).
Έτυχε σε γνωστό μου κυρία στο μπαλκονι του 3ου να ΤΣΙΡΊΖΕΙ!!! επειδη αυτος κάπνιζε στο μπαλκονι του 2ου.
Αντικαπνιστικη υστερία κυριολεκτικα ομως!!
Η λυση στην οποία έχω καταφύγει όταν θέλω να ταξιδέψω, ειναι να ετοιμάζω ένα ωραίο κείμενο με ερωτήσεις αν επιτρέπεται το καπνισμα πχ στο μπαλκονι των δωματίων τους ή σε ποιους άλλους χώρους του ξενοδοχείου ή του airbnb, το κανω copy paste και το στέλνω σε καμία 20αρια Hotel ή airbnb και βρίσκω αρκετά συνήθως, οποτε επιλέγω απο αυτά. Βέβαια μειώνεται δραματικά το εύρος των επιλογών, αλλα συμβιβάζομαι.
Καλά κάνεις και στέλνεις, εννοείται. Επειδή και εγώ όταν κλείνω δωμάτια το έχω στο νου μου το κάπνισμα, επιλέγω με μπαλκόνι και ποτέ δεν έχει υπάρξει πρόβλημα. Βέβαια δεν το κάνουμε μπ.... και συνήθως παίρνουμε και πετάμε εμείς τα αποτσίγαρα όταν φεύγουμε.

mario de andrade

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
συγγνωμη, ειχα την εντυπωση οτι στη γερμανια αν το μπαρ δεν εχει κουζινα και δηλωσει καπνιζον στον αρμόδιο φορέα, μπορει να το κανει. οχι;
Νομιζω πως ναι,σε ορισμένα κρατιδια,
οποτε φίλοι μου εδώ παρατηρείται το εξής παράδοξο, στην χώρα μας (το ΛΊΚΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ???? ) να εξωθειται στο πυρ το εξώτερον μια συγκεκριμένη ομάδα πολιτών-οι καπνιστες-καταργωντας κάθε έννοια ισονομιας και ίσης αντιμετώπισης και να ερχονται οι Γερμανοί κ να μας διδάσκουν δημοκρατια, λαμβάνοντας υπόψιν τους, έστω και λίγο αυτήν την ομάδα και τα δικαιώματα της, μεριμνωντας να έχουν και οι καπνιστές έστω κάποιους λίγους χωρους, εστω και εκτός φαγητού, ωστε να μπορούν να απολαύσουν όπως αυτοί επιθυμούν, το ποτό ή τον καφέ τους.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.826
Μέλη
39.587
Νεότερο μέλος
Rodo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom