Traveller
Member
Εννοείτε... ο Traveller είμαι ότι θέλω κάνω...θα κρινεις δηλαδη εσυ ποια μηνυματα ειναι σοβαρα και ποια οχι?
το μονο σωστο απο οσα λες παραπανω ειναι οτι γουστα ειναι αυτα..εχω παει και μηλο και παρο και θεωρω οτι δεν εχουν καμια απολυτως σχεση μεταξυ τους!
Είπα εγώ ότι έχουν σχέση μεταξύ τους? Τα μόνα τους κοινά είναι τρία... ότι είναι νησιά, είναι και τα δύο στις Κυκλάδες και ότι είναι χάλια...
Αδάμαντας, εκπληκτικό παράδειγμα προς αποφυγήν κυκλαδίτικου λιμανιού... το απόλυτο χάλι... η Χώρα μετριώτατη, το μισό νησί ένα απέραντο λατομείο γεμάτο μπάζα και σκόνη, οι δρόμοι γεμάτοι τριαξονικά που μεταφέρουν περλίτη, το φαγητό για γέλια, ο κόσμος η σάρα και η μάρα και από παραλίες απλά υπερτιμημένες... οι καλές κατακλύζονται από χιλιάδες κατσαπλιάδες τους μήνες αιχμής, άλλες καρποσταλικά ωραίες αλλά στην πραγματικότητα μέτριες και πολλές για τα Κυκλαδικά δεδομένα επιεικώς μέτριες... οκ, υποθέτω οτι αν ψάξεις μπορείς να βρεις καλές παραλίες με λίγο κόσμο, στις Κυκλάδες εξάλλου είμαστε, αλλά αν είναι να φάω όλη την μέρα μου στους δρόμους πίσω από νταλίκες ψάχνοντας να μου λείπει...
Με άνεση μπορώ να βρω τουλάχιστον δέκα - δεκαπέντε Κυκλαδονήσια που είναι καλύτερα από την Μήλο... συγκρίνεται η Σαντορίνη, η Τήνος, η Σύρος, η Φολέγανδρος, η Αμοργός, η Κίμολος, η Σχοινούσα, τα Κουφονήσια, η Νάξος, η Άνδρος, η Κύθνος, η Ανάφη, η Αντίπαρος με την Μήλο? Μέχρι και το τουριστικό χάλι της Μυκόνου είναι καλύτερο... και από παραλίες η Μύκονος τσιμουδιά... γυρίστε μια βόλτα όλες τις Κυκλάδες, ψαχτείτε λιγουλάκι και μετά μιλήστε για γνήσια Κυκλαδίτικη ομορφιά και ζευγαράτο ρομαντισμό...
Άντε με συγχίσατε πάλι...