latina
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- κούβα και ινδία
erminathess οριζω την "καλη" παραλια με τον ιδιο ακριβως τροπο με εσενα!Γουστα ειναι αυτα βρε παιδια..
οσο για τις παραλιες εξαρταται απο τα κριτηρια που θετει κανεις για τον ορισμο της "καλης" παραλιας
πχ για αλλους "καλη" παραλια θωρειται αυτη που εχει αμμο, αλλοι προτιμουν τα βοτσαλα, αλλοι προτιμουν τις οργανωμενες και αλλοι τις ανεξερευνητες κλπ
για μενα πχ "καλη" παραλια ειναι η "ιδιαιτερη" παραλία, αυτη που περα απο γαλοαζοπρασινα καθαρα νερα περιβαλλεται και απο ιδιαιτερο φυσικο καλλος πχ σπηλια, γκρεμους, σεληνιακα τοπια κλπ Με αυτη τη λογικη δεν θα χαρακτηριζα καταπληκτικες τις παραλιες πχ της μυκονου γιατι απλα δεν εχουν τιποτα το ιδιαιτερο ως τοπια (ενω συν της αλλοις ειναι και παγωμενες και πολυ βαθειες, traveller τα υπογλωσσια ) ενω σχεδον το συνολο των παραλιων της μηλου ειναι ιδιαιτερες και ξεχωριστες
Λατινα συμφωνω και επαυξανω για τη Μηλο, στα top των παραλιων θα προσθετα και τον Γεροντα και φυσικα το Κλεφτικο το οποίο αν και δεν ειναι κλασσικη παραλια, ειναι μια κατηγορια απο μονο του..
Κλεφτικο,Γεροντας,Τσιγκραδο,Παπαφραγκας,Σαρακηνικο απλα δεν παιζονται !
Το μεγαλο μειον του νησιου για μενα ειναι η ελλειψη καταλληλης υποδομης, πολλα προχειρα καταλυματα χαμηλης αισθητικης (κριμα) γιατο λογο αυτο θελει προσοχη στις επιλογες. Κατα τη γνωμη μου καλυτερη επιλογη αποτελει η διαμονη στην Πλακα (ή εστω στην Τρυπητη) σε δωματιο με θεα το γκρεμο
Παντως υπαρχουν και φωτεινες εξαιρεσεις που ξεκινουν απο 75 ευρω τα οποία καθε αλλο παρα υπερβολικα ειναι..
παραλειψη μου το οτι δεν ανεφερα τον γερακα..και προσθετω και το αμμουδαρακι!
η πλακα ειναι το ιδανικο μερος για διαμονη αλλα..οι τιμες θυμαμαι οτι οταν το χα ψαξει ηταν στα υψη..και η τρυπητη μου αρεσε πολυ (εκει αν θυμαμαι καλα ειναι και οι ανεμομυλοι του νησιου, καποιοι νοικιαζονται κι ολας σε μεγαλες παρεες)!