μην μου βαζεις ιδεες ....και εχω τις μελαγχολιες μου τελευταια ...ουτε την πολυκοσμια με τα ψωνια να τριγυρνανε με τα χρυσα μαγιω η τα 12 ποντα στα σοκακια...
μην μου βαζεις ιδεες ....και εχω τις μελαγχολιες μου τελευταια ...ουτε την πολυκοσμια με τα ψωνια να τριγυρνανε με τα χρυσα μαγιω η τα 12 ποντα στα σοκακια...
Ο traveller αγαπητέ όταν μιλάει τα ξέρει πολύ καλά... όταν δεν τα ξέρει απλά το βουλώνει...αν δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις λυπάμαι... ιδιαίτερα μαθήματα Ελληνικών δεν κάνω, βαριέμαι...
"Σύνδρομο καταδίωξης" λέγεται αυτό.Είδες πουθενά το όνομά σου και μου απαντάς προσωπικά;;;;
Αν δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις λυπάμαι...ψάξτο.
Όσο για τα Κορεάτικα,αν τα έγραφες σε αυτή την γλώσσα θα καταλάβαινα περισσότερα από τα Ελληνικά σου
α καλα Χρηστο, εγω ανυπαντρη πηγα και περασα μια χαρα ρομαντικα!!Ειρήνη Ημήν !!!!!!!!!!!!!
λοιπόν το καλύτερο νησί των Κυκλάδων θά ήταν ενα νησί με
τις παραλίες της Μυκόνου
τα χωριά της Τήνου
και την χώρα-πρωτέυουσα τήν Ερμούπολη της Σύρου
Σκιάθο ειχα παει τις πρώτες διακοπές με το Αμόρε τότε ......μετα την 5 μερα βαράγαμε τα κεφάλια μας στον τοίχο...βαρετα ...βαρετά ....βαρετά ....
εκτος απο την παραλία λαλάρια ολα τα άλλα πάτος
Μήλο καλή αλλα υπάρχουν και καλύτερα νησιά
Τήνο που προτείνει η λίτσα ειναι καλά για πρώτες διακοπές αφού παντρευτείς και εχεις και παιδιά όμως
μηπως οι πρωτες σας διακοπες ηταν πολλα χρονια πριν??Σκιάθο ειχα παει τις πρώτες διακοπές με το Αμόρε τότε ......μετα την 5 μερα βαράγαμε τα κεφάλια μας στον τοίχο...βαρετα ...βαρετά ....βαρετά ....
εκτος απο την παραλία λαλάρια ολα τα άλλα πάτος
Η αλήθεια είναι ότι εκτός από σύνδρομο καταδίωξης έχω και κόμπλεξ κατωτερότητος με εσένα... είναι που δεν μιλάω καλά τα Ελληνικά όσο εσύ, ότι δεν καταλαβαίνω να διαβάζω, ότι δεν έχω ιδέα από ταξίδια και περιμένω από εσένα να ξεστραβωθώ... ότι ότι ότι... δεν είναι ότι έγραψες σάχλες, πας να το σώσεις και το κάνεις χειρότερα, είναι ότι ζηλεύω αφόρητα τις γνώσεις και το πνεύμα σου... ακολουθώ την συμβουλή σου και το ψάχνω...συγχώρεσε με σε παρακαλώ..."Σύνδρομο καταδίωξης" λέγεται αυτό.Είδες πουθενά το όνομά σου και μου απαντάς προσωπικά;;;;
Αν δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις λυπάμαι...ψάξτο.
Όσο για τα Κορεάτικα,αν τα έγραφες σε αυτή την γλώσσα θα καταλάβαινα περισσότερα από τα Ελληνικά σου
Η αλήθεια είναι ότι εκτός από σύνδρομο καταδίωξης έχω και κόμπλεξ κατωτερότητος με εσένα... είναι που δεν μιλάω καλά τα Ελληνικά όσο εσύ, ότι δεν καταλαβαίνω να διαβάζω, ότι δεν έχω ιδέα από ταξίδια και περιμένω από εσένα να ξεστραβωθώ... ότι ότι ότι... δεν είναι ότι έγραψες σάχλες, πας να το σώσεις και το κάνεις χειρότερα, είναι ότι ζηλεύω αφόρητα τις γνώσεις και το πνεύμα σου... ακολουθώ την συμβουλή σου και το ψάχνω...συγχώρεσε με σε παρακαλώ...
Η Αμοργος ειναι η τελεια επιλογη, ειναι ιδιατερως φθηνα και η νυχτερινη ζωη μην σε ανησυχει. Εχει χαλαρα μπαρακια για ποτακι (για την Αιγιαλη μιλαω τωρα, στην χωρα δεν πηγα βραδυ), εχει ενα ωραιο μαγαζακι στο λιμανι για κρασο-μπυροκαταστασεις χαλαρες και εχει και δυο beach bars μπροστα στην θαλασσα που ειναι για πιο αργα. Γενικα το νησι μαζευει πολυ νεο κοσμο και στην Αιγιαλη ειναι και ενα απο τα camping του νησιου οπου μαζευονται και πολλοι ξενοι, οποτε μην ανησυχεις, εχει ζωη το νησι. Δεν νομιζω οτι θα βαρεθειτε στην Αμοργο, κατσαμε 5 μερες και μετανιωσαμε που δεν καθησαμε περισσοτερο..
Η δευτερη επιλογη που σκεφτηκα και επισης αναφερθηκε μερικως ειναι η εξης:
Αμοργος-Αστυπαλαια: Πανεμορφα μερη, απο οσο ειδα στις φωτογραφιες!
Το μονο που με προβληματισε σε αυτην την επιλογη ειναι η νυχτερινη ζωη, διοτι μπορει να μην ειμαστε του κλαμπ, αλλα θελουμε να πηγαινουμε το βραδυ σε κανενα μπαρακι να τα πινουμε ως μπεκρουλιακες που ειμαστε βρε αδερφε Θα επελεγα Αμοργο-Αστυπαλαια δαγκωτο, αλλα φοβαμαι μηπως βαρεθουμε 10 μερες εκει.
Οποιαδηποτε σχολια και προτασεις επιθυμητα!