CakeNet
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- -
Εγώ πάλι καταλαβαίνω ότι το δωμάτιο δεν καπνίζει! :roll:
μπράβο cake!! αυτή ειναι η ακριβής μετάφραση!!!Εγώ πάλι καταλαβαίνω ότι το δωμάτιο δεν καπνίζει! :roll:
Kαταπληκτικο !!!!!- "Τι εγινε ρε μεγαλε...?".
> "καπνιζετε..."
- "κατ' αρχας δεν υπαρχει πινακιδα που να το απαγορευει, κατα δευτερο ειμαστε σε ανοικτο χωρο, και κατα τριτο λες να παρεξηγηθει ο δρακος του κομοντο και ο 5μετρος βοας που μας κοιταζουν?"
> "σβυστε το. Δεν εχει πινακιδα γιατι εννοειται..."
- " @#$% εσας και τους ^&&^%$# νομους σας.."
τελικα υπακουσαμε... τι να καναμε
Επειδη δεν εχω παει Παρισι ...δεν επιτρεπεται το καπνισμα στα καφε σε εξωτερικους χωρους και εφοσον υπαρχουν τασακια ?Σκεφτομαι σοβαρα να γινω συλλεκτρια. Τοσα προστιμα που εχω μαζεψει. Την τελευταια φορα στο Παρισι, πιναμε τον τελευταιο καφε και μετα αμεσως ταξι για αεροδρομιο. Δυο φορες πληρωσα προστιμο οσο επινα το καφεδακι μου.
Μια χαρουλα ειναι δηλ τα πραγματα ακομα στη Ρωμη.Και στο δωματιο του ξενοδοχειου ανοιγα το παραθυρο και καπνιζα του καλου καιρου και στα μαγαζια στα εξωτερικα τραπεζακια ειχαν τασακια και λογω καλου καιρου βεβαια δεν ζοριστηκαμε καθολου.Αγαπημένο μου θεριακλήδικο παρεάκι,σας καταθέτω κι εγώ με τη σειρά μου τον πόνο μου.Γύρισα από την Πόλη πριν λίγες μέρες.
Σας πληροφορώ ότι το τσιγάρο απαγορεύεται Παντού.
Ευελπιστούσα ότι κάπου ρε παιδί μου θα μπορούσα ν απολαύσω το ποτάκι μου συνοδεία τσιγάρου.Πουθενά δεν υπήρχε μια ζεστή γωνίτσα
να φουμάρουμε με την ησυχία μας,μόνο στον κήπο.
Μας έφαγε η υγρασία.
Στο ξενοδοχείο μαζευόμαστε σ ένα δωμάτιο που το παράθυρο άνοιγε
3-4 πόντους, κολλούσαμε στο τζάμι και ξεχαρμανιάζαμε.
Τα ναργιλετζίδικα πάντως ακόμα υπάρχουν,εκεί περάσαμε θεικά,
καπνίσαμε πίνοντας τσάι,αλκοόλ δεν υπάρχει ούτε για δείγμα.
Α!! και κάτι ακόμα που μου έκανε εντύπωση.
Σε κάποια φαγάδικα σε εφοδιάζανε και με κουβερτούλα για να μην σκεβρώσεις βγαίνοντας έξω να καπνίσεις.
Οργανωμένοι πάντως για την ευχαρίστηση των θεριακλήδων πελατών
Συμπέρασμα της παρέας,Δεν ταξιδεύουμε σε χώρες που ο καιρός δεν επιτρέπει να καθόμαστε έξω στα μαγαζιά χωρίς να υποφέρουμε απ το κρύο.
στην ελλαδα δεν ξερω τι εκταση εχει παρει αυτο το θεμα ..ελπιζω να μην παρει ...αν και ειδα σε καποια περιπτερα οτι πουλουσαν τετοια κερατα ..smokeless tobacco
δεν υπαρχουνε αυτα στο ελλαδα ,απαγορευεται η εισαγωγη , αν καποιος εχει φερει μαλλον ειναι σνιφ (αυτο που τραβανε απο την μυτη) απο σουηδια η αμερικη τα κανω παραγγελια , 3 ευρω εκαστο και την βγαζω σχεδον 5 ημερες με ενα κουτακι .στην ελλαδα δεν ξερω τι εκταση εχει παρει αυτο το θεμα ..ελπιζω να μην παρει ...αν και ειδα σε καποια περιπτερα οτι πουλουσαν τετοια κερατα ..
στην ινδια ...και ειδικα σε καποιες περιοχες οι αντρες μασουσαν μανιωδως
μιλουσαν ψευδα...μυριζε χαρακτηριστικα...και οσο μεγαλυτερος ηταν σε ηλικια τοσα δοντια ελειπαν
εφτυναν συνεχεια ενα κοκκινο υγρο ...
περιττο να σου περιγραψω πως ηταν τα ουλα τους με ή χωρις δοντια
στο βαρανασι ειδικα ...δεν υπηρχε αρσενικο ...που να μην μασουλαει καπνο ..ολοι
ξερω ....ο καρκινος του πνευμονα δεν ειναι καλυτερος