Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Ευχαριστώ toumpiotis! Καλό νέο!
μην τα λες ετσι αυτα...κ ειμαι στην δουλεια τωρα πρωι πρωιΕίμαι Περού, πάω Βολιβία, μετά Χιλή, έπειτα Παναμά, πίσω στην Κούβα, Μεξικό, ΗΠΑ κι ενδεχομένως να χρειαστεί και μια έκτακτη δουλίτσα στην Αργεντινή, συν ότι θέλω να ξαναπεταχτώ στο Περού να δω την κοπέλα μου με την πρώτη ευκαιρία. Το οποίο σημαίνει ότι το μόλις 2,5 ετών διαβατήριό μου θα γεμίσει και τις δυόμιση-τρεις σελιδούλες που του απομένουν, όσο κι αν οι άνθρωποι στα σύνορα σχεδόν πάντα μου κάνουν τη χάρη να στριμώχνουν τις σφραγίδες τους στις σελίδες που τους ζητάω.
Yorgo μην δηλώσεις απώλεια αν δεν υπάρχει λόγος. Αν μετά σου συμβεί πραγματικά να χάσεις το διαβατήριό σου θα περάσεις μεγάλη ταλαιπωρία για να σου εκδώσουνε καινούργιο. Υποτίθεται ότι αν δηλώσεις δύο φορές απώλεια, τότε έχει έρευνα από την αστυνομία, γραφειοκρατία και είναι χρονοβόρο για να ξαναπάρεις διαβατήριο στα χέρια σου!Το άλλο ερώτημα είναι αν με αυτού του νέου τύπου διαβατήρια (ανάθεμα την ώρα που μας βάλανε να τα βγάλουμε) με το που βγάζεις καινούριο σου δίνουν το παλιό. Μέχρι τώρα μου έδιναν το παλιό αφού το "ακύρωναν" και του έβαζαν δυο τρυπούλες κι έτσι έμεινα με τις σφραγίδες-σουβενίρ των προηγούμενων 7 διαβατηρίων. Τώρα δεν είμαι σίγουρος και δε θέλω να χάσω τα σουβενίρ μου... αν είναι έτσι καλύτερα να δηλώσω απώλεια.
off topic μια χαρα σε κοβω!!!! Περιεργο πως και δεν γνωρισες Βραζιλιανα.....Για τις γκόμενες... It's a tough job but someone has to do it...