Τουρκία Πρόσβαση από/προς το (νέο) αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
εγώ στην κων/πολη χρησιμοποιώ το bitaksi και όχι το uber
Όσες φορές προσπάθησα να καλέσω uber για σύντομη διαδρομή ακόμα και μέσω της reception δεν ήρθαν ποτέ! Από ότι μάλιστα μου είπαν δεν δέχονται σύντομες διαδρομές. Προτιμούν πιο μακρινές όπως του αεροδρομίου. Εξυπηρετήθηκαν όμως εύκολα από διερχόμενα ταξί έχοντας πάντα την διαδρομή ανοιχτή στο gps και την οποία ακολουθούσαν χωρίς καμμία περίεργη παράκαμψη και υπερχρέωση.

maria_tr

Member
Όσες φορές προσπάθησα να καλέσω uber για σύντομη διαδρομή ακόμα και μέσω της reception δεν ήρθαν ποτέ! Από ότι μάλιστα μου είπαν δεν δέχονται σύντομες διαδρομές. Προτιμούν πιο μακρινές όπως του αεροδρομίου. Εξυπηρετήθηκαν όμως εύκολα από διερχόμενα ταξί έχοντας πάντα την διαδρομή ανοιχτή στο gps και την οποία ακολουθούσαν χωρίς καμμία περίεργη παράκαμψη και υπερχρέωση.
Τελικά πως επιλέξατε να πάτε στο αεροδρόμιο και με τι κόστος;

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Τελικά πως επιλέξατε να πάτε στο αεροδρόμιο και με τι κόστος;
Είχαμε κερδίσει με την κράτηση απο booking δωρεαν μεταφορά με ταξί απο booking απευθείας στο κατάλυμα κι έτσι δεν χρησιμοποιήσαμε τα μέσα παρόλο που ήταν εύκολο με λεωφορείο απευθείας στην πλατεία Ταξίμ. Η επικοινωνία ήταν πολύ εύκολη μέσω whatsup με την εταιρεία και με αναλυτικές οδηγίες που είχαμε λάβει πριν την άφιξη. Μολις φτάσαμε συνδεθήκαμε με το free wifi του αεροδρομίου κι ένας συνεργάτης μας περίμενε έξω απο την πύλη 14 όπου και μας οδήγησε στο πάρκινγκ ένα επίπεδο κάτω που μας περίμενε το βανάκι. Πολύ ευρύχωρο και σε μία ώρα είχαμε φτάσει στον προορισμό μας αν και ήταν πρωί.

Στην επιστροφή επιλέξαμε να κλείσουμε σε συμφέρουσα τιμή στα 24.92 γιατί ήταν πολύ πρωινή η πτήση, είμαστε άυπνοι και είχαμε έξτρα αποσκευές που δεν είχαμε καμμία όρεξη να τις σέρνουμε στον σταθμό των λεωφορείων στην πλατεία Ταξιμ αξημέρωτα. Το ίδιου στυλ βανάκι μας περίμενε στις 3:20 στην είσοδο του ξενοδοχείου και στις 4:00 είχαμε φτάσει στο αεροδρόμιο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.812
Μέλη
39.544
Νεότερο μέλος
Van Kouk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom