Τουρκία Πρόσβαση από/προς το (νέο) αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

gusboc

Member
Θα έχω πάει ήδη εγώ , όποτε θα σας ενημερώσω. Απλά μου έκανε εντύπωση γιατι οι τιμές , κυρίως στα αξιοθέατα, είναι αρκετά καλύτερες σε σχέση με το υπόλοιπο διαδίκτυο.
Θέλω να βρω κι ένα τρόπο να πάμε (6 άτομα) στο αεροδρόμιο στην επιστροφή, γιατί πρέπει να είμαστε στις 08:00 στο αεροδρόμιο και δε θέλω να ανεβοκατεβαίνουμε σε λεωφορεία, τρένα κτλ με την τσίμπλα στο μάτι. Σε μια άλλη συζήτηση, είχα δει το: Istanbul Airport Transfer Service Airport Taxi Service
Έχει πάρει κανείς πρόσφατα να μας πει τη γνώμη του?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Αμα θέλετε ταξί, ανοίξτε Uber και καλέστε ένα (κανονικό ταξί). Μην παιδεύεστε με transfers, εκτός αν το άνετο όχημα είναι σοβαρό προαπαιτούμενο για σας. Πιο φτηνό αποκλείεται να είναι.

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Καλημέρα σας αγαπητοί μου φίλοι!
Μετά απο αρκετό καιρό επιστρέφω στα τραβελστορικά εδάφη για να ζητήσω τα φώτα σας.

Με τις άκρως δελεαστικές προσφορές και μετά απο αγώνα για να κλείσουμε κοινές ημέρες άδειας καταφέραμε να κλείσουμε μιά πενθήμερη απόδραση στην Κωνσταντινούπολη απο 8/1/25-13/1/25.
Μέσω κράτησης απο blackfriday στην booking έχουμε πάρει δωρεάν μεταφορά με ταξί απο το αεροδρόμιο προς το κατάλυμα .

Το πρόβλημά μας είναι για την επιστροφή καθότι η πτήση μας είναι στις 6:30πμ πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να αναχωρήσουμε απο το κατάλυμα κατά τις 2:00- 2:30 τα ξημερώματα.
Θα μείνουμε κοντά στον σταθμό Ταξίμ. Γνωρίζεται αν λειτουργεί το μετρό εκείνη την ώρα ή αν υπάρχει σχετικά κοντά κάποιο λεωφορείο που να εξυπηρετεί για αεροδρόμιο απευθείας ?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλημέρα σας αγαπητοί μου φίλοι!
Μετά απο αρκετό καιρό επιστρέφω στα τραβελστορικά εδάφη για να ζητήσω τα φώτα σας.

Με τις άκρως δελεαστικές προσφορές και μετά απο αγώνα για να κλείσουμε κοινές ημέρες άδειας καταφέραμε να κλείσουμε μιά πενθήμερη απόδραση στην Κωνσταντινούπολη απο 8/1/25-13/1/25.
Μέσω κράτησης απο blackfriday στην booking έχουμε πάρει δωρεάν μεταφορά με ταξί απο το αεροδρόμιο προς το κατάλυμα .

Το πρόβλημά μας είναι για την επιστροφή καθότι η πτήση μας είναι στις 6:30πμ πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να αναχωρήσουμε απο το κατάλυμα κατά τις 2:00- 2:30 τα ξημερώματα.
Θα μείνουμε κοντά στον σταθμό Ταξίμ. Γνωρίζεται αν λειτουργεί το μετρό εκείνη την ώρα ή αν υπάρχει σχετικά κοντά κάποιο λεωφορείο που να εξυπηρετεί για αεροδρόμιο απευθείας ?
Ξέχνα το μετρό για το αεροδρόμιο, ακόμα και τη μέρα (2 αλλαγές, ή μία δυσκολότατη). Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Taksim για αεροδρόμιο κάθε 20'. Η στάση είναι εδώ: International Airport Bus Station TAXIM HAVAIST · Kocatepe, Abdülhak Hamit Cd. No:68 D:72, 34437 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye . Εισιτήριο αγοράζεις μέσα στο λεωφορείο, και η διαδρομή τη μέρα διαρκεί 90'. Την ώρα που θέλετε θα κάνει 50-60'.

gusboc

Member
Αμα θέλετε ταξί, ανοίξτε Uber και καλέστε ένα (κανονικό ταξί). Μην παιδεύεστε με transfers, εκτός αν το άνετο όχημα είναι σοβαρό προαπαιτούμενο για σας. Πιο φτηνό αποκλείεται να είναι.
Για tranfer έλεγα επειδή είμαστε 6 άτομα, αλλιώς εννοείται ότι ταξί είναι η καλύτερη λύση.
Πόσο θα μας στοίχιζαν 2 Uber δηλαδή (3+3 άτομα)?
Θα στοίχιζαν κάτω από 45€?

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Ξέχνα το μετρό για το αεροδρόμιο, ακόμα και τη μέρα (2 αλλαγές, ή μία δυσκολότατη). Υπάρχει απευθείας λεωφορείο από Taksim για αεροδρόμιο κάθε 20'. Η στάση είναι εδώ: International Airport Bus Station TAXIM HAVAIST · Kocatepe, Abdülhak Hamit Cd. No:68 D:72, 34437 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye . Εισιτήριο αγοράζεις μέσα στο λεωφορείο, και η διαδρομή τη μέρα διαρκεί 90'. Την ώρα που θέλετε θα κάνει 50-60'.
Σε ευχαριστώ πολύτιμε taver για την άμεση και εμπεριστατωμένη απάντηση!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αμα θέλετε ταξί, ανοίξτε Uber και καλέστε ένα (κανονικό ταξί).
Εχεις παρει uber απο/προς αεροδρομιο απο/προς προορισμο που δεν τους συμφερει/αρεσει; Γιατι εμενα μου αρνηθηκαν 2 φορες (ακομα τον περιμενω) και πηρα και 6 μηνυματα που ζητουσαν παραπανω χρηματα. Απατεωνες. Δες στο διαδικτυο κριτικες για τους τουρκους ουμπεραδες…
Μονο μεσα στην πολη, αλλιως ΜΜΜ κ τρανσφερ.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εχεις παρει uber απο/προς αεροδρομιο απο/προς προορισμο που δεν τους συμφερει/αρεσει; Γιατι εμενα μου αρνηθηκαν 2 φορες (ακομα τον περιμενω) και πηρα και 6 μηνυματα που ζητουσαν παραπανω χρηματα. Απατεωνες. Μονο μεσα στην πολη, αλλιως ΜΜΜ κ τρανσφερ.
Μιλάς για Κωνσταντινούπολη (όπου έρχονται ταξί με ταξίμετρο) ή για αλλού;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μιλάς για Κωνσταντινούπολη (όπου έρχονται ταξί με ταξίμετρο) ή για αλλού;
Για Κειπ ταουν ελεγα.
Φυσικα για Κωνσταντινουπολη. Διαβασες κριτικες για τους ουμπεραδες του αεροδρομιου; Σε μενα δεν ερχοταν το πρωι στις 06.00 κανενας. Πηρα ταξι (πειρατικο) του δρομου.

TJERRYS

Member
Καλησπέρα σας. εγώ τελικά έκλεισα μέσω booking ταξί, καθώς μου είπαν γνωστοί μου ότι έχουν χρησιμοποιησει πολλές φορες αυτόν τον τρόπο. Το κόστος γιατί είχε προσφορά είναι 21,00€

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.740
Μέλη
39.474
Νεότερο μέλος
Dio1985

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom