Καλημέρα! Μόνο τηλεφωνικά με κουπόνι.Καλημέρα,
ενώ το έχω ξανακάνει δεν μπορώ να θυμηθώ
Αίτηση αναβάθμισης σε business με κουπόνι αναβάθμισης γίνεται μόνο από το τηλέφωνο ή μπορεί να γίνει και από την διαχείριση κράτησης;
Καλημέρα! Μόνο τηλεφωνικά με κουπόνι.Καλημέρα,
ενώ το έχω ξανακάνει δεν μπορώ να θυμηθώ
Αίτηση αναβάθμισης σε business με κουπόνι αναβάθμισης γίνεται μόνο από το τηλέφωνο ή μπορεί να γίνει και από την διαχείριση κράτησης;
Πολλα αργησαν φετος. Και το -30% μιλια που περιμενα να παιξω λιγο μπρος πισω 2 εισιτηρια και , αλιμονο, εχουν μεινει μονο κατι business στις κοντινες ημερομηνιες. Δεν θα μπορεσω μαλλον.Τώρα που άλλαξε και η εφαρμογή, μήπως είναι ώρα και για το +20% ?? Σα να άργησε φέτος...
Το αν άργησε είναι σχετικό, πριν 5 μήνες είχε δοθεί το +20% τελευταία φορά.Τώρα που άλλαξε και η εφαρμογή, μήπως είναι ώρα και για το +20% ?? Σα να άργησε φέτος...
Ομοίως, 5 μήνες πριν:Πολλα αργησαν φετος. Και το -30% μιλια που περιμενα να παιξω λιγο μπρος πισω 2 εισιτηρια και , αλιμονο, εχουν μεινει μονο κατι business στις κοντινες ημερομηνιες. Δεν θα μπορεσω μαλλον.
Δεν παίρνεις γιατί δεν θεωρείσαι πελάτης της αεροπορικής αλλά του ταξ.γραφείου.Και το γραφείο δεν δίνει μίλια.Καλησπέρα, μπορείτε να επιβεβαιώσετε αν δίνουν μίλια πτήσεις charter της Αegean κλεισμένες από ταξιδιωτικό γραφείο? Γιατί μου απαντάει αρνητικά και το ταξιδιωτικό και η Aegean.
εγώ έχω κάνει αίτημα και από το chatΚαλημέρα! Μόνο τηλεφωνικά με κουπόνι.