Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Pilcher

Member
Καλημέρα,
ενώ το έχω ξανακάνει δεν μπορώ να θυμηθώ
Αίτηση αναβάθμισης σε business με κουπόνι αναβάθμισης γίνεται μόνο από το τηλέφωνο ή μπορεί να γίνει και από την διαχείριση κράτησης;
Καλημέρα! Μόνο τηλεφωνικά με κουπόνι.

Zinoviap

Member
Nαι μόνο τηλεφωνικά. Επίσης μου είπαν ότι ακόμα και αν μπω σε λίστα αναμονής, αν χρειαστεί να αλλάξω κάτι στην πτήση θα μπορώ πλέον να το κάνω μόνο από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση με τη γνωστή χρέωση 23€

Billouk

Member
Τώρα που άλλαξε και η εφαρμογή, μήπως είναι ώρα και για το +20% ?? Σα να άργησε φέτος...

paefstra

Member
Τώρα που άλλαξε και η εφαρμογή, μήπως είναι ώρα και για το +20% ?? Σα να άργησε φέτος...
Πολλα αργησαν φετος. Και το -30% μιλια που περιμενα να παιξω λιγο μπρος πισω 2 εισιτηρια και , αλιμονο, εχουν μεινει μονο κατι business στις κοντινες ημερομηνιες. Δεν θα μπορεσω μαλλον.

adiaforos

Member
Το αν άργησε είναι σχετικό, πριν 5 μήνες είχε δοθεί το +20% τελευταία φορά.
https://el.aegeanair.com/milesandbonus/news/2024/abv_conversion_oct24/
Πολλα αργησαν φετος. Και το -30% μιλια που περιμενα να παιξω λιγο μπρος πισω 2 εισιτηρια και , αλιμονο, εχουν μεινει μονο κατι business στις κοντινες ημερομηνιες. Δεν θα μπορεσω μαλλον.
Ομοίως, 5 μήνες πριν:
https://el.aegeanair.com/milesandbonus/news/2024/redemption_promo_oct24/

Sugar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ταξίδι-Όνειρο
Απ' άκρη σ' άκρη
Καλησπέρα, μπορείτε να επιβεβαιώσετε αν δίνουν μίλια πτήσεις charter της Αegean κλεισμένες από ταξιδιωτικό γραφείο? Γιατί μου απαντάει αρνητικά και το ταξιδιωτικό και η Aegean.

fotast

Member
Καλησπέρα, μπορείτε να επιβεβαιώσετε αν δίνουν μίλια πτήσεις charter της Αegean κλεισμένες από ταξιδιωτικό γραφείο? Γιατί μου απαντάει αρνητικά και το ταξιδιωτικό και η Aegean.
Δεν παίρνεις γιατί δεν θεωρείσαι πελάτης της αεροπορικής αλλά του ταξ.γραφείου.Και το γραφείο δεν δίνει μίλια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.970
Μέλη
39.671
Νεότερο μέλος
paanos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom