Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Για τα μακρινά θέλει ψάξιμο και προπορεια ισχύει..
Τι ψαξιμο; Εγω βρηκα αυθημερον μακρινο. Για Κολπο εχει οσα θες. περιοδοι εορτων οχι. Ε δε γινεται ολα δικα μας τσαμπα. Ολο τον υπολοιπο χρονο βρισκεις ανετα.

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
2024 Japan->2025 again?
Μου μένει μια πτήση για να γίνω silver , σε περίπτωση που δεν την κάνω , μπορώ να εξαγοράσω την διαφορά ώστε να γίνει η αναβάθμιση ; επίσης, είναι όντως κάτι θεωρητικά σημαντικό ή και να μη γίνω δεν έγινε και κάτι...

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λωζάννη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Μου μένει μια πτήση για να γίνω silver , σε περίπτωση που δεν την κάνω , μπορώ να εξαγοράσω την διαφορά ώστε να γίνει η αναβάθμιση ; επίσης, είναι όντως κάτι θεωρητικά σημαντικό ή και να μη γίνω δεν έγινε και κάτι...
Μπορείς να εξαγοράσεις έως 1000 μίλια αναβάθμισης ή αν είσαι κάτοχος της Aegean Bonus Visa Premium έως και 3000 μίλια επιπλέον.
Κατά τη γνώμη μου είναι σημαντικό μόνο αν υπάρχει η δυνατότητα προοπτικής για gold στο άμεσο μέλλον, διαφορετικά δεν έγινε και κάτι...

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
2024 Japan->2025 again?
Μπορείς να εξαγοράσεις έως 1000 μίλια αναβάθμισης ή αν είσαι κάτοχος της Aegean Bonus Visa Premium έως και 3000 μίλια επιπλέον.
Κατά τη γνώμη μου είναι σημαντικό μόνο αν υπάρχει η δυνατότητα προοπτικής για gold στο άμεσο μέλλον, διαφορετικά δεν έγινε και κάτι...
το έχω βάλει στόχο το GOLD ,έχω αρκετά ταξίδια φέτος λόγο δουλειάς. Αλλά ,κάρτα δεν μπορώ να βγάλω στην Αίτζιαν...οπότε ότι κάνω μόνος.

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
2024 Japan->2025 again?
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς...
μένω στο εξωτερικό , και δεν μπορώ να βγάλω κάρτα ούτε να ανοίξω λογαριασμό στην alpha bank, άρα δεν μπορώ να βγάλω / εκδόσω καμία είδους κάρτα της Alpha Bank , είχα πάει και μίλησα από κοντά με τράπεζα επί του θέματος.

adiaforos

Member
Δυστυχώς το σύστημα μιλίων της Aegean πλέον δεν λειτουργεί υπέρ των επιβατών αλλά όλα έχουν αναχθεί στο πως θα βγάλουν περισσότερα Με μίλια πλέον δεν βρίσκεις σχεδόν πουθενά σε έστω μέτριας ζήτησης ημέρες Εγώ ψάχνω σχεδόν 2 χρόνια για ημερομηνίες και δεν βρίσκω κάτι Παράδειγμα θέλω να πάω Χριστούγεννα στο Ντουμπαι ή κάποιες άλλες ημέρες αργίας Έχω χιλιαδεσ Μίλια από την ίδια την εταιρεία γιατί πεταω μόνο με αυτήν. Μπήκα στο σύστημα μερικες ημέρες αφού ανακοίνωσε πτήσεις για Ντουμπαι και περίμενα να βγάλει τα δρομολόγια για τα επόμενα Χριστούγεννα δλδ σχεδόν μετά από ένα χρόνο Την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκαν δεν υπήρχε διαθεσιμότητα από 16/12 έως 10/1 Το ίδιο και για έλκους προορισμούς στην Ευρώπη (δημοφιλείς) ενώ για αγορά κανονικά ήταν άδειο σχεδόν όλο το αεροπλάνο και μιλάμε για όλους τους ναύλους Τα μίλια πλέον είναι για άκαιρες ημερομηνίες ή για συνταξιούχους που η ημερομηνία δεν είναι κρίσιμη γιατί και το καλοκαίρι δύσκολα βρίσκεις Κρίμα
Στους όρους των εισιτηρίων εξαργύρωσης η περίοδος των Χριστουγέννων ήταν πάντα back out περίοδος, όμως τυχαίνει να ανοίγουν θέσεις ακόμα και τότε:
Τα εισιτήρια δεν μπορούν να εκδοθούν για τις παρακάτω χρονικές περιόδους (black-out periods): από 1/1 έως και 8/1 έκαστου έτους, την περίοδο της Καθαράς Δευτέρας κάθε έτους, την Μεγάλη Εβδομάδα του Ορθόδοξου και Καθολικού Πάσχα έκαστου έτους, την περίοδο της 1η Μαΐου εκάστου έτους, την περίοδο του Αγίου Πνεύματος, από 12/8 έως και 18/8 έκαστου έτους, από 25/10 έως και 28/10 έκαστου έτους, την περίοδο της 25ης Μαρτίου και από 23/12 έως και 31/12 έκαστου έτους.
Φέτος που έχει κάπως ενοποιήσει τις θέσεις για award με μίλια εισιτήρια με τα εισιτήρια από πόντους της ALPHA υπάρχει πολύ μεγαλύτερη διαθεσιμότητα, άσε που σε κάποιες πτήσεις που μέχρι τον Οκτώβριο έδινε μέχρι δύο εισιτήρια, τώρα δίνει περισσότερα (έχω δει μέχρι και πέντε, που δεν είχα δει ποτέ τις προηγούμενες χρονιές). Τα εισιτήρια σε αργίες (βγαίνουν σε αρκετούς προορισμούς αν και είναι back out στους όρους) φεύγουν συνήθως αμέσως, σε προορισμό που κοίταζα σε αργία είχε ανοίξει με δύο θέσεις και την επομένη ήταν ήδη μηδέν, κακώς δεν έκλεισα μόλις τα βρήκα. Και πλέον μπορείς να βρεις εισιτήρια σε αρκετούς προρισμούς μέχρι και τελευταία στιγμή.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
μένω στο εξωτερικό , και δεν μπορώ να βγάλω κάρτα ούτε να ανοίξω λογαριασμό στην alpha bank, άρα δεν μπορώ να βγάλω / εκδόσω καμία είδους κάρτα της Alpha Bank , είχα πάει και μίλησα από κοντά με τράπεζα επί του θέματος.
Δεν μπορείς να δηλώσεις μια διεύθυνση στην Αθήνα? Ξέρω πολλούς που το έχουν κανει

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Δεν μπορείς να δηλώσεις μια διεύθυνση στην Αθήνα? Ξέρω πολλούς που το έχουν κανει
Μα αν ειναι κατοικος εξωτερικου και εχει υπαχθει στη ΔΟΥ Κατοικων Εξωτερικου δεν μπορει να κανει το οτιδηποτε. Για την τραπεζα φαινεται σαν "ξενος" και δεν μπορει να του χορηγηθει δανειο ή γενικα πιστωση (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων με τα απαραιτητα εχεγγυα).

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
2024 Japan->2025 again?
να δηλώσω μια διεύθυνση Αθήνα ,και ξέρεις πολλούς κάτοικους εξωτερικού που το έκαναν ; Μακάρι οι άνθρωποι να μην έχουν θέμα ποτέ τους.

Αν είσαι κάτοικος εξωτερικού μπαίνεις στην αντίστοιχη ΔΟΥ 'εξωτερικού' και εσωτερικά μέχρι και το ΑΦΜ σου πειράζετε , καθότι κάνω φορολογική εξωτερικό κτλ κτλ κτλ. για εδώ όπως είπε και @jpsih ,είμαι 'ξένος' για το κράτος. Μόνο μηδενική φορολογική κτλ. έχω σαν δικαίωμα να κάνω και πλην πολύ μικρών πραγμάτων όπως υπευθ.δήλωση κτλ.

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λωζάννη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Κατάλαβα. Οπότε μπορείς να αγοράσεις μόνο έως 1000 μίλια αναβάθμισης. Ελπίζω τα επαγγελματικά σου ταξίδια να γίνονται συχνά με Star Alliance ώστε να μπορέσεις κάποια στιγμή να γίνεις Gold.

L33T

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
2024 Japan->2025 again?
Κατάλαβα. Οπότε μπορείς να αγοράσεις μόνο έως 1000 μίλια αναβάθμισης. Ελπίζω τα επαγγελματικά σου ταξίδια να γίνονται συχνά με Star Alliance ώστε να μπορέσεις κάποια στιγμή να γίνεις Gold.
Όλα είναι μόνο Star Alliance, ξεκίνησαν πέρυσι η αλήθεια είναι τα πιο εντατικά. Φέτος , αν όλα πάνε καλά ,έχω τα εξής:
Μπορώ αν κλείσω 2 εισητήρια να πάρω και της συντρόφου;
π.χ ταξίδι Αμερική τα κλείνω από τον δικό μου λογαριασμό και βάζω και στους 2 το ίδιο flyer frequent number,θα πάρω και τα δικά μου μίλια και τα δικά της;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.980
Μέλη
39.684
Νεότερο μέλος
levilogan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom