Αθηνα, ό,τι συμβαινει και μας ενδιαφερει!

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Αλλες φρεσκες προτασεις για θεατρο εχουμε? Αλλα κατι να πεσω ξερη....
Πέμπτη είδα το Momerandum του Χάβελ και Παρασκευή το New Order με την Σχίζα.
Καλές παραστάσεις και οι 2 αλλά όχι για ... λιποθυμία. Περισότερο θα πρότεινα το New Order.
Από τις σχεδόν 30 παραστάσεις που είδα φέτος μόνο ο Πουπουλένιος μπαίνει σ' αυτή την κατηγορία των εξαιρετικών παραστάσεων που τις θυμάσαι χρόνια.
Προσωπική εκτίμηση βέβαια.

Last edited:

iAkis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Προσωπικά φέτος δεν έχω πέσει ξερός με κάτι και δεν έχω δει λίγα τολμώ να πω.
2 παραστάσεις όμως που πραγματικά αξίζουν, τις είδα πέρσι και συνεχίζουν είναι "Η άνοδος του Αρτούρο Ούι" και "Η μάνα αυτουνού" με τη Σχίζα που αναφέρθηκε και στο προηγούμενο post.

varioAthens

Member
Πέμπτη είδα το Momerandum του Χάβελ και Παρασκευή το New Order με την Σχίζα.
Καλές παραστάσεις και οι 2 αλλά όχι για ... λιποθυμία. Περισότερο θα πρότεινο το New Order.
Από τις σχεδόν 30 παραστάσεις που είδα φέτος μόνο ο Πουπουλένιος μπαίνει σ' αυτή την κατηγορία των εξαιρετικών παραστάσεων που τις θυμάσαι χρόνια.
Προσωπική εκτίμηση βέβαια.
Ο Πουπουλενιος μας τελειωσε...

Ειμαι μεταξυ "Περλιμπριν και Μπελισα", "Ο Ασχημος", "Η Μερα της Φουστας".... εχει δει κανεις καποια απο τις 3?

varioAthens

Member
Προσωπικά φέτος δεν έχω πέσει ξερός με κάτι και δεν έχω δει λίγα τολμώ να πω.
2 παραστάσεις όμως που πραγματικά αξίζουν, τις είδα πέρσι και συνεχίζουν είναι "Η άνοδος του Αρτούρο Ούι" και "Η μάνα αυτουνού" με τη Σχίζα που αναφέρθηκε και στο προηγούμενο post.
Ειδα Αρτουρο! Επισης Θηβα, Καλα Εσυ Εφυγες Νωρις, Ραντου , Μαρτυρας Κατηγοριας και Ο Ανθρωπος Ελεφαντας...

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Ο Πουπουλενιος μας τελειωσε...

Ειμαι μεταξυ "Περλιμπριν και Μπελισα", "Ο Ασχημος", "Η Μερα της Φουστας".... εχει δει κανεις καποια απο τις 3?
Μόνο τον άσχημο και συμφωνώ με τις γνώμες που ειπώθηκαν στα προηγούμενα μηνύματα

varioAthens

Member
Το εχω δει παλια. Τα κειμενα του Λορκα ειναι ποιητικα. Αν δεν σκηνοθετηθει μαστορικα η παρασταση, μπορει νσ γινει γελοια. Ψαξτο καλα.
Ξενερωσα ηδη... ειναι τελικα ον λαιν προβολη... κριμα, ηταν Ταρλοου

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.979
Μέλη
39.684
Νεότερο μέλος
Miss Grey

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα