varioAthens
Member
Αλλες φρεσκες προτασεις για θεατρο εχουμε? Αλλα κατι να πεσω ξερη....
Πέμπτη είδα το Momerandum του Χάβελ και Παρασκευή το New Order με την Σχίζα.Αλλες φρεσκες προτασεις για θεατρο εχουμε? Αλλα κατι να πεσω ξερη....
Ο Πουπουλενιος μας τελειωσε...Πέμπτη είδα το Momerandum του Χάβελ και Παρασκευή το New Order με την Σχίζα.
Καλές παραστάσεις και οι 2 αλλά όχι για ... λιποθυμία. Περισότερο θα πρότεινο το New Order.
Από τις σχεδόν 30 παραστάσεις που είδα φέτος μόνο ο Πουπουλένιος μπαίνει σ' αυτή την κατηγορία των εξαιρετικών παραστάσεων που τις θυμάσαι χρόνια.
Προσωπική εκτίμηση βέβαια.
Ειδα Αρτουρο! Επισης Θηβα, Καλα Εσυ Εφυγες Νωρις, Ραντου , Μαρτυρας Κατηγοριας και Ο Ανθρωπος Ελεφαντας...Προσωπικά φέτος δεν έχω πέσει ξερός με κάτι και δεν έχω δει λίγα τολμώ να πω.
2 παραστάσεις όμως που πραγματικά αξίζουν, τις είδα πέρσι και συνεχίζουν είναι "Η άνοδος του Αρτούρο Ούι" και "Η μάνα αυτουνού" με τη Σχίζα που αναφέρθηκε και στο προηγούμενο post.
Μόνο τον άσχημο και συμφωνώ με τις γνώμες που ειπώθηκαν στα προηγούμενα μηνύματαΟ Πουπουλενιος μας τελειωσε...
Ειμαι μεταξυ "Περλιμπριν και Μπελισα", "Ο Ασχημος", "Η Μερα της Φουστας".... εχει δει κανεις καποια απο τις 3?
Το εχω δει παλια. Τα κειμενα του Λορκα ειναι ποιητικα. Αν δεν σκηνοθετηθει μαστορικα η παρασταση, μπορει νσ γινει γελοια. Ψαξτο καλα.Ειμαι μεταξυ "Περλιμπριν και Μπελισα",
Ξενερωσα ηδη... ειναι τελικα ον λαιν προβολη... κριμα, ηταν ΤαρλοουΤο εχω δει παλια. Τα κειμενα του Λορκα ειναι ποιητικα. Αν δεν σκηνοθετηθει μαστορικα η παρασταση, μπορει νσ γινει γελοια. Ψαξτο καλα.
Ειδα τη Μεγαλη Χιμαιρα απο αυτον και απο τοτε εβαλα μεγαλο Χ. Θε μου σχωρα με, δεν τον χωνευω.Ξενερωσα ηδη... ειναι τελικα ον λαιν προβολη... κριμα, ηταν Ταρλοου