Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

giannis228

Member
Οι ειδικές προσφορές εξαργύρωσης των πόντων που συλλέχθηκαν με Aegean visa είναι η μετατροπή σε μίλια ή σε κουπόνια μέσω της εφαρμογής bonus ή σε κάτι πόντους σε μια εφαρμογή κράτησης ξενοδοχείων κλπ.
Μετά το 12μηνο μπορείς να τους εξαργυρώσεις σε όλους της συνεργάτες του προγράμματος bonus.
Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο γραμμένο στους όρους παρόλο που και εγώ δεν το είχα προσέξει όταν έβγαλα την κάρτα πριν 1 χρόνο...
Εγω βλεπω λεει οι ειδικες προσφορες εξαργυρωσης του συνεργατη και ισως εννοει τα κουπονια που εχει στην εφαρμογη! Μπορει και να ισχυει αυτο που λες αλλα δεν ειναι καθολου ξεκαθαρο. Η μετατροπη των nonus σε μιλια ειναι προσφορα εξαργυρωσης του συνερηατη;

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εγω βλεπω λεει οι ειδικες προσφορες εξαργυρωσης του συνεργατη και ισως εννοει τα κουπονια που εχει στην εφαρμογη! Μπορει και να ισχυει αυτο που λες αλλα δεν ειναι καθολου ξεκαθαρο. Η μετατροπη των nonus σε μιλια ειναι προσφορα εξαργυρωσης του συνερηατη;
Αν διαβάσεις πιο προσεκτικά αυτό που σου επισύναψαν λέει "του συνεργάτη της έκδοσης της", οπότε όταν μιλάμε για κάρτα της Άλφα που λέγεται Aegean bonus visa κτλ τότε o συνεργάτης είναι η Aegean.

giannis228

Member
Αν διαβάσεις πιο προσεκτικά αυτό που σου επισύναψαν λέει "του συνεργάτη της έκδοσης της", οπότε όταν μιλάμε για κάρτα της Άλφα που λέγεται Aegean bonus visa κτλ τότε o συνεργάτης είναι η Aegean.
Προφανως το ξερω αυτο !! Εγω μιλαω για τις ειδικες πεοσφορες εξαργυρωσης που λεει που δεν διευκρινίζει ποιες ειναι αυτες! Ειναι η μετατροπη ποντων σε μιλια , ειναι οι εξαργυρωσεις ποντων στην εφαρμογη για να κλεισεις ταξιδια με ποντους ; Ειναι η εξαργυρωση 24000 ποντων για 48 ευρω; Ειναι ολα αυτα; Παντως για μεταροπη ποντων δεν λεει κατι αλλα εγω τονιζω οτι δεν ειναι και απολυτα ξεκαθαρο.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εγω μιλαω για τις ειδικες πεοσφορες εξαργυρωσης που λεει που δεν διευκρινίζει ποιες ειναι αυτες!
Είναι όλες οι προσφορές εξαργύρωσης που βγάζει η Aegean μέσω του προγράμματος της Miles & Bonus.
Ειναι η μετατροπη ποντων σε μιλια ,
Μία απο αυτές είναι και αυτό.
ειναι οι εξαργυρωσεις ποντων στην εφαρμογη για να κλεισεις ταξιδια με ποντους ;
Αυτό είναι προσφορά που βγάζει η Άλφα μέσω του προγράμματος της Alpha Bonus
Νομίζω οτι θα πρέπει να ξεχωρίσουμε ποιος προσφέρει και τι.

Εγώ τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω.

adiaforos

Member
Προφανως το ξερω αυτο !! Εγω μιλαω για τις ειδικες πεοσφορες εξαργυρωσης που λεει που δεν διευκρινίζει ποιες ειναι αυτες! Ειναι η μετατροπη ποντων σε μιλια , ειναι οι εξαργυρωσεις ποντων στην εφαρμογη για να κλεισεις ταξιδια με ποντους ; Ειναι η εξαργυρωση 24000 ποντων για 48 ευρω; Ειναι ολα αυτα; Παντως για μεταροπη ποντων δεν λεει κατι αλλα εγω τονιζω οτι δεν ειναι και απολυτα ξεκαθαρο.
Όσο πιο απλά γίνεται: Τα κουπόνια στην εφαρμογή Bonus δεν είναι προσφορά της Aegean ως co-branded συνεργάτης (και δη της κάρτας Aegean Bonus Visa), είναι προσφορά του προγράμματος Bonus της ALPHA διαθέσιμη σε όλους, ασχέτως ποιας bonus κάρτας κατέχουν.
Οι πόντοι που έχουν συλλεχθεί με την Aegean co-branded κάρτα και δεν έχουν εξαργυρωθεί μέσα στο 12μηνο στις ειδικές προσφορές εξαργύρωσης του Συνεργάτη της έκδοσής της, μετά το πέρας του 12μηνου, και μέχρι τη λήξη τους, θα μπορούν να εξαργυρώνονται κανονικά σε οποιαδήποτε άλλη προσφορά του Προγράμματος
Μία ειδική προσφορά εξαργύρωσης έχει η Aegean ως co-branded συνεργάτης, τη μετατροπή πόντων του προγράμματος Bonus που έχουν συλλεχθεί μέσω της co-branded κάρτας της σε μίλια του προγράμματός της Miles+Bonus.
Ναι, η Aegean είναι συνεργάτης του προγράμματος Bonus, τον 2ο χρόνο εξακολουθείς να έχεις πρόσβαση στις τρέχουσες προσφορές της (όπως και στις προσφορές όλων των συνεργατών του προγράμματος) για εξαργύρωση πόντων, όπως ισχύει για οποιαδήποτε κάρτα bonus της ALPHA:
https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/megaloi-sunergates/aegean
Κοίτα, σε τελική δεν προσπαθώ να σε πείσω για τίποτα, αν καταλαβαίνεις ότι επιτρέπεται από τους όρους η μετατροπή σε μίλια τον δεύτερο χρόνο, κάνε όπως νομίζεις.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Κοίτα, σε τελική δεν προσπαθώ να σε πείσω για τίποτα, αν νομίζεις ότι επιτρέπεται από τους όρους η μετατροπή μιλίων τον δεύτερο χρόνο, κάνε όπως νομίζεις.
Μη γίνεσαι κακός :lol:

adiaforos

Member
Μη γίνεσαι κακός :lol:
Δεν είχα αυτό τον σκοπό, μάλλον ο γραπτός ο λόγος. Προσπαθώ να μεταφέρω μια πληροφορία που είναι μάλλον σαφής, αν έχεις κατανοήσει τι είναι «συνεργάτης του προγράμματος» και τι είναι co-branded κάρτα, και το ίδιο με εμένα αντιλαμβάνεται πλήθος χρηστών του προγράμματος, αλλά ήθελα να γίνει σαφές ότι σε τελική δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, ούτε έχω κάτι να κερδίσω. Μπορεί να απευθυνθεί στην ALPHA και στην Aegean και να σιγουρευτεί (ειδικά στην Aegean αν βγάλει άκρη, σφύρα μου, τελευταία όλο λάθος απαντήσεις, δύο στα δύο αυτή την εβδομάδα, αναγκάστηκα να ξαναπάρω και τις δύο φορές για να μιλήσω με άλλον και να εξυπηρετηθώ).

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν είχα αυτό τον σκοπό, μάλλον ο γραπτός ο λόγος.
Πλάκα σου έκανα. Δεν είναι κακία αυτό που έγραψες.

Απο κει και πέρα μερικές φορές εύκολα μπορείς να μπερδευτείς με τα προγράμματα και ποιος προσφέρει τι. Εγώ έχω μπερδευτεί κάποιες φορές πάντως και προσπαθώ να διαβάζω τους όρους και τις προσφορές προσεκτικά, όσο μπορώ τέλος πάντων.

giannis228

Member
Όσο πιο απλά γίνεται: Τα κουπόνια στην εφαρμογή Bonus δεν είναι προσφορά της Aegean ως co-branded συνεργάτης (και δη της κάρτας Aegean Bonus Visa), είναι προσφορά του προγράμματος Bonus της ALPHA διαθέσιμη σε όλους, ασχέτως ποιας bonus κάρτας κατέχουν.
Οι πόντοι που έχουν συλλεχθεί με την Aegean co-branded κάρτα και δεν έχουν εξαργυρωθεί μέσα στο 12μηνο στις ειδικές προσφορές εξαργύρωσης του Συνεργάτη της έκδοσής της, μετά το πέρας του 12μηνου, και μέχρι τη λήξη τους, θα μπορούν να εξαργυρώνονται κανονικά σε οποιαδήποτε άλλη προσφορά του Προγράμματος
Μία ειδική προσφορά εξαργύρωσης έχει η Aegean ως co-branded συνεργάτης, τη μετατροπή πόντων του προγράμματος Bonus που έχουν συλλεχθεί μέσω της co-branded κάρτας της σε μίλια του προγράμματός της Miles+Bonus.
Ναι, η Aegean είναι συνεργάτης του προγράμματος Bonus, τον 2ο χρόνο εξακολουθείς να έχεις πρόσβαση στις τρέχουσες προσφορές της (όπως και στις προσφορές όλων των συνεργατών του προγράμματος) για εξαργύρωση πόντων, όπως ισχύει για οποιαδήποτε κάρτα bonus της ALPHA:
https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/megaloi-sunergates/aegean
Κοίτα, σε τελική δεν προσπαθώ να σε πείσω για τίποτα, αν καταλαβαίνεις ότι επιτρέπεται από τους όρους η μετατροπή σε μίλια τον δεύτερο χρόνο, κάνε όπως νομίζεις.
Σωστα μα δεν ειπα ποτε οτι εχεις αδικο αλλα λεω οτι δεν ειναι ξεκαθαρο ... αφου μονο αυτη ειναι η προσοφρα εξαργυρωσης γιατι δεν γραφει οτι μετα τον πρωτο χρονο δεν μετατρεπονται οι ποντοι σε μιλια? που ειναι απλο και κατανοητο ! αυτο με εβαλε σε σκεψεις για το τι εννοει

Δεν είχα αυτό τον σκοπό, μάλλον ο γραπτός ο λόγος. Προσπαθώ να μεταφέρω μια πληροφορία που είναι μάλλον σαφής, αν έχεις κατανοήσει τι είναι «συνεργάτης του προγράμματος» και τι είναι co-branded κάρτα, και το ίδιο με εμένα αντιλαμβάνεται πλήθος χρηστών του προγράμματος, αλλά ήθελα να γίνει σαφές ότι σε τελική δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, ούτε έχω κάτι να κερδίσω. Μπορεί να απευθυνθεί στην ALPHA και στην Aegean και να σιγουρευτεί (ειδικά στην Aegean αν βγάλει άκρη, σφύρα μου, τελευταία όλο λάθος απαντήσεις, δύο στα δύο αυτή την εβδομάδα, αναγκάστηκα να ξαναπάρω και τις δύο φορές για να μιλήσω με άλλον και να εξυπηρετηθώ).
καλα με aegean σιγουρα δεν θα βγαλουμε ακρη

Zinoviap

Member
Καλημέρα,
ενώ το έχω ξανακάνει δεν μπορώ να θυμηθώ
Αίτηση αναβάθμισης σε business με κουπόνι αναβάθμισης γίνεται μόνο από το τηλέφωνο ή μπορεί να γίνει και από την διαχείριση κράτησης;

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Καλημέρα,
ενώ το έχω ξανακάνει δεν μπορώ να θυμηθώ
Αίτηση αναβάθμισης σε business με κουπόνι αναβάθμισης γίνεται μόνο από το τηλέφωνο ή μπορεί να γίνει και από την διαχείριση κράτησης;
Μπορεί σίγουρα από τη διαχείριση της κράτησης. Λογικά και από το τηλεφωνικό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.965
Μέλη
39.668
Νεότερο μέλος
funroad

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom