Αν το κάνω αυτό θα μετατραπούν αυτόματα οι πόντοι μου σε μίλια;Μπες μέσα στην εφαρμογή της Aegean
Και κάνε κλικ Ο λογαριασμός μου, Εκεί θα δεις την κάρτα σου που διατήρησα στην alpha και θα πατήσεις μετατροπή Μπόνους πόντων σε μίλια
Θα σου δείξει πόσα μπορείς και αν θέλεις τα κάνεις, δοκιμή ας το πούμε ναίΑν το κάνω αυτό θα μετατραπούν αυτόματα οι πόντοι μου σε μίλια;
Ή μπορώ να κάνω δοκιμή;
Α δηλαδή αν εξαργυρώσεις πόντους,χωρίς να τους έχεις μετατρέψεις σε μίλια,θέλει διαφορετικό αριθμό πόντων,δεν είναι το ίδιο με το να μετατρέψεις τους πόντους σου σε μίλια πρώτα και μετά να εξαργυρώσεις τα μίλια, καλά κατάλαβα;την διαφορα εξαργυρωσης ποντων με μιλια την βλεπεις οπως λες ειναι φανερη, αν δεν κανω λαθος στους ποντους περιλαμβανεται και μεγαλη βαλιτσα αν την χρειαζεσαι βεβαια...
σωστα αν ειναι ποντοι θα χρειαστεις μεχρι και διπλασιους.... (πτησεις εσωτερικου) στους ποντους σε παει σε υποχρεωτικη βαλιτσα που μπορει και να μην την χρειαζεσαιΑ δηλαδή αν εξαργυρώσεις πόντους,χωρίς να τους έχεις μετατρέψεις σε μίλια,θέλει διαφορετικό αριθμό πόντων,δεν είναι το ίδιο με το να μετατρέψεις τους πόντους σου σε μίλια πρώτα και μετά να εξαργυρώσεις τα μίλια, καλά κατάλαβα;
Υποθέτω ότι είσαι νέα στην εξαργύρωση πόντων, οπότε ας συνοψίσω στα βασικά.Αν εξαργυρώσω πόντους, γιατί θέλει 20.000 πόντους, ενώ αν μετατρέψω τους πόντους σε μίλια θέλει 5.000 μίλια (δηλαδή 5.000 πόντους που θα γίνουν 5.000 μίλια) για το ίδιο ταξίδι;
Μέχρι Οκτώβρη η διαθεσιμότητα αναβάθμισης ήταν ίδια με την award, αν υπήρχαν εκεί εισιτήρια θα υπήρχαν και αναβάθμισης. Έχουν αλλάξει από τότε κάποια πράγματα που ήταν γνωστά εμπειρικά. Εγώ πτήση με δύο διαθέσιμες θέσεις για εξαργύρωση δεν βρήκα από τότε και ας είναι όλη η business διαθέσιμη. Θα σου έλεγα να κλείσεις άμεσα τη διαθέσιμη θέση και να μπει στην αναμονή ο συνεπιβάτης. Όσο το καθυστερείς θα προηγηθούν άλλοι και θα μειωθούν οι πιθανότητες για αναβάθμιση και για τους δύο.Καλησπερα.Εχω δυο κουπονια βαθμιδας για αναβαθμιση θεσης σε business.Καλεσα στο τηλεφωνικο κεντρο της Aegean για να ρωτησω για διαθεσιμοτητα πριν 5 μερες και μου απαντησαν οτι βλεπουν μονο μια διαθεσιμη θεση για αναβαθμιση και ο αλλος επιβατης να μπει σε αναμονη.Για τη συγκεκριμενη πτηση εγω εχω δει οτι ολη η business class ειναι αδεια εκτος απο μια θεση που εχει πουληθει.Υπαρχει περιπτωση αν ξαναπαρω τηλεφωνο πιο κοντα στην ημερομηνια πτησης να μπορεσουν να μου εξαργυρωσουν και τα 2 κουπονια αναβαθμισης η δεν παιζει κανενα ρολο;
Μπορεί να είναι όλες οι θέσει business class άδειες, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι διαθέσιμες όλες για δωρεάν αναβάθμιση.Καλησπερα.Εχω δυο κουπονια βαθμιδας για αναβαθμιση θεσης σε business.Καλεσα στο τηλεφωνικο κεντρο της Aegean για να ρωτησω για διαθεσιμοτητα πριν 5 μερες και μου απαντησαν οτι βλεπουν μονο μια διαθεσιμη θεση για αναβαθμιση και ο αλλος επιβατης να μπει σε αναμονη.Για τη συγκεκριμενη πτηση εγω εχω δει οτι ολη η business class ειναι αδεια εκτος απο μια θεση που εχει πουληθει.Υπαρχει περιπτωση αν ξαναπαρω τηλεφωνο πιο κοντα στην ημερομηνια πτησης να μπορεσουν να μου εξαργυρωσουν και τα 2 κουπονια αναβαθμισης η δεν παιζει κανενα ρολο;