Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Billouk

Member
Μία τελευταία ερώτηση...πόσο καιρό έχω να πατήσω αποδοχή ή απόρριψη στην εναλλακτική τους;

tatooine

Member
Μία τελευταία ερώτηση...πόσο καιρό έχω να πατήσω αποδοχή ή απόρριψη στην εναλλακτική τους;
Σίγουρα μια μέρα πριν την αναχώρηση αλλά νομίζω και μερικές ώρες πριν. Για σιγουριά πάρε τηλέφωνο στο τηλεφωνικό.

Яна

Member
@Billouk μπορεις να κανεις κατι που εχω κανει μερικες φορες με ανταποκρισεις η πτησεις με εταιρειες που μοιαζουν για τα πανηγυρια: μεταφερεις την πτηση που δεν χρειαζεσαι καταχειμωνο που τα δρομολογια δεν εχουν οριστικοποιηθει. Προτιμας συντομες ανταποκρισεις που σε μια μικρη αλλαγη θα τιναξουν στον αερα το ταξιδι. Οταν η Lot τα ξανακανει μανταρα, παιρνεις πισω ολα τα λεφτα και τα μιλια.
Κι εγώ το έχω κάνει αυτό 3 φορές και έχει πιάσει. Το μεταφέρω για πολύ μακριά.

nick07

Member
Έχω κλείσει 2 εισιτηρια μεσω Booking (πρώτη φορα δεν εκλεισα απευθειας απο aegean και δεν θυμαμαι το λογο που το εκανα) αλλα αναρωτιεμαι αν παιρνεις κανονικα τα προνομια της gold βαθμιδας αν δεν εχεις βαλει το M&B λογαριασμο κατα την κράτηση (δεν ειδα πουθενα στη booking πεδιο συμπληρωσης του m+b λογαριασμου) - πέρασα το ταξιδι στα ταξιδια μου μετα την κρατηση μαζι με τον M&B λογαριασμο αλλά για την ωρα δεν φαινεται να μου δινει fast track και δωρεαν αποσκευη. Χρειαζεται να γινει καποια περαιτερω ενεργεια που μου διαφευγει;

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Μου ακυρωσαν ταξιδι που εχα κλεισει το Μάιο για Καναρια (Las Palmas) λογω αλλαγης προγραμματος δρομολογιων (το σταματανε μεσα Μαϊου). Οι μονες εναλλακτικες που μου εδιναν ηταν ειτε voucher ειτε refund.
Δεν το δεχτηκα κ ζητησα να μου το αλλαξουν για το τελευταιο διαθεσιμο δρομολογιο που εβλεπα για αρχες Μαϊου. Αρνηθηκαν λεγοντας μου οτι δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα για θεσεις με μιλια (πραγματι). Επεμεινα πολυ λεγοντας τους οτι πρεπει να μου βρουν λυση καθως δεν ηταν επιλογη μου η ακυρωση κ καθως υπαρχει εναλλακτικη πτηση, θα πρεπει να μου τη δωσουν ανεξαρτητα απ' το εαν εχει αυτη τη στιγμη διαθεσιμοτητα ή οχι. Ημουν στην αναμονη κανα 15λεπτο αλλα τελικα τα καταφερα! Να διεκδικειτε παιδια!
Τωρα εχω αλλο αγχος. Η πτηση ειναι πρωτομαγια. Υπαρχει περιπτωση να μην πεταξω λογω απεργιας; :eek: Τις προηγουμενες χρονιες επαιξε τετοιο σκηνικο;
Μου ακυρωσαν κ παλι την πτηση της Πρωτομαγιας. Καταργουν το δρομολογιο τωρα απο 10/3. Ξενερωσα τοσο που δεν θα ασχοληθω αλλο. Αηδια...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.829
Μέλη
39.577
Νεότερο μέλος
elenikikou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom