Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Billouk

Member
Καλημέρα! Δύο ερωτήσεις για τους "ειδικούς":

Έχω κάνει δύο ξεχωριστές κρατήσεις για Ισλανδία μέσω Βαρσοβίας με LOT.
Μου ακυρώνουν και μου προτείνουν εναλλακτική για την μία εκ των δύο τρεις ημέρες μετά.

Αν τελικά ακυρώσω, μου επιστρέφουν το ποσό και τα μίλια για την ακυρωμένη και για την άλλη που θα πρέπει να ακυρώσω εγώ, χρεώνομαι 23 ευρώ/άτομο; Αυτά αφαιρούνται από το ποσό που είχα καταβάλει κατά την επιστροφή τους;

paefstra

Member

Μου ακυρώνουν και μου προτείνουν εναλλακτική για την μία εκ των δύο τρεις ημέρες μετά.

Αν τελικά ακυρώσω, μου επιστρέφουν το ποσό και τα μίλια για την ακυρωμένη και για την άλλη που θα πρέπει να ακυρώσω εγώ, χρεώνομαι 23 ευρώ/άτομο; Αυτά αφαιρούνται από το ποσό που είχα καταβάλει κατά την επιστροφή τους;
Για την αλλη χρεωνεσαι.

Υποψιαζομαι οτι η Lot ειναι για τα πανηγυρια οπως ηταν και η SAS.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

Δες μήπως η ταξιδιωτική ασφάλιση της κάρτας σε καλύπτει σε αυτήν την περίπτωση. Επικοινώνησε μαζί τους πριν κάνεις οτιδήποτε. Διαφορετικά 3 μέρες Βαρσοβία δεν και τέλεια αλλά δεν είναι και άσχημα.

Яна

Member
Είναι κι οι δυο κλεισμένες με μίλια? Εγώ όταν είχα κλείσει με μίλια ξεχωριστά το πήγαινε και το έλα, αφού μου ακύρωσαν την μια, απαίτησα να μου ακυρώσουν δωρεάν και την άλλη, αφού δεν μπορούσαν να με βολεψουν κάπως. Και το δέχτηκαν. Ζήτησέ το.

Billouk

Member
Δες μήπως η ταξιδιωτική ασφάλιση της κάρτας σε καλύπτει σε αυτήν την περίπτωση. Επικοινώνησε μαζί τους πριν κάνεις οτιδήποτε. Διαφορετικά 3 μέρες Βαρσοβία δεν και τέλεια αλλά δεν είναι και άσχημα.
Ναι, είναι με την premium και είναι Ισλανδία, όχι Βαρσοβία. Οι 3 μέρες επιπλέον στην Ισλανδία δεν είναι άσχημες αλλά μάλλον χρειάζομαι bugdet ...για άλλο ένα ταξίδι!

Είναι κι οι δυο κλεισμένες με μίλια? Εγώ όταν είχα κλείσει με μίλια ξεχωριστά το πήγαινε και το έλα, αφού μου ακύρωσαν την μια, απαίτησα να μου ακυρώσουν δωρεάν και την άλλη, αφού δεν μπορούσαν να με βολεψουν κάπως. Και το δέχτηκαν. Ζήτησέ το.
Ναι, όλα με μίλια!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!

paefstra

Member
46 ευρώ μείον (2 άτομα στην κράτηση) από αυτά που θα μου επιστρέψουν;
Μπορεις να αλλαξεις ημερομηνιες σε ολο το ταξιδι δωρεαν και να μη χρεωθεις τιποτε. Πηγαινε ελα, αρκει να βρεις διαθεσιμοτητες.

paefstra

Member
@Billouk μπορεις να κανεις κατι που εχω κανει μερικες φορες με ανταποκρισεις η πτησεις με εταιρειες που μοιαζουν για τα πανηγυρια: μεταφερεις την πτηση που δεν χρειαζεσαι καταχειμωνο που τα δρομολογια δεν εχουν οριστικοποιηθει. Προτιμας συντομες ανταποκρισεις που σε μια μικρη αλλαγη θα τιναξουν στον αερα το ταξιδι. Οταν η Lot τα ξανακανει μανταρα, παιρνεις πισω ολα τα λεφτα και τα μιλια.

Billouk

Member
@Billouk μπορεις να κανεις κατι που εχω κανει μερικες φορες με ανταποκρισεις η πτησεις με εταιρειες που μοιαζουν για τα πανηγυρια: μεταφερεις την πτηση που δεν χρειαζεσαι καταχειμωνο που τα δρομολογια δεν εχουν οριστικοποιηθει. Προτιμας συντομες ανταποκρισεις που σε μια μικρη αλλαγη θα τιναξουν στον αερα το ταξιδι. Οταν η Lot τα ξανακανει μανταρα, παιρνεις πισω ολα τα λεφτα και τα μιλια.
Έχω κοιτάξει για εναλλακτική τον Αύγουστο που έχω άδεια. Δυστυχώς, δεν βρήκα κάτι! Έχω σκεφτεί και αυτό που λες για αργότερα...αλλά δεν σας έχω παραθέσει όλο το story...και μάλλον χρειάζεται! Είμαστε 4 που κλείσαμε όλοι με μίλια σε κοντινές ημερομηνίες για να μοιραστούμε και κάποια έξοδα εκεί, οπότε, από ηθικής απόψης...τους παίρνω στον λαιμό μου αν ακυρώσω γιατί οι δικές τους πτήσεις δεν άλλαξαν.
Στα καλά νέα, η επιστροφή που μου προτείνουν είναι μαζί τους!

tatooine

Member

Πάρε τηλέφωνο στην αιγαίου και ζητά να σου βρουν πτήση γιατί η πρόταση της λοτ δεν σε βολεύει στην ίδια ημερομηνία η όποτε βολεύει εσένα. Αν υπάρχει διαθεσιμότητα με οποιονδήποτε συνδυασμό και οποιαδήποτε εταιρεία μέχρι 3 πτήσεις δεν θα χρεωθείς κάτι επιπλέον ούτε θα δώσεις μίλια παραπάνω. Ούτε θα χρεωθείς το τέλος εξυπηρέτησης. Για να είσαι καλύτερα προετοιμασμένος δες πρώτα τι υπάρχει διαθέσιμο στο m&b ώστε να τους κατευθύνεις εσύ.

paefstra

Member
Πάρε τηλέφωνο στην αιγαίου και ζητά να σου βρουν πτήση γιατί η πρόταση της λοτ δεν σε βολεύει στην ίδια ημερομηνία η όποτε βολεύει εσένα. Αν υπάρχει διαθεσιμότητα με οποιονδήποτε συνδυασμό και οποιαδήποτε εταιρεία μέχρι 3 πτήσεις δεν θα χρεωθείς κάτι επιπλέον ούτε θα δώσεις μίλια παραπάνω. Ούτε θα χρεωθείς το τέλος εξυπηρέτησης. Για να είσαι καλύτερα προετοιμασμένος δες πρώτα τι υπάρχει διαθέσιμο στο m&b ώστε να τους κατευθύνεις εσύ.
Εχουν γινει ΑΡΚΕΤΑ δυσκοιλιοι. Για 4 ατομα θα πρεπει να δοθει κανονικη μαχη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.825
Μέλη
39.576
Νεότερο μέλος
Dimispap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom