• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

bravehard

Member
Αν γίνεις γκολντ με Σπρώξιμο και δεν πετάς συχνά τζαμπα ο κόπος.
Κοίτα, αυτή την χρονιά ταξίδεψα περισσότερο απ' ότι συνήθως με αποτέλεσμα να βρεθώ κοντά στο gold. Άμα την φτάσω, μετά ταξιδεύω αρκετά ώστε να την διατηρώ κάθε χρόνο. Αλλά αν δεν την φτάσω φέτος δε ξέρω πότε θα ξαναβρεθώ σε θέση βολής πάλι...😁

Ppetran

Member
Κοίτα, αυτή την χρονιά ταξίδεψα περισσότερο απ' ότι συνήθως με αποτέλεσμα να βρεθώ κοντά στο gold. Άμα την φτάσω, μετά ταξιδεύω αρκετά ώστε να την διατηρώ κάθε χρόνο. Αλλά αν δεν την φτάσω φέτος δε ξέρω πότε θα ξαναβρεθώ σε θέση βολής πάλι...😁
Και εμένα μου λείπουν κάτι λίγα. Αν βρεις και τίποτα άλλο πέρα της αγοράς (2000 max), της μετατροπής (2000 max) και των καρτών/πτήσεων, ας μας πεις!

Μπορείς όμως να κάνεις δωρεάν (σχεδόν) το εξής:
Αποκτήστε τη χρεωστική κάρτα Aegean Bonus Visa Debit ή τις πιστωτικές κάρτες Aegean Bonus Visa ή Aegean Bonus Visa Premium έως και 10.01.25, και εκτός των σταθερών προνομίων, κερδίστε έκπτωση έως 80€ για ταξίδι. Αρα κάνεις για premium π.χ. με συνδρομή 80 ευρώ και παίρνεις 8.000 μίλια και επιπλέον 1+1 εισητήριο και τα 80 ευρώ μείον σε ταξίδι.

Last edited:

bravehard

Member
Και εμένα μου λείπουν κάτι λίγα. Αν βρεις και τίποτα άλλο πέρα της αγοράς (2000 max), της μετατροπής (2000 max) και των καρτών/πτήσεων, ας μας πεις!

Μπορείς όμως να κάνεις δωρεάν (σχεδόν) το εξής:
Αποκτήστε τη χρεωστική κάρτα Aegean Bonus Visa Debit ή τις πιστωτικές κάρτες Aegean Bonus Visa ή Aegean Bonus Visa Premium έως και 10.01.25, και εκτός των σταθερών προνομίων, κερδίστε έκπτωση έως 80€ για ταξίδι. Αρα κάνεις για premium π.χ. με συνδρομή 80 ευρώ και παίρνεις 8.000 μίλια και επιπλέον 1+1 εισητήριο και τα 80 ευρώ μείον σε ταξίδι.
Την κάρτα την έχω ηδη... Όταν λες μετατροπή 2000 μίλια τί εννοείς; Το να αγοράσεις μίλια νομίζω σε κλέβουν. Πανάκριβα είναι

panosil

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Καλησπέρα. Συμπλήρωσα πριν λίγο τα 8000 μίλια αναβάθμισης από ταξίδια που έγιναν σε ένα έτος (όλα τα ταξίδια έγιναν με Aegean). Δε θα έπρεπε να αναβαθμιστώ σε silver; Αν έχω ήδη γίνει, που κάνω αίτηση για τη κάρτα;

Last edited:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλησπέρα. Συμπλήρωσα πριν λίγο τα 8000 μίλια εξαργύρωσης από ταξίδια που έγιναν σε ένα έτος (όλα τα ταξίδια έγιναν με Aegean). Δε θα έπρεπε να αναβαθμιστώ σε silver; Αν έχω ήδη γίνει, που κάνω αίτηση για τη κάρτα;
Μπορείς να δεις στον miles & bonus λογαριασμό σου την κατάσταση της βαθμίδας σου, ενδεχομένως να λείπει κάποιος αριθμός μιλίων ή να μη σου ήρθε ακόμη το email.
Από εκεί μπορείς να ζητήσεις να σου σταλεί και η φυσική κάρτα εφόσον το επιθυμείς.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.717
Μέλη
39.453
Νεότερο μέλος
Ntepi@1978

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom