Λάθος μου. Αυτό ήταν στον Ημιμαραθώνιο τον Μάρτιο!Πέρσυ ήταν στο Σύνταγμα από τα σκαλάκια προς την Ερμού!
Λάθος μου. Αυτό ήταν στον Ημιμαραθώνιο τον Μάρτιο!Πέρσυ ήταν στο Σύνταγμα από τα σκαλάκια προς την Ερμού!
περσι δεν δινανε στους παροντες?Συνταγμα ειναι αυτο?
Ποτε δεν εδιναν τιποτε Σαββατο, παλι καλα να λεμε.
Κυριακη δινουν κατι παρα πανω.
Για μιλια δεν αναφέρει κάτι να φανταστώ;Από ομάδα που είμαι εγγεγραμμένος στο Facebook (..και είστε και πολλοί άλλοι εδώ μέσα) με κάθε επιφύλαξη...
"Φέτος, στο stand της Aegean στο Ζάππειο , σε 170 άτομα που θα τρέξουν περίπου 300μ στους διαδρόμους που έχουν εγκατασταθεί εκεί θα δώσουν ένα -50% για αυτούς και ένα σύνοδο σε εισιτήριο μετά επιστροφής. Επιπρόσθετα, σε άλλα 10 άτομα τα οποία θα λάβουν μέρος θα δώσουν έπειτα από κλήρωση δωρεάν μετά επιστροφής εισιτήρια (+1 συνοδό). Τα νούμερα φαίνεται να είναι τυχαία και αυθαίρετα, αλλά οι γνώστες της παρέας ήδη αντιλαμβάνονται ότι 170+10 = 180 δηλ. όσα άτομα χωράει και ένα Α320 neo."
Όχι, προς το παρόν.Για μιλια δεν αναφέρει κάτι να φανταστώ;
Αυτο το εγραφε απο χθες στο περιπτερο της ετζιαν...βεβαια επρεπε να την μυριστουμε φετος την "εξυπναδα" τους διοτι κ στο ινστα που εστειλα μυνημα η απαντηση τους ηταν του στυλ φετος σας περιμενει κατι διαφορετικο...κοινως τσαμπα το ξυπνημα φετος!κριμα!!!!Από ομάδα που είμαι εγγεγραμμένος στο Facebook (..και είστε και πολλοί άλλοι εδώ μέσα) με κάθε επιφύλαξη...
"Φέτος, στο stand της Aegean στο Ζάππειο , σε 170 άτομα που θα τρέξουν περίπου 300μ στους διαδρόμους που έχουν εγκατασταθεί εκεί θα δώσουν ένα -50% για αυτούς και ένα σύνοδο σε εισιτήριο μετά επιστροφής. Επιπρόσθετα, σε άλλα 10 άτομα τα οποία θα λάβουν μέρος θα δώσουν έπειτα από κλήρωση δωρεάν μετά επιστροφής εισιτήρια (+1 συνοδό). Τα νούμερα φαίνεται να είναι τυχαία και αυθαίρετα, αλλά οι γνώστες της παρέας ήδη αντιλαμβάνονται ότι 170+10 = 180 δηλ. όσα άτομα χωράει και ένα Α320 neo."
Τι σκεφτηκανε παλι τα σαϊνια...Πρεπει να ανοιγανε σαμπανιες στο τμημα μαρκετινγκ με τετοια ιδεαρα...Αυτο το εγραφε απο χθες στο περιπτερο της ετζιαν...βεβαια επρεπε να την μυριστουμε φετος την "εξυπναδα" τους διοτι κ στο ινστα που εστειλα μυνημα η απαντηση τους ηταν του στυλ φετος σας περιμενει κατι διαφορετικο...κοινως τσαμπα το ξυπνημα φετος!κριμα!!!!