• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Καλά, και -50% σε διπλό εισιτήριο, δεν είναι άσχημο, λογικά θα δίνει μίλια ο ναύλος

Last edited:

paefstra

Member
Καλά, και -50% δεν είναι άσχημο, λογικά θα δίνει μίλια ο ναύλος
Οχι, ειναι ασχημο. Ειχαμε ενα κουπονι -50% και λογω της πιεσης "να μη χαθει" πηραμε ευτυχως ενα one way με 90 ευρω αντι να το κλεισουμε με μιλια με φορους 30 ευρω , δηλαδη αγορασαμε 90-30= 60 ευρω τα 1000 μιλια της πτησης.
Αν διναμε τα 60 ευρω στον Κωτσο στη black friday θα παιρναμε 6.000 μιλια και κατι για το σπιτι να το χαιρομαστε.

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Αν μπήκε σε κάποιον/α το -50% ας μας ενημερώσει ,εγώ ήμουν στους 180,δεν έχω δει τίποτα στο email μου ως τώρα..

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Τίποτα ακομα, θεωρω σε λίγες μέρες θα μας ειδοποιήσουν, αφου γινει και η κλήρωση για τα 10 δωρεαν εισιτηρια.

Έμεινε κανεις μέχρι το τέλος; Μέχρι να συμπληρωθουν οι 180 ή/και τα 42,195μ ; Μια κοπέλα της aegean, έλεγε ότι οι πρώτοι 180 θα εχουν -50% και συμμετοχή στην κλήρωση για 10 δωρεαν εισιτήρια αλλά και όλοι όσοι τρέξουν μέχρι να συμπληρωθουν τα απαιτούμενα χιλιόμετρα, θα λάβουν κ αυτοι -50% έκπτωση.

έχε γουστο να μην συμπληρωθηκαν τα 180 άτομα ή τα 42,195μ και να πούνε ακυρος ο διαγωνισμός :haha::haha:

BurnItDown

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερικη
Τίποτα ακομα, θεωρω σε λίγες μέρες θα μας ειδοποιήσουν, αφου γινει και η κλήρωση για τα 10 δωρεαν εισιτηρια.

Έμεινε κανεις μέχρι το τέλος; Μέχρι να συμπληρωθουν οι 180 ή/και τα 42,195μ ; Μια κοπέλα της aegean, έλεγε ότι οι πρώτοι 180 θα εχουν -50% και συμμετοχή στην κλήρωση για 10 δωρεαν εισιτήρια αλλά και όλοι όσοι τρέξουν μέχρι να συμπληρωθουν τα απαιτούμενα χιλιόμετρα, θα λάβουν κ αυτοι -50% έκπτωση.

έχε γουστο να μην συμπληρωθηκαν τα 180 άτομα ή τα 42,195μ και να πούνε ακυρος ο διαγωνισμός :haha::haha:
Εμεις καθισαμε μεχρι το τελος μιας και η συντροφος μου ετρεξε ως το νουμερο 175 παρακαλω!Για τους 180 μας το ειπαν κι εμας αλλα επισης μας ειπαν οτι στο 180 σταματανε!Δε νομιζω οτι οσοι εμειναν περαν των 180 πηραν κατι!

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..

Ισχύουν αυτά που ανέφερες,ο αριθμός συμπληρώθηκε,αρκετοί αποχώρησαν κατόπιν ενημέρωσης των κυριών της διοργάνωσης σχετικά με την πρόοδο των συμμετεχόντων εως το 180.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.371
Νεότερο μέλος
ippolytostrk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom