Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

paefstra

Member
Μηνύματα
13.771
Likes
44.311
Να κάνω δύο επισημάνσεις σε αυτό: Αν προκύψει αρνητική διαφορά φόρου, το ποσό δεν πιστώνεται αυτόματα στην κάρτα σου. Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την Aegean για να γίνει refund.
Εδώ μια παρένθεση. Η κυβέρνηση προχώρησε σε αλλαγές στους φόρους αεροδρομίων με ισχύ από 1η Νοεμβρίου, Συγκεκριμένα οι κρατικοί φόροι αεροδρομίων μειώνονται κατά 9€ με ταυτόχρονη αύξηση των φόρων του Ελευθερίου Βενιζέλος κατά 6,75€ και των αεροδρομίων της Fraport κατά 10,17€ (η Fraport αυξάνει και το τέλος ασφαλείας κατά 1€), είδηση που έχει εντέχνως αποσιωπηθεί.
Αν λοιπόν κάνεις αλλαγή υφιστάμενης κράτησης για ημερομηνία μετά τη 1η Νοεμβρίου, η Aegean θα χρεώσει την αύξηση του Ελ. Βενιζέλος (8,37€ με τον ΦΠΑ) και τον αεροδρομίων της Fraport και θα εμφανίσει το 9€ του κρατικού φόρου ως πιστωτικό, χωρίς να γίνεται συμψηφισμός. Έτσι θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνο για να γίνει refund! Δοκιμασμένο δις.
Δοκιμαζοντας αλλαγη στη μεταβαση, επειδη ακριβως αλλαξαν οι φοροι και υπαρχει αρνητικο υπολοιπο, μου βγαζει error ενω υπαρχει διαθεσιμοτητα θεσεων. Αν δοκιμασω το ιδιο για την επιστροφη, μια χαρα γινεται η αλλαγη επειδη οι φοροι απο εξωτερικο δεν αλλαξαν..
Καλα θα παει κι αυτο.
 

THALIAL

Member
Μηνύματα
309
Likes
1.015
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
23 ανα κωδικο κρατησης ανα ατομο. Αν εβαλες σε εναν κωδικο κρατησης και τη μεταβαση και την επιστροφη, τοτε με 23 ευρω καθαρισες και τα δυο σκελη.
Και τα miles επιστρέφονται στον λογαριασμό μας στο ακέραιο;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.585
Μηνύματα
902.435
Μέλη
39.324
Νεότερο μέλος
Sofeli

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom