Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Ppetran

Member
Μηνύματα
157
Likes
34
Βρηκα 2 για Μαδριτη και 2 για Οσλο και 2 για Νικαια.
.......
Παλι τα ιδια.
Θα ξαναπω ο,τι σου ειπα την προηγουμενη και την προπροηγουμενη φορα που με ρωτουσες για εξαργυρωσεις και δεν καταλαβαινες οτι πρεπει να μπεις στο σαιτ.
Ισως να μην έγινα αντιληπτός....
Η τιμή του εισητηρίου προφανώς παίζει με τον χρόνο που θα το κλείσεις και την πληρώτητα, τα μίλια μεταβάλλονται και αυτά ανάλογα?
ΔΗΛΑΔΗ. Αν έχεις κλείσει Οσλο για καλοκαιρι 2025 π.χ. 15-γουστο με 13.000+φόρους, σήμερα αν δίνει ξανά εισητήρια, θα έχουν αλλάξει και οι πόντοι? π.χ. θα έχουν 23.000+φόρους ή δεν θα υπάρχουν καθόλου?
Για το λόγο αυτό όταν αναφέρουμε ότι βρήκαμε εισητήρια σε κάποιον προορισμό, καλό θα ήταν να λέμε τιμή ή πόντους εξαρ. και ημερομηνίες για να μην ρωτάμε όλοι τα ίδια ΑΛΛΑ και να ξέρουμε διακύμανση τιμής.
Ευχαριστώ.
Υσ. Εχω μπει στο site.
 

adiaforos

Member
Μηνύματα
1.123
Likes
1.713
ΔΗΛΑΔΗ. Αν έχεις κλείσει Οσλο για καλοκαιρι 2025 π.χ. 15-γουστο με 13.000+φόρους, σήμερα αν δίνει ξανά εισητήρια, θα έχουν αλλάξει και οι πόντοι? π.χ. θα έχουν 23.000+φόρους ή δεν θα υπάρχουν καθόλου?
Καταρχάς για τις θέσεις που διαθέτει η Aegean, τα μίλια εξαρτώνται από την απόσταση, για τις υπόλοιπες εταιρείες της Star Alliance είναι 15.000 μίλια (σταθερά από Ευρώπη). Διαθεσιμότητα για Όσλο υπάρχει από πολλές εταιρείες, αν και μετά την αποχώρηση της SAS η διαθεσιμότητα έχει μειωθεί δραστικά. Οι θέσεις που δίνει κάθε εταιρεία είναι συγκεκριμένες, συνήθως 2-3 ανά πτήση. Οι θέσεις συνήθως ανοίγουν 6 ως 12 μήνες πριν, σε κάποια εποχικά μπορεί και λιγότερο. 13.000 ή 15.000 μίλια αφορούν economy θέσεις, με τα διπλάσια μίλια μπορείς να κλείσεις business (κι εκεί δίνονται συνήθως 2-3 εισιτήρια ανά πτήση). Οπότε, η απάντησή σου έχει να κάνει με τη διαθεσιμότητα την ημερομηνία που θες στην εκάστοτε κατηγορία ναύλου και τις εταιρείες που διαθέτουν θέσεις. Παρακολουθείς τον προορισμό στο site της εξαργύρωσης. Σε κάποιες εταιρείες εκτός από φόρους πληρώνεις και επίναυλο καυσίμων και είναι πιο αύμφορες. Βλέπεις κάθε φορά πόσα μίλια και φόρους πληρώνεις και κρίνεις ανάλογα.
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.554
Μηνύματα
900.943
Μέλη
39.286
Νεότερο μέλος
pankkk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom