tatooine
Member
Δες στο ίντερνετ αν υπάρχουν και άλλα τηλέφωνα. Δεν χρειάστηκε να περιμένω καθόλου.
Παντα ετσι ηταν, μεγαλες περιοδοι χωρις διαθεσιμοτητες 10 χρονια τωρα που εξαργυρωνω. Το οτι βρισκεις μονο 1 σημαινει οτι αλλος προλαβε το δευτερο, αν εβγαλε μονο 2.Παντως για πρωτη φορα φετος εχει χαλασει πολυ το προγραμμα ... σε πτησεις δινει σε διαφορους προορισμους που εχω δοκιμασει μονο 1 award ticket ανα πτηση... δεν ισχυε αυτο παλια και εχει βγαλει περιοδους ολοκληρες τελειως απο το προγραμμα φετος .. αν ξερει καποιος γιατι αλλαξε τοσο πολυ η πολιτικη της ασ μας πει
Κλεινω πολλα χρονια και ειχε πολλες φορες για περιοδους Χριστουγεννων και Πασχα ... φαινεται οτι τα εχουν κλεισει ... οσο για τη διαθεσιμοτητα ακομα και 1-2-3-4-5-6-7 μηνες μπροστα να κοιταξεις εχει μονο ενα εισιτηριο business και ενα απλο ΚΑΘΕ μερα για περιοδο 7 μηνων οποτε σημαινει οτι αλλαξε πολιτικη και δινει μονο ενα award ticket πραγμα το οποιο δεν γινοταν τοσα χρονια τουλαχιστον για 3-4 χωρες που κοιταω εγω .Παντα ετσι ηταν, μεγαλες περιοδοι χωρις διαθεσιμοτητες 10 χρονια τωρα που εξαργυρωνω. Το οτι βρισκεις μονο 1 σημαινει οτι αλλος προλαβε το δευτερο, αν εβγαλε μονο 2.
Βρηκα 2 για Μαδριτη και 2 για Οσλο και 2 για Νικαια. Μαλλον προλαβαν αλλοι αν βρηκες 1.Κλεινω πολλα χρονια και ειχε πολλες φορες για περιοδους Χριστουγεννων και Πασχα ... φαινεται οτι τα εχουν κλεισει ... οσο για τη διαθεσιμοτητα ακομα και 1-2-3-4-5-6-7 μηνες μπροστα να κοιταξεις εχει μονο ενα εισιτηριο business και ενα απλο ΚΑΘΕ μερα για περιοδο 7 μηνων οποτε σημαινει οτι αλλαξε πολιτικη και δινει μονο ενα award ticket πραγμα το οποιο δεν γινοταν τοσα χρονια τουλαχιστον για 3-4 χωρες που κοιταω εγω .
Για ποια εταιρεία μιλάμε;Κλεινω πολλα χρονια και ειχε πολλες φορες για περιοδους Χριστουγεννων και Πασχα ... φαινεται οτι τα εχουν κλεισει ... οσο για τη διαθεσιμοτητα ακομα και 1-2-3-4-5-6-7 μηνες μπροστα να κοιταξεις εχει μονο ενα εισιτηριο business και ενα απλο ΚΑΘΕ μερα για περιοδο 7 μηνων οποτε σημαινει οτι αλλαξε πολιτικη και δινει μονο ενα award ticket πραγμα το οποιο δεν γινοταν τοσα χρονια τουλαχιστον για 3-4 χωρες που κοιταω εγω .
aegeanΓια ποια εταιρεία μιλάμε;
μα σου λεω αυτο συμβαινει για πολλους μηνες μπροστα ... προλαβαν ολοι και εκλεισαν εισιτηριο για του επομενους 7 μηνες ... δεν νομιζω... απλα τυχαινει σε ελαχιστους προορισμους και βγαζει 2Βρηκα 2 για Μαδριτη και 2 για Οσλο και 2 για Νικαια. Μαλλον προλαβαν αλλοι αν βρηκες 1.
Τα εκλεισα 9 ως 10 μηνες πριν. 7 μηνες δεν ειναι μεγαλο διαστημα.μα σου λεω αυτο συμβαινει για πολλους μηνες μπροστα ... προλαβαν ολοι και εκλεισαν εισιτηριο για του επομενους 7 μηνες ... δεν νομιζω... απλα τυχαινει σε ελαχιστους προορισμους και βγαζει 2
αλλο ειναι το θεμα .... δεν μιλαω για συγκεκριμενες ημερομηνιες αλλα για καθε μερα σε περιοδο 7 μηνων ... δεν υπαρχει δευτερο εισιτηριοΤα εκλεισα 9 ως 10 μηνες πριν. 7 μηνες δεν ειναι μεγαλο διαστημα.
1+1 έδινε για μέση ανατολή. Με τα επεισόδια όμως άνοιξε τις θέσεις για Βηρυτό Αμμάν Τελ Αβιβ άλλα τα είχε κρατήσει για όλη τη Σ. Αραβία έκτος από το Ντουμπαϊ. Μετά σταμάτησα να κοιτάω εκεί κάτω.
Πως κάνεις την αναζήτηση στην συμμαχία (εκτός αιγαίου δηλ.) για τον συνδυασμό που αναφέρεις?1+1 έδινε για μέση ανατολή. Με τα επεισόδια όμως άνοιξε τις θέσεις για Βηρυτό Αμμάν Τελ Αβιβ άλλα τα είχε κρατήσει για όλη τη Σ. Αραβία έκτος από το Ντουμπαϊ. Μετά σταμάτησα να κοιτάω εκεί κάτω.
Έχω την υποψία όμως, πως κρατάει θέσεις και τις δίνει στη συμμαχία για συνδυαστικές πτήσεις. δηλαδή δεν μπορείς να τις βρεις αποκλειστικά με την αιγαίου άλλα τις βρίσκεις όμως σε συνδυασμό.