Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Αντε και ξυπναω αξημερωτα την επομενη φορα και πετιεμαι Συνταγμα που μενω κοντα.
Δηλαδη θα πρεπει να βγαλω σε μια γωνιτσα τις γοβες, να βγαλω τις περλες και να ντυθω αθλητρια? Και να μου δωσουν 1000 μιλια ξερω γω?
Ε οχι.
όχι, δεν υπήρχε κάποιος περιορισμός στο να συμμετέχει κάποιος σε αγώνισμα. όσο περίμενα εγώ, ήταν αρκετοί που δεν θα έτρεχαν και απλά ειχαν ερθει για τα μίλια

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
όχι, δεν υπήρχε κάποιος περιορισμός στο να συμμετέχει κάποιος σε αγώνισμα. όσο περίμενα εγώ, ήταν αρκετοί που δεν θα έτρεχαν και απλά ειχαν ερθει για τα μίλια
To μισό φόρουμ δηλαδή πήγε στο μαραθώνιο με μπυροκοιλόνι και φραπεδούμπα στο χέρι να τσιμπήσει κανά μίλι-βανίλι.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
κι εμεις τι να κανουμε δλδ να παρουμε αεροπλανο να καψουμε 10χιλιαδες για να ρθουμε να παρουμε το δωρο? α να χαθειτε...........

adiaforos

Member
Για να προλάβω πάλι κάνα σεντόνι χωρίς λόγο, όπως συχνά παρατηρείται τελευταία, μάλλον αναφέρεσαι στο +20% της μετατροπής των bonus πόντων της Aegean, που έληξε στις 29-02-2024 και οι πόντοι θα καταχωρηθούν ως 15 ημέρες μετά, οπότε έχουμε δρόμο... Και υπόψη ότι οι πόντοι φαίνονται την επόμενη της καταχώρησης.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία

paefstra

Member
Για να προλάβω πάλι κάνα σεντόνι χωρίς λόγο, όπως συχνά παρατηρείται τελευταία, μάλλον αναφέρεσαι στο +20% της μετατροπής των bonus πόντων της Aegean, που έληξε στις 29-02-2024 και οι πόντοι θα καταχωρηθούν ως 15 ημέρες μετά, οπότε έχουμε δρόμο... Και υπόψη ότι οι πόντοι φαίνονται την επόμενη της καταχώρησης.
Ευτυχως που ειπα οτι ειμαι ανυπομονη. Θυμομουν μονο τον Κωτσο.

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Syros, Crete, Sardenia
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Οχι οτι ειμαι ανυπομονη, αλλα σημερα δεν ειναι 15 μερες απο το +20% promo του Κωτσου?
Που 'ν' τα?
Καλημέρα και εγώ στην αναμονή του 20% και έχω κάνει την μετατροπή στις 25/02.
Έχουν περάσει πάνω από 15 μέρες

pan82

Member
Καλημέρα και εγώ στην αναμονή του 20% και έχω κάνει την μετατροπή στις 25/02.
Έχουν περάσει πάνω από 15 μέρες
Όπως αναφέρθηκε και πιο πρίν τα επιπλέον μίλια σύμφωνα με τους όρους θα πιστωθούν 15 μέρες από τη λήξης της προσφοράς όχι του πότε έκανε ο καθένας τη μετατροπή

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.741
Μέλη
39.477
Νεότερο μέλος
Ann-Mar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom