• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

fotast

Member
2000 μίλια. Δεν δέχτηκε να δώσω και 2ο αριθμό. Έκρυβε τεχνηέντως το url της σελίδας που καταχωρεί τους αριθμούς
΄Εκανες την προσπάθεια...Σε κάθε περίπτωση το φόρουμ σε ευχαριστεί....Εντελώς σοβαρά....

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Η καταχώρηση γίνεται μόνον εκεί από την κοπέλα;
Αρχικά είχαν πει να βρω τον δρομέα που έτρεχε και είχε το tablet, η θέση του φαινόταν στον χάρτη σε μια οθόνη στο περίπτερο. Τώρα ντύθηκε ένας 2ος μασκότ, και μια κοπέλα δίπλα του έχει ένα τάμπλετ και καταχωρεί τα id. Γίνεται ένας ψιλό πανικός είναι λίγο τα ζώα μου αργά, θεωρώ τώρα που θα αρχίσει το 5αρι, ίσως τρέχει η μασκότ και θα πρέπει να την βρεις στην διαδρομή

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Ένας πάντως ήρθε οργανωμένος, είχε καμία 10αρια ID, αλλά έφαγε άκυρο, τώρα άμα δοκιμάσει σε λίγο, λογικά θα τα καταφέρει, σιγά μην τον θυμάται η κοπέλα.
Και οι 2 πριν από εμένα, από 2000 μίλια πήραν πάντως

Last edited:

fotast

Member
Αρχικά είχαν πει να βρω τον δρομέα που έτρεχε και είχε το tablet, η θέση του φαινόταν στον χάρτη σε μια οθόνη στο περίπτερο. Τώρα ντύθηκε ένας 2ος μασκότ, και μια κοπέλα δίπλα του έχει ένα τάμπλετ και καταχωρεί τα id. Γίνεται ένας ψιλό πανικός είναι λίγο τα ζώα μου αργά, θεωρώ τώρα που θα αρχίσει το 5αρι, ίσως τρέχει η μασκότ και θα πρέπει να την βρεις στην διαδρομή
ΟΚ.Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι η καταχώριση γίνεται επί τόπου και δεν έχεις πρόσβαση στο url....

nick07

Member
ΟΚ.Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι η καταχώριση γίνεται επί τόπου και δεν έχεις πρόσβαση στο url....
Εχουμε καναν χακερ στην παρεα να μας πει αν υπαρχει κανας τροπος να βρουμε ολα τα url που εχουν γινει registered στην Aegean? 🤣

fotast

Member
Ένας πάντως ήρθε οργανωμένος, είχε καμία 10αρια ID, αλλά έφαγε άκυρο, τώρα άμα δοκιμάσει σε λίγο, λογικά θα τα καταφέρει, σιγά μην τον θύματα η κοπέλα.
Και οι 2 πριν από εμένα, από 2000 μίλια πήραν πάντως
Κρυφό μέλος του φόρουμ αυτός σίγουρα.... ;)

Mary Stardust

Member
Στο μεταξύ ενα δίκιο το χουν...
Τρέχουν πχ 5000 άνθρωποι και πέρσυ πήραν μιλια 20.000
Δε βγαίνουν τα νούμερα παιδιά 😂😂😂

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Στην πλατεία Συντάγματος, στο κιόσκι της ετζιαν μπορείτε να βρείτε την κοπέλα με το ταμπλετ που καταχωρεί μίλια. Είναι μέχρι εξαντλήσεως

Last edited:

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Στην πλατεία Συντάγματος, στο κιόσκι της ετζιαν μπορείτε να βρείτε την κοπέλα με το ταμπλετ που καταχωρεί μίλια. Είναι μέχρι εξαντλήσεως
Αφού σύμφωνα με τους όρους η προωθητική ενέργεια έληξε στις 12:00. Εκτός κι αν τους έμειναν μίλια που δε δόθηκαν με την ηλίθια οργάνωση που έκαναν σήμερα και απλά τα μοιράζουν.

Άκυρο: λήγει στις 14:00 (αν και νόμισα ότι είχα δει 12:00 πιο πριν)

Last edited:

Pilcher

Member
Αφού σύμφωνα με τους όρους η προωθητική ενέργεια έληξε στις 12:00. Εκτός κι αν τους έμειναν μίλια που δε δόθηκαν με την ηλίθια οργάνωση που έκαναν σήμερα και απλά τα μοιράζουν.
Εγώ τον βρήκα στις 8 περίπου, ήμουν από νωρίς εκεί.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.744
Μέλη
39.479
Νεότερο μέλος
dion1976

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom