Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

paefstra

Member
Εγώ τον βρήκα στις 8 περίπου, ήμουν από νωρίς εκεί.
Αντε και ξυπναω αξημερωτα την επομενη φορα και πετιεμαι Συνταγμα που μενω κοντα.
Δηλαδη θα πρεπει να βγαλω σε μια γωνιτσα τις γοβες, να βγαλω τις περλες και να ντυθω αθλητρια? Και να μου δωσουν 1000 μιλια ξερω γω?
Ε οχι.

pan82

Member
Αντε και ξυπναω αξημερωτα την επομενη φορα και πετιεμαι Συνταγμα που μενω κοντα.
Δηλαδη θα πρεπει να βγαλω σε μια γωνιτσα τις γοβες, να βγαλω τις περλες και να ντυθω αθλητρια? Και να μου δωσουν 1000 μιλια ξερω γω?
Ε οχι.
Ε δε φαντάζομαι να μη σε αφήνουν να δηλώσεις τον αριθμό σου αν δε τρέχεις και είσαι απλά επισκέπτης. Δε ξέρω βέβαια αλλά φαντάζομαι σε όσους πάνε στο κιόσκι θα περνάνε τη κάρτα, ας μας το επιβεβαιώσουν όσοι πήγαν

Pilcher

Member
Ε οχι.
:haha::haha::haha: Εγώ ντύθηκα εθελόντρια πάντως,δεν τρέχω ούτε για ένα εκατομμύριο μίλια...

paefstra

Member
:haha::haha::haha: Εγώ ντύθηκα εθελόντρια πάντως,δεν τρέχω ούτε για ένα εκατομμύριο μίλια...
Ειμαι απο αποψη ΔΕθελοντρια και εναντια στην απληρωτη εργασια κυριακη και χωρις προσαυξησεις αργιας.

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Ε δε φαντάζομαι να μη σε αφήνουν να δηλώσεις τον αριθμό σου αν δε τρέχεις και είσαι απλά επισκέπτης. Δε ξέρω βέβαια αλλά φαντάζομαι σε όσους πάνε στο κιόσκι θα περνάνε τη κάρτα, ας μας το επιβεβαιώσουν όσοι πήγαν
Δεν ήμασταν δρομείς και επιβεβαιώνω ότι λάβαμε κανονικά τα μίλια μας κάθε μέλος του together λογαριασμού

pan82

Member
Δεν ήμασταν δρομείς και επιβεβαιώνω ότι λάβαμε κανονικά τα μίλια μας κάθε μέλος του together λογαριασμού
Επιβεβαιώνω κι εγώ μόλις έστειλα τον αδελφό μου που μου έστειλε ότι έχει κατέβει βόλτα και μου κέρδισε 5000 μίλια, ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!!

nick07

Member
Ναι δεν χρειαζεται να εισαι δρομεας. Αρκει να παρεβρεθεις εκει. Νομιζω το ιδιο ειχαν κανει και στο μαραθωνιο της Λαρνακας και γενικα ο ημιμαραθωνιος της Αθηνας συγκεντρωνει πολυ λιγοτερο κοσμο απ τον κανονικο μαραθωνιο επομενως ειναι πιο διαχειρισιμη η διαδικασια με το ταμπλετ.

pan82

Member
Tα μίλια φανταζομαι μπαίνουν σε κάποιες μέρες Ε; Γιατί δε μπήκε ακόμα τίποτα σε μένα

fotast

Member

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.741
Μέλη
39.477
Νεότερο μέλος
Ann-Mar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα