fdara
Member
Μπορεί απλά να κοιτάξει το url στον browser του tablet αν φαίνεται και δεν είναι κάποια δίκη τους εφαρμογή.Ας του κλέψει κάποιος από το forum το tablet τότε. Αστειεύομαι!
Μπορεί απλά να κοιτάξει το url στον browser του tablet αν φαίνεται και δεν είναι κάποια δίκη τους εφαρμογή.Ας του κλέψει κάποιος από το forum το tablet τότε. Αστειεύομαι!
Είμαι στο κιόσκι, δεν υπάρχει tablet,μου έδειξαν το videowall που έδειχνε τον χάρτη της διαδρομής και την θέση του δρομέα που πρέπει να βρωΔεν τρέχει με tablet ρε παιδιά , στο κιόσκι είναι τα tablet
Συλλάβετε και εγκλωβίστε τον δρομέα άμεσαΕίμαι στο κιόσκι, δεν υπάρχει tablet,μου έδειξαν το videowall που έδειχνε τον χάρτη της διαδρομής και την θέση του δρομέα που πρέπει να βρω
Ενταξει το ξεφτίλισαν φετος... Δηλαδή ελάχιστοι θα ασχοληθούν να πάρουν μίλια ακόμα και από όσους τρέχουν. Να εδιναν και κανα φοβερο αριθμο να το καταλαβωΕίμαι στο κιόσκι, δεν υπάρχει tablet,μου έδειξαν το videowall που έδειχνε τον χάρτη της διαδρομής και την θέση του δρομέα που πρέπει να βρω