Παιζει και να ειναι αλλο το λινκ αυτη τη φορα καθως τις προηγουμενες η σελιδα ηταν ετοιμη ημερες πριν κατι που δεν συμβαινει σημερα.Αν δεν έχει αλλάξει το QR υπάρχει.
Παιζει και να ειναι αλλο το λινκ αυτη τη φορα καθως τις προηγουμενες η σελιδα ηταν ετοιμη ημερες πριν κατι που δεν συμβαινει σημερα.Αν δεν έχει αλλάξει το QR υπάρχει.
Δεν μας ενδιαφέρει το λινκ αλλά η δομή του QR. Αν είναι το ίδιο, οποίο λινκ και να μπει θα εμφανιστεί στον πλοηγό. Αν όμως αλλάξει (το QR) τότε θα πρέπει κάποιος που θα βρεθεί εκεί να τραβήξει φωτό κάνοντας ανάρτηση εδώ με το καινούριο QR.Παιζει και να ειναι αλλο το λινκ αυτη τη φορα καθως τις προηγουμενες η σελιδα ηταν ετοιμη ημερες πριν κατι που δεν συμβαινει σημερα.
Ναι το παλιο QR δεν φαινεται να λειτουργει για την ωρα. Να δουμε αν θα αλλαξουν την ανακατευθυνση τελευταια στιγμη.Δεν μας ενδιαφέρει το λινκ αλλά η δομή του QR. Αν είναι το ίδιο, οποίο λινκ και να μπει θα εμφανιστεί στον πλοηγό. Αν όμως αλλάξει (το QR) τότε θα πρέπει κάποιος που θα βρεθεί εκεί να τραβήξει φωτό κάνοντας ανάρτηση εδώ με το καινούριο QR.
Ναι, δικαιούσαι.Αν είσαι gold στην Aegean δικαιούσαι 23κιλη βαλίτσα ανεξαρτήτως ναύλου, πχ ναύλο economy flex? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Βρήκα άτομο δικό μου που παίρνει μέρος. Τι να του πω να κάνει; Τι πρέπει να ψάξει;Καλημέρα στην ομάδα! Αν μπορεί κάποιος που θ τρέξει σήμερα στον ημιμαραθώνιο να μοιραστεί με εμάς τον QR code!
Να βρει τον δρομέα της Aegean και να τραβήξει μια φωτογραφία με τον κωδικό σάρωσης που έχει (λογικά) μπροστά του, τον QR code δηλαδήΒρήκα άτομο δικό μου που παίρνει μέρος. Τι να του πω να κάνει; Τι πρέπει να ψάξει;
Εναν τέτοιο δρομέα όπως πέρυσιΒρήκα άτομο δικό μου που παίρνει μέρος. Τι να του πω να κάνει; Τι πρέπει να ψάξει;
Αποκλείεται …. Το QR του δρομέα σκανάρεις κ σε πετάει σε link , αυτό με το tablet είναι άλλη προωθητική κίνηση , την είχαν κ παλιότερα στον ΜαραθώνιοΑπό group στο FB:
Ενημερώνουμε το ενδιαφερόμενο κοινό οτι για την καταχώριση των μιλίων του μαραθωνίου φέτος θα πρέπει να βρίσκεστε (δικαίως) στο venue ώστε να καταχωρήσετε εκεί τον miles and bonus ID σας στο ειδικό tablet της εταιρείας. Εκ της διαχείρισης.. Άρα...
Μακάρι...Αποκλείεται …. Το QR του δρομέα σκανάρεις κ σε πετάει σε link , αυτό με το tablet είναι άλλη προωθητική κίνηση , την είχαν κ παλιότερα στον Μαραθώνιο