Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Θα δείξει αύριο αν ισχύει, γιατί τώρα που δοκίμασα βγάζει απλά την αρχική σελίδα της Aegean.Αν δεν έχει αλλάξει το QR υπάρχει.
Θα δείξει αύριο αν ισχύει, γιατί τώρα που δοκίμασα βγάζει απλά την αρχική σελίδα της Aegean.Αν δεν έχει αλλάξει το QR υπάρχει.
Σελίδα 340 στο παρόν νήμα. Είναι το περσινό και δεν ξέρω αν θα είναι το ίδιο ή κάποιο νέο, αν υπάρξει τέτοιο qr code τελικά.Που το βρίσκουμε το qr
Θα υπαρχειΣελίδα 340 στο παρόν νήμα. Είναι το περσινό και δεν ξέρω αν θα είναι το ίδιο ή κάποιο νέο, αν υπάρξει τέτοιο qr code τελικά.
Παιζει και να ειναι αλλο το λινκ αυτη τη φορα καθως τις προηγουμενες η σελιδα ηταν ετοιμη ημερες πριν κατι που δεν συμβαινει σημερα.Αν δεν έχει αλλάξει το QR υπάρχει.
Δεν μας ενδιαφέρει το λινκ αλλά η δομή του QR. Αν είναι το ίδιο, οποίο λινκ και να μπει θα εμφανιστεί στον πλοηγό. Αν όμως αλλάξει (το QR) τότε θα πρέπει κάποιος που θα βρεθεί εκεί να τραβήξει φωτό κάνοντας ανάρτηση εδώ με το καινούριο QR.Παιζει και να ειναι αλλο το λινκ αυτη τη φορα καθως τις προηγουμενες η σελιδα ηταν ετοιμη ημερες πριν κατι που δεν συμβαινει σημερα.
Ναι το παλιο QR δεν φαινεται να λειτουργει για την ωρα. Να δουμε αν θα αλλαξουν την ανακατευθυνση τελευταια στιγμη.Δεν μας ενδιαφέρει το λινκ αλλά η δομή του QR. Αν είναι το ίδιο, οποίο λινκ και να μπει θα εμφανιστεί στον πλοηγό. Αν όμως αλλάξει (το QR) τότε θα πρέπει κάποιος που θα βρεθεί εκεί να τραβήξει φωτό κάνοντας ανάρτηση εδώ με το καινούριο QR.
Ναι, δικαιούσαι.Αν είσαι gold στην Aegean δικαιούσαι 23κιλη βαλίτσα ανεξαρτήτως ναύλου, πχ ναύλο economy flex? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Βρήκα άτομο δικό μου που παίρνει μέρος. Τι να του πω να κάνει; Τι πρέπει να ψάξει;Καλημέρα στην ομάδα! Αν μπορεί κάποιος που θ τρέξει σήμερα στον ημιμαραθώνιο να μοιραστεί με εμάς τον QR code!