evi01
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Η γη ολάκερη!
Αν κατάλαβα καλά, μπορείς να αλλάξεις και προορισμό εκτός από ημερομηνία;
χρησιμοποιούμε Και κάνα λαπ τοπ.η business basic δεν δινει μιλια? δεν υπαρχει τπτ σχετικο. μα ειναι δυνατον? ενω στους ορους δινει, δεν αναγραφεται στην κρατηση το νουμερο. που παντως πρεπει να ειναι διαφορετικο απο την κανονικη business.
View attachment 403832
και λαπτοπ χρησιμοποιουμε και το τηλ επισης. ειπαν: δεν ξερουμε γιατι δεν εμφανιζεται ο αριθμος μιλιων (!!) που δεν ξερουν ποιος ακριβως ειναι (!), αφορα μονο τη συγκεκριμενη πτηση (!), ισως προκειται για τεχνικο προβλημα (!) και θα με παρουν τηλ εντος 24 ωρων...χρησιμοποιούμε Και κάνα λαπ τοπ.
μερικές πληροφορίες δεν τις εμφανίζει σε κινητή συσκευή. παλιότερα που είχα κοιτάξει έδινε λιγότερα μιλια από τη κανονική μπίζνες .
Μήπως ήρθε η ώρα να πας στην Νικολούλη?και λαπτοπ χρησιμοποιουμε και το τηλ επισης. ειπαν: δεν ξερουμε γιατι δεν εμφανιζεται ο αριθμος μιλιων (!!) που δεν ξερουν ποιος ακριβως ειναι (!), αφορα μονο τη συγκεκριμενη πτηση (!), ισως προκειται για τεχνικο προβλημα (!) και θα με παρουν τηλ εντος 24 ωρων...
το ιδιο μου ειχαν πει και για καποιες χιλιαδες μιλια που αγνοουνται απο αρχες αυγουστου. ακομα περιμενω.
Χρειαστηκε ακριβως 1,5 μηνας για να παρω πισω τα μιλια απο ακυρωμενη πτηση, που μπηκαν μαζι με τα χρηματα. Εγω θυμαμαι οτι σε μια εβδομαδα εστω τα μιλια επιστρεφονταν. Μαλιστα αυτο μου ειχαν πει στο τηλεφωνο.το ιδιο μου ειχαν πει και για καποιες χιλιαδες μιλια που αγνοουνται απο αρχες αυγουστου. ακομα περιμενω.
Παλιά έμπαιναν άμεσα το τελευταίο καιρό παίζουν τεράστιες καθυστερήσεις σε όλες τις επιστροφές.Χρειαστηκε ακριβως 1,5 μηνας για να παρω πισω τα μιλια απο ακυρωμενη πτηση, που μπηκαν μαζι με τα χρηματα. Εγω θυμαμαι οτι σε μια εβδομαδα εστω τα μιλια επιστρεφονταν. Μαλιστα αυτο μου ειχαν πει στο τηλεφωνο.
Κάνεις τηλεφωνικά ακύρωση μόνο στο ένα εισιτήριο δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Επίσης μπορείς να σπάσεις τη κράτηση και να μεταφέρεις το ένα εισιτήριο πιο μελλοντικά μήπως γίνει καμιά αλλαγή ή ακύρωση και γλιτώσεις και το 20αρικο της ακύρωσης...Ίσως να έχει ήδη συζητηθεί αλλά δεν το έχω δει. Αν πχ. έχεις κλείσει 2 εισιτήρια με μίλια (μια κράτηση) και θες να ακυρώσεις το 1 μόνο, γίνεται ή υποχρεωτικά πρέπει να ακυρώσεις κ τα 2;
Μια χαρά. Δε γνώριζα ότι μπορεί να γίνει διαχείριση ενός μέρους της κράτησης.Κάνεις τηλεφωνικά ακύρωση μόνο στο ένα εισιτήριο δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Επίσης μπορείς να σπάσεις τη κράτηση και να μεταφέρεις το ένα εισιτήριο πιο μελλοντικά μήπως γίνει καμιά αλλαγή ή ακύρωση και γλιτώσεις και το 20αρικο της ακύρωσης...