Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Καλημέρα στο forum,θα βγω στην επαιτεία σήμερα,παράκληση:αν έχει κάποιος-α εκπτωτικό κωδικό που δε θα τον χρησιμοποιήσει,ας μου στείλει με προσωπικό μήνυμα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

D

Delmem38110

Guest
Καλημέρα στο forum,θα βγω στην επαιτεία σήμερα,παράκληση:αν έχει κάποιος-α εκπτωτικό κωδικό που δε θα τον χρησιμοποιήσει,ας μου στείλει με προσωπικό μήνυμα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
τα εκπτωτικά κουπόνια είναι συνήθως συνδεδεμένα με τον ιδιοκτήτη τους άρα δεν ξέρω πως κάποιος μπορεί να σε βοηθήσει

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Χρειαστηκε ακριβως 1,5 μηνας για να παρω πισω τα μιλια απο ακυρωμενη πτηση, που μπηκαν μαζι με τα χρηματα. Εγω θυμαμαι οτι σε μια εβδομαδα εστω τα μιλια επιστρεφονταν. Μαλιστα αυτο μου ειχαν πει στο τηλεφωνο.
Παλιά έμπαιναν άμεσα το τελευταίο καιρό παίζουν τεράστιες καθυστερήσεις σε όλες τις επιστροφές.
Εγώ έχω βρει ένα "κόλπο" αν δω κ αργούν να επιστραφούν τα μίλια από πτήσεις που ακύρωσα... Τους παίρνω τηλέφωνο και τους λέω "δε με νοιάζουν πότε θα επιστραφούν τα χρήματα (είμαι λαρτζ) αλλά σας παρακαλώ να μου επιστραφούν τα μίλια το συντομότερο γιατί τα χρειάζομαι (χεχε)

Μου τα επιστρέφουν στο πι και φι έτσι (νομίζουν ότι θέλω να κλείσω πτήση ίσως)

(Ελπίζω να μη το διαβάζουν το φόρουμ οι της Aegean :eek:)

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Εγώ έχω βρει ένα "κόλπο" αν δω κ αργούν να επιστραφούν τα μίλια από πτήσεις που ακύρωσα... Τους παίρνω τηλέφωνο και τους λέω "δε με νοιάζουν πότε θα επιστραφούν τα χρήματα (είμαι λαρτζ) αλλά σας παρακαλώ να μου επιστραφούν τα μίλια το συντομότερο γιατί τα χρειάζομαι (χεχε)

Μου τα επιστρέφουν στο πι και φι έτσι (νομίζουν ότι θέλω να κλείσω πτήση ίσως)

(Ελπίζω να μη το διαβάζουν το φόρουμ οι της Aegean :eek:)
Το διαβάζουμε και σε ευχαριστούμε για τις επισημάνσεις σου. 🙂

Billouk

Member
Για πότε είναι η κράτηση;

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ο κωδικός απο το Aegean YourWay είναι προσωπικός δυστυχώς, αλλιώς θα το είχα δωρίσει προ πολλού! Άκλαυτος πήγε δυστυχώς.....

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
WINTERREADY βάλε, από 15/12, ελπίζω να σε καλύπτει @ANASTAPAP !
Σ ευχαριστώ πολύ!

Κρίμα, έχω αυτόν από το ερωτηματολόγιο που δεν ξέρω αν είναι προσωπικός ή όχι για 15% για κράτηση και ταξίδι μέχρι τέλος Οκτωβρίου.
Δε πειράζει,ευχαριστώ πάντως:)

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Ο κωδικός απο το Aegean YourWay είναι προσωπικός δυστυχώς, αλλιώς θα το είχα δωρίσει προ πολλού! Άκλαυτος πήγε δυστυχώς.....
Ευχαριστώ για το ενδιαφερον όπως και να έχει:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom