Τα μίλια θα μπουν στο λογαριασμό σου βάσει της ημερομηνίας αίτησης, οπότε είσαι καλυμμένη.Έχω κάνει αίτηση εδώ και κάτι μέρες. Δεν ξέρω πότε θα την έχω.
Τα μίλια θα μπουν στο λογαριασμό σου βάσει της ημερομηνίας αίτησης, οπότε είσαι καλυμμένη.Έχω κάνει αίτηση εδώ και κάτι μέρες. Δεν ξέρω πότε θα την έχω.
Μολις εγινα platinum. Λεει οτι εχω 5.000 points. Τι κανω μ αυτα?To πρόγραμμα miles & bonus δίνει δωρεάν την platinum κάρτα RED BY DUFRY για 1 χρόνο.
Κερδίστε 10% έκπτωση στα Duty Free καταστήματα ανά τον κόσμο! | Miles+Bonus
Το ενδιαφέρον της platinum κάρτας, είναι ότι υπόσχεται πρόσβαση σε lounge, χωρίς όμως να μπορέσω να βρω περισσότερες λεπτομέρειες για τα ελληνικά αεροδρόμια.
Την χρησιμοποιεί κάποιος και μπορεί να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες;
Amazing: 900 Lounges worldwide for $10/Visit (Partially Even for Free)
Gratis RED Platinum Status - Lounge-Zugang, Avios sammeln und weitere Vorteile
Κι εγώ... Λίγο δύσχρηστη μου φαίνεται η εφαρμογήΜολις εγινα platinum. Λεει οτι εχω 5.000 points. Τι κανω μ αυτα?
Για τα σαλονια εχω ηδη ανοιξει θεμα Εισοδος σε lounge μεσω της Red by Dufry
λογικά θα σου ζητήσουν αριθμό μέλους. και δεν θα σε εξυπηρετήσουν μόλις δουν ότι δεν είσαι γκολντ.Κάποιο χρυσοποίκιλτο μέλος θα μπορόυσε να μας δώσει το τηλεφωνάκι της αποκλειστικής εξυπηρέτησης και σε εμάς τους μπλεμπέους ασημένιους να κάνουμε την δουλιτσά μας γιατί είμαστε 1 ωρα στην αναμονή και τα νεύρα μας έχουνε γίνει τσατάλια? Δεχόμεθα και πέρσοναλ μεσουυατζις
έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που δεν ζήτησαν, όποτε δεν έχω να χάσω κάτι δοκιμάζοντας την τύχη μου. όποιος έχει την διάθεση ας το αφήσει κάπου ή σε μήνυμα αν δεν θέλει να φαίνεται δημοσίωςλογικά θα σου ζητήσουν αριθμό μέλους. και δεν θα σε εξυπηρετήσουν μόλις δουν ότι δεν είσαι γκολντ.
μα δεν τους έχεις πληρώσει ποτέ ένα εισιτήριο.Πειτε τι ζητατε να οργανωθουμε λιγο να κανουμε μπουγιο.
Ολοι βλεπω οτι τους βριζουν για διαφορα θεματα στα σχολια. Παμε να προτεινουμε.
Εγω θα ηθελα δωρεαν παραδοτεα βαλιτσα εξωτερικο, ευχαριστω.