Καλημέρα Σταμάτη,Καλημέρα,
Αν θυμάμαι καλά τα μίλια του miles and bonus μπορεί να τα χρησιμποποίσει κάποιος και για αγορά εισητηρίων με άλλες εταιρείες της Star Alliance για προορισμούς που δεν πετάει η Αιγαίου. Θυμάμαι αμυδρά και μια σελίδα στο site με την οποία υπολογίζονταν το κόστος (σε μίλια) ανάλογα με τον προορισμό. Δυστυχώς όσο κι αν ψάχνω δεν μπορώ να την ξαναβρώ.
Ξέρετε αν η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρεται ακόμη και αν ναι μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα link ?
Ενδιαφέρομαι για Τόκυο (όνειρο ζωής).
Ευχαριστώ και καλά ταξίδια
έκανα την ίδια ερώτηση για κάτω των 12, απαιτείται ένα δικό του μειλ αλλά μπορεί να εκδώσει και πάνε στον τουγκεδερ.Καλησπέρα! Ερώτηση, ίσως αφελής, αλλά...
Βρέφος κάτω του ενός έτους που έχει ταξιδέψει με Aegean, δικαιούται επίσης μίλια;; μπορεί να εκδώσει κάρτα μιλίων και τα μίλια του να πάνε στο together της οικογένειας;
εννοούσα ότι ο κάθε λογαριασμός πρέπει να έχει αποκλειστικά το δικό του μειλ. διαφορικά δεν ανοίγει.Ο γιος μου εχει με δικο μου μειλ για να διαχειριζομαι εγω τον λογαριασμο απο νηπιο και μαζευει μιλια.
Διαβαστε καλα τους ορους.
Εχω 4 λογαριασμους στο ιδιο μειλ. Μια χαρα ανοιγουν με τους κωδικους τους.εννοούσα ότι ο κάθε λογαριασμός πρέπει να έχει αποκλειστικά το δικό του μειλ. διαφορικά δεν ανοίγει.
εκτός και αν επιτρέπουν δυο λογαριασμούς παιδιού και κηδεμόνα με ίδιο μειλ, αν και το βλέπω χλωμό.
το παιδί πρέπει να είναι πάνω από δυο χρονών.
όχι δεν μπορώ να φανταστώ ότι με ένα μειλ ανοίγεις όσους λογαριασμούς θέλεις.Εχω 4 λογαριασμους στο ιδιο μειλ. Μια χαρα ανοιγουν με τους κωδικους τους.
Αντιλαμβανεσαι φανταζομαι οτι ενα, δυο, τρια νηπια σε μια οικογενεια η ατομα ΑΜΕΑ η αναλφαβητα η δυσλεκτικα η ψηφιακα ανσλφαβητα δεν μπορουν η δεν υποχρεουνται να χρησιμοποιουν δικα τους μειλ. Η Aegean παντως το αντιλαμβανεται ευτυχως.
εγώ πάντα χρησιμοποιώ για είσοδο μειλ και όχι αριθμό κάρτας για ευκολία αναγνώρισης λογαριασμού.Με το ίδιο mail έχουμε ανοίξει 3 λογαριασμούς.Η είσοδος γίνεται με τον αριθμό κάρτας και τον κωδικό για τον κάθε λογαριασμό.Φυσικά οι ενημερώσεις/newsletter έρχονται τρείς φορές.
Δεν θα τo κανει. Deal with it.εγώ πάντα χρησιμοποιώ για είσοδο μειλ και όχι αριθμό κάρτας για ευκολία αναγνώρισης λογαριασμού.
αφού η αιγαίου νοιάζεται για την ασφάλεια και έχει προχωρήσει σε επαλήθευση δυο βημάτων, θα έπρεπε να κόψει μια από τις δυο εισόδους η να κάνει μοναδικό το μειλ.