Billouk
Member
Έχω ανοίξει στην βαπτιστήρα μου που είναι 3 ετών και ενώ δεν έχει ταξιδέψει με αεροπλάνο ακόμα, από τα promo που γράφουμε εδώ κατα καιρούς, έχει 7.000 μίλια!
α δεν με πολύνοιάζει καλή μου. get over it.Δεν θα τo κανει. Deal with it.
Λοιπόν πήρα τηλ την περασμένη Παρασκευή (παρεμπιπτόντως μεσημέρι, περίμενα κανένα 15λεπτο) και ζήτησα να χρησιμοποιηθουν τα κουπόνια αναβάθμισης στις 2 επόμενες πτήσεις. Μπήκα σε λίστα αναμονής και ακόμα δεν έχω λάβει κάποια ειδοποίηση. Διαθεσιμότητα υπάρχει βλέπω. Πετάω την Κυριακή.Χάνονται με την αλλαγή. Για τα κουπόνια αναβάθμισης θέσης (που είναι και ουσιαστικά τα μόνα που θα σε νοιάζουν) για να μην τα χάσεις, πρέπει μέχρι τη μέρα που θα γίνεις gold να τα έχεις κλείσει (και ας είναι η πτήση για αργότερα - προσοχή όμως να έχει ολοκληρωθεί το reissue στα εισιτήρια πριν την ημέρα της αλλαγής - τελευταία, η Aegean σκοπίμως κωλυσιεργεί στο re-issue για να "φάει" από τα νέα κουπόνια μετά την αλλαγή - μου συνέβει σε τέσσερις περιπτώσεις για πτήσεις τον Απρίλιο & Μάϊο.).
Όταν λες υπάρχει διαθεσιμότητα, τι κοιτάς; Αυτό που μετράει είναι η διαθεσιμότητα για αγορά εισιτηρίου με μίλια. Αλλιώς η λίστα αναμονής γίνεται process αφού τελειώσουν upgrade challenges κλπ, 2-3 μέρες πριν την πτήση. (Εγώ δεν κλείνω ποτέ-ποτέ-ποτέ αναβαθμίσεις με λίστα αναμονής)Λοιπόν πήρα τηλ την περασμένη Παρασκευή (παρεμπιπτόντως μεσημέρι, περίμενα κανένα 15λεπτο) και ζήτησα να χρησιμοποιηθουν τα κουπόνια αναβάθμισης στις 2 επόμενες πτήσεις. Μπήκα σε λίστα αναμονής και ακόμα δεν έχω λάβει κάποια ειδοποίηση. Διαθεσιμότητα υπάρχει βλέπω. Πετάω την Κυριακή.
Έχει νόημα να ξαναπάρω τηλέφωνο τύπου να πιέσω; Ή ότι είναι να γίνει θα γίνει και δεν μπορούν έτσι κι αλλιώς αυτοί του κέντρου να κάνουν κάτι;
Κάποιο άλλο τιπ - συμβουλή;
Ευχαριστώ!
αν δεν σου έρθει επιβεβαίωση μερικές μέρες πριν πας στο γκισέ μπίζνες (πιο βολικό) λίγο πριν τη πτήση και ζητάς αναβάθμιση κατά το τσεκ ιν. αν έχουν έστω και μια θέση θα στην δώσουν.Λοιπόν πήρα τηλ την περασμένη Παρασκευή (παρεμπιπτόντως μεσημέρι, περίμενα κανένα 15λεπτο) και ζήτησα να χρησιμοποιηθουν τα κουπόνια αναβάθμισης στις 2 επόμενες πτήσεις. Μπήκα σε λίστα αναμονής και ακόμα δεν έχω λάβει κάποια ειδοποίηση. Διαθεσιμότητα υπάρχει βλέπω. Πετάω την Κυριακή.
Έχει νόημα να ξαναπάρω τηλέφωνο τύπου να πιέσω; Ή ότι είναι να γίνει θα γίνει και δεν μπορούν έτσι κι αλλιώς αυτοί του κέντρου να κάνουν κάτι;
Κάποιο άλλο τιπ - συμβουλή;
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.Όταν λες υπάρχει διαθεσιμότητα, τι κοιτάς; Αυτό που μετράει είναι η διαθεσιμότητα για αγορά εισιτηρίου με μίλια. Αλλιώς η λίστα αναμονής γίνεται process αφού τελειώσουν upgrade challenges κλπ, 2-3 μέρες πριν την πτήση. (Εγώ δεν κλείνω ποτέ-ποτέ-ποτέ αναβαθμίσεις με λίστα αναμονής)
Μετα τα 12 μπορει να εξαργυρωσει σε ατομικο εισιτηριο, το οποιο μετα μπορει να συνδεθει με ενηλικα τηλεφωνικα, για να μη θεωρηθει ασυνοδευτη.Έχω ανοίξει στην βαπτιστήρα μου που είναι 3 ετών και ενώ δεν έχει ταξιδέψει με αεροπλάνο ακόμα, από τα promo που γράφουμε εδώ κατα καιρούς, έχει 7.000 μίλια!
Έχω κάνει αίτηση εδώ και κάτι μέρες. Δεν ξέρω πότε θα την έχω.Έχετε Aegean visa?