• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

fotast

Member
Εγώ πάλι πήρα άλλο e-mail.Αν τρέξω στον αυθεντικό μαραθώνιο και την ώρα που τερματίζω προσγειώνεται μια πτήση της Α3 θα κερδίσω ένα εισιτήριο για δύο άτομα..Προλαβαίνω να προπονηθώ;:D

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εγώ πάλι πήρα άλλο e-mail.Αν τρέξω στον αυθεντικό μαραθώνιο και την ώρα που τερματίζω προσγειώνεται μια πτήση της Α3 θα κερδίσω ένα εισιτήριο για δύο άτομα..Προλαβαίνω να προπονηθώ;:D
Αν πρέπει να τρέξω 42 χιλιόμετρα σερί (δηλαδή να τερματίσω) και να είμαι με το flightradar στο χέρι στον τερματισμό, κι όλα αυτά για να πάρω ένα εισιτήριο, δε νομίζω ότι αξίζει...

jimp

Member
Αν πρέπει να τρέξω 42 χιλιόμετρα σερί (δηλαδή να τερματίσω) και να είμαι με το flightradar στο χέρι στον τερματισμό, κι όλα αυτά για να πάρω ένα εισιτήριο, δε νομίζω ότι αξίζει...
Το flightradar είναι όμως αξιόπιστο; Για σκέψου να σου έχει βγει η γλώσσα μετά από 42 χιλιόμετρα, να κοιτάς flightradar και να σου γράφει πως έφτασε η πτήση 17.30 εσύ να τερματίζεις εκείνη την ώρα αλλά μετά η Aegean να λέει πως έφτασε 17.33. Βρίσκεις δυνάμεις να πας τρέχοντας μέχρι τα γραφεία αμέσως ή όχι;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Το flightradar είναι όμως αξιόπιστο; Για σκέψου να σου έχει βγει η γλώσσα μετά από 42 χιλιόμετρα, να κοιτάς flightradar και να σου γράφει πως έφτασε η πτήση 17.30 εσύ να τερματίζεις εκείνη την ώρα αλλά μετά η Aegean να λέει πως έφτασε 17.33. Βρίσκεις δυνάμεις να πας τρέχοντας μέχρι τα γραφεία αμέσως ή όχι;
Καλά, έχουμε βασικότερα προβλήματα πριν από αυτό. Π.χ. το πως να τρέξουμε 42 χιλιόμετρα την ώρα που δυσκολευόμαστε να τρέξουμε 42 μέτρα...

jimp

Member
Καλά, έχουμε βασικότερα προβλήματα πριν από αυτό. Π.χ. το πως να τρέξουμε 42 χιλιόμετρα την ώρα που δυσκολευόμαστε να τρέξουμε 42 μέτρα...
Περπατώντας μπορούμε να το κάνουμε; Πόση ώρα να θέλει, θα προλάβουμε καμια άφιξη; Δεν ξεκίνησαν και οι μεταμεσονύκτιες πτήσεις από Μάλαγα.

paefstra

Member
Δε φτανουν τοσες διαδρομες στον Βασιλοπουλο φορτωμενη μπρόκολα και ρεπανακια για δωρεαν εισιτηρια , τι αλλο θα μας βαλετε να κανουμε;
Σαν το "Σκοτωνουν τα άλογα όταν γεράσουν" μου φαίνεται το σκηνικο.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Περπατώντας μπορούμε να το κάνουμε; Πόση ώρα να θέλει, θα προλάβουμε καμια άφιξη; Δεν ξεκίνησαν και οι μεταμεσονύκτιες πτήσεις από Μάλαγα.
Φαντάζομαι ότι επιτρέπεται, αλλα:
- Σύμφωνα με το http://www.athensauthenticmarathon....r/marathon-gr/19-marathon-race-course-info-gr, "Ο Μαραθώνιος Δρόμος και το Δυναμικό Βάδισμα ολοκληρώνονται στις 17:40, συνυπολογίζοντας την χρονοκαθυστέρηση των διαδοχικών εκκινήσεων".
- Οι συμμετοχές έχουν κλείσει!

spamp

New Member
Καλησπέρα!

Έχω μαζέψει αρκετά μίλια για να πραγματοποιήσω επιτέλους ένα ταξίδι εκτός Ευρώπης όμως δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά το πρόγραμμα μιλίων.

Από ότι κατάλαβα από αλλά post η ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα και το ύψος των φόρων γίνεται μονο τηλεφωνικά. Εγώ που θέλω να κάνω έρευνα αγοράς για την τιμή διαφόρων προορισμών πως θα το κανω; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός απο το να ρωτήσω τον υπάλληλο της Aegean για 50 διαφορετικά αεροδρομια; Ή αν κάποιος γνωρίζει ποιά αεροδρόμια έχουν γενικοτερα χαμηλούς φόρους ώστε να προσανατολιστω σε κάποιους συγκεκριμένους προορισμούς.

Ευχαριστώ πολύ!

Hugin

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Καλησπέρα!

Έχω μαζέψει αρκετά μίλια για να πραγματοποιήσω επιτέλους ένα ταξίδι εκτός Ευρώπης όμως δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά το πρόγραμμα μιλίων.

Από ότι κατάλαβα από αλλά post η ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα και το ύψος των φόρων γίνεται μονο τηλεφωνικά. Εγώ που θέλω να κάνω έρευνα αγοράς για την τιμή διαφόρων προορισμών πως θα το κανω; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος εκτός απο το να ρωτήσω τον υπάλληλο της Aegean για 50 διαφορετικά αεροδρομια; Ή αν κάποιος γνωρίζει ποιά αεροδρόμια έχουν γενικοτερα χαμηλούς φόρους ώστε να προσανατολιστω σε κάποιους συγκεκριμένους προορισμούς.

Ευχαριστώ πολύ!
Αυτο που αλλάζει τελείως την τιμή του εισιτηρίου είναι πολλές φορές ο επίναυλος καυσίμων. Κάποιες εταιρείες χρεώνουν κάποιες οχι. Πχ Φρανκφούτη Σεούλ με Asiana θα πληρώσεις περιπου 50 ευρω ή και λιγότερο ένω αν πας με Turkish περίπου 250. Ο πιο ασφαλής, αν επιτρέπεται η εκφραση, τρόπος είναι να μπεις στην αεροπορική που θέλεις και να δεις την τιμή αναλυτικά στο δρομολόγιο που σε ενδιαφέρει. Άσχετα με την τελική τιμή του εισιτηριου οι φόροι και ο επίναυλος καυσίμου είναι σχεδόν ίδιος πάντα. Δες αναλυτικά τι θα πληρώσεις για αυτά και χοντρικά αυτα θα σου ζητήσει και η Aegean συν 20 ευρω. Βέβαια προυπόθεση είναι να υπάρχει διαθέσιμος ναυλος με μίλια για την διαδρομή που θέλεις.

Edit Η απαντησή μου αφορά δρομολόγια για εκτός Ευρώπης με άλλες εταιρείες. Για δρομολόγια εκτός Ευρώπης με Aegean οτι σου λέει η @paefstra

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.383
Νεότερο μέλος
eleni.marka81

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα