evi01
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Η γη ολάκερη!
Κι εγώ έχω κλείσει με μίλια εισιτήρια για Μεγάλο Σάββατο.
Τι ωρα πετας; Λες να βρεθουμε για καφε στο Ελ Βελ;Κι εγώ έχω κλείσει με μίλια εισιτήρια για Μεγάλο Σάββατο.
Aν δεν κατάλαβες τι συζητάμε προσπαθούμε να εξηγήσουμε στον άνθρωπο γιατί του ζητάνε περισσότερους φόρους και μίλια για να πετάξει συγκεκριμένες ημερομηνίες. Μία λοιπόν παράμετρος είναι η ύπαρξη περιόδου black-out για τμήμα της περιόδου που θέλει να πετάξει. Εσύ τώρα λες ότι πετάς με awards επειδή έχεις τη δυνατότητα να κλείνεις ένα χρόνο πριν. Kι εγώ έχω κλείσει award σε περίοδο black-out, αυτό όμως δε σημαίνει ότι αυτό θα συμβαίνει πάντα και για όλους τους προορισμούς ή ότι όποτε γουστάρουν στην Aegean δε θα σταματήσουν να προσφέρουν τέτοια εισιτήρια για τις συγκεκριμένες περιόδους.Αναρωτιεμαι γιατι συνεχιζεις να το ποσταρεις, αφου μια απλη αναζητηση για τη Μεγαλη Εβδομαδα δινει ακομη διαθεσιμοτητα σε εισιτηρια και απλα δεν εχεις παρα να πατησεις το κουμπι.
Δεν αποθαρρύνω κανέναν να κλείσει ότι εισιτήριο θέλει όποτε θέλει, προσπαθώ να του δώσω κάποιες εξηγήσεις στο πρόβλημά του. Και η ύπαρξη περίοδου black-out είναι μία πιθανή εξήγηση.Η ιδεα να αποθαρρυνουμε τον κοσμο ενω εχει awards, γιατι ΜΠΟΡΕΙ καποτε η Aegean να τηρησει την black out περιοδο, δεν νομιζω οτι ταιριαζει σε αυτο το φορουμ.
Εκλεισα επιστροφη με award το Πασχα και επελεξα μια μερα, αλλα για περιοδο ενα μηνα εβλεπα και στις επομενες διαθεσιμοτητα στο δικο μου προορισμο. Οταν τελειωσαν σε ενα μηνα τα award τα πασχαλιατικα - γιατι ο κοσμος, οπως ειναι αναμενομενο επεσε με τα μουτρα- δεν το βαφτισα εναρξη της black out περιοδου, αλλα εξαντληση των award.Δεν έχει να πει κάτι αυτό που λες. Κι εγώ ήθελα να επιστρέψω πασχαλιάτικα από εξωτερικό και δεν υπήρχαν καθόλου awards μήνες πριν άρα για το συγκεκριμένο προορισμό το black-out ίσχυε.
Εσύ που μπορείς να έχεις εσωτερική πληροφόρηση απ' την Aegean και σου εξηγούν πώς διανέμουν τα awards στις ημερομηνίες και πότε εξαντλούνται, έχεις αυτή την άποψη. Εγώ απλά διαβάζω τους όρους του Miles+Bonus που αποδέχτηκα όταν γράφτηκα στο πρόγραμμα και μιλάνε για περιόδους black-out....δεν το βαφτισα εναρξη της black out περιοδου, αλλα εξαντληση των award...
Και όσο κάποιοι διαβάζουν, εμείς κλείνουμε award στις περιόδους αυτές χαλαρά.Εγώ απλά διαβάζω τους όρους του Miles+Bonus που αποδέχτηκα όταν γράφτηκα στο πρόγραμμα και μιλάνε για περιόδους black-out.
Μη κοκορεύεσαι εσύ γιατί θα σε (μας) ματιάσουνε και δε θα βρίσκουμε ούτε για την Άνω Καρδιτσομαγούλα σε λιγοΚαι όσο κάποιοι διαβάζουν, εμείς κλείνουμε award στις περιόδους αυτές χαλαρά.