paefstra
Member
Σε ποιο σημειο στον ατομικό λογαριασμό; Στο link "Τα κουπόνια μου" δεν βλέπω κάτι. Είναι κάπου αλλού;
Η δική μου προσωπική εμπειρία λέει ότι σε όσα lounges έχω πάει (είτε της Aegean, είτε άλλων εταιριών), σε όλα μπορούσε ο δικαιούχος να έχει και έναν συνοδό (με επίδειξη της κάρτας, όχι με κουπόνια, δεν ξέρω αυτήν την ιστορία με τα κουπόνια).Το θέμα είναι ότι και στο τηλέφωνο άλλα αντ' άλλων λένε. Μου είπαν ότι η πρόσβαση σε lounge είναι προσωπικό προνόμιο του δικαιούχου, ενώ το κουπόνι λέει και για συνοδό. Θα πάρω κι εγώ για διευκρινίσεις.
εγω όχι..θα παρω κι εγω τηλ τοτε αν και ειχα ορκιστει ν τους δωσω πιστωση χρονου..τεραστιες αλλαγες..Δεν νομιζω Σαμιωνα, διοτι βλεπω τα κουπονια μου κανονικα (parking, seat upgrade etc). ..
Πάντως εαν τους πάρεις τηλ ρώτα τους και για τα δικά μου μίλια, είναι από τον Ιούλιο Το τελευταίο email που τους είχα στείλει (για να τους ρωτήσω σχετικώς) έφυγε 17 Νοεμβρίου 2014 και έλαβα απαντητικό email τους στις 11-12-2014 (!!!!) ΅μην ανησυχείτε, θα εξυπηρετηθείτε συντόμως΅........ Φαντάζομαι πως άμα τολμήσω να απαιτήσω και τα μίλια του Νοεμβρίου, μπορεί μου να στείλουν και τίποτα μπράβους Η σοβαρότητα της εταιρίας, τρέχει από τα μπατζάκια της .....Για τα υπολοιπα λιγο υπομονη. Προς τι τετοια ανυπομονησια? Ενα μικρο και αξιολογο προγραμμα κανει κολοσσιαιες αλλαγες. Μακαρι να μεινει αυτονομο κι ας ταλαιπωρησει λιγο καιρο στην αλλαγη.
Εδωσα την εντυπωση οτι ειμαι ανθρωπος της εταιρειας η μεσολαβητης? Ρωτα τους εσυ και ρωτα κ τι καφε χρησιμοποιουν. Μαλλον οχι ιταλικο γιατι με φουσκωνει.Πάντως εαν τους πάρεις τηλ ρώτα τους .....
Δες τώρα που έχω τελείως αντίθετη εικόνα. Τα μίλια από πτήση στις 30 Νοεμβρίου μπήκαν 2 μέρες μετά.Το ίδιο και καλοκαιρινά μίλια και μάλιστα από άλλη εταιρεία της συμμαχίας.Πάντως εαν τους πάρεις τηλ ρώτα τους και για τα δικά μου μίλια, είναι από τον Ιούλιο Το τελευταίο email που τους είχα στείλει (για να τους ρωτήσω σχετικώς) έφυγε 17 Νοεμβρίου 2014 και έλαβα απαντητικό email τους στις 11-12-2014 (!!!!) ΅μην ανησυχείτε, θα εξυπηρετηθείτε συντόμως΅........ Φαντάζομαι πως άμα τολμήσω να απαιτήσω και τα μίλια του Νοεμβρίου, μπορεί μου να στείλουν και τίποτα μπράβους Η σοβαρότητα της εταιρίας, τρέχει από τα μπατζάκια της .....