echo2011
Member
Στο together μπορούμε να προσκαλέσουμε άλλα 4 άτομα ή άλλα 5; Δηλαδή μαζι με εμένα μπορούμε να είμαστε 5 ή 6;
Θα πας εκδρομή με την τάξη σου;Στο together μπορούμε να προσκαλέσουμε άλλα 4 άτομα ή άλλα 5; Δηλαδή μαζι με εμένα μπορούμε να είμαστε 5 ή 6;
μπα το σόι μου θέλω να προσθέσω!Θα πας εκδρομή με την τάξη σου;
Τα κουπονια οπως γραφει η υποσημειωση ειναι διαθεσιμα μολις κανεις το upgrade η την ανανεωση του...Εχει δοκιμασει κανεις καποιο απο τα κουπονια; Το παρκινγκ που δοκιμασα πριν 2-3 μερες δεν επαιζε..
Upgrade στο status εννοεις; Αυτο εχει γινει αυτοματα. Τα διαθέσιμα κουπονια τα βλεπω, ο promotional code δεν αναγνωρίζεται απο το e-parking. Εννοεις κατι αλλο;Τα κουπονια οπως γραφει η υποσημειωση ειναι διαθεσιμα μολις κανεις το upgrade η την ανανεωση του...
Ναι upgrade στο στατους η ανανεωση. Δηλ αν ησουν gold θα ενεργοποιηθουν μολις ανανεωσεις με 12000 μιλια. Οποιος το εκανε απο τις 24/11 ως σημερα απολαμβανει τα κουπονια του...Upgrade στο status εννοεις; Αυτο εχει γινει αυτοματα. Τα διαθέσιμα κουπονια τα βλεπω, ο promotional code δεν αναγνωρίζεται απο το e-parking. Εννοεις κατι αλλο;
Που το γράφει αυτό;Τα κουπονια οπως γραφει η υποσημειωση ειναι διαθεσιμα μολις κανεις το upgrade η την ανανεωση του...
Μα ειμαι *G. Υποθετω οτι ακομα υπαρχουν παιδικες ασθενειες στο συστημα...Ναι upgrade στο στατους η ανανεωση. Δηλ αν ησουν gold θα ενεργοποιηθουν μολις ανανεωσεις με 12000 μιλια. Οποιος το εκανε απο τις 24/11 ως σημερα απολαμβανει τα κουπονια του...
Στο σαιτ, στην ατομικη σελιδα μελους, σε υποσημειωση αναφερει οτι τα συγκεκριμενα προνομια προσφερονται μετα απο upgrade και tier renewal. Το αντιλαμβανομαι οτι η απλη μεταβαση στις 24/11 απο το παλιο στο νεο προγραμμα ΔΕΝ ειναι upgrade, ουτε tier renewal. Αν θεωρηθει απο την εταιρεια upgrade δικο τους θεμα.Μα ειμαι *G. Υποθετω οτι ακομα υπαρχουν παιδικες ασθενειες στο συστημα...